Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1163253 Прегледи
*

Nebesna

Re:Говорилня 3
« Отговор #2020 -: Юли 06, 2010, 08:33:41 pm »
Огледалният ефект е полезен, стига човек да има желание да си направи някои изводи. Всеки с думите и действията си просто описва себе си и своите дали съзнавани или несъзнавани усещания и мисли.

Значи Н ебе сна е описала себе си като патка?

Спи спокойно. За разлика от теб имам кого да гушна след малко...

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #2021 -: Юли 06, 2010, 08:34:14 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 23, 2013, 12:46:19 pm от kris »

*

Nebesna

« Отговор #2022 -: Юли 06, 2010, 08:43:05 pm »
Псувнята или ругатнята е форма на клетва със сексуален или със скатологичен  характер. За разлика от традиционната клетва, сексуалната има за цел по-скоро обида на лицето, към което е насочена, а не толкова нанасяне на вреда чрез извикване на трансцендентни  сили.

Сексуалната клетва е широко разпространена в Източна Европа - източно от мислената линия Санкт Петербург - Риека.[1]

В България традиционно сексуалната клетва се употребява предимно от мъжете, докато жените използват обикновеното кълнене с магьоснически характер. Българите псуват най-често роднините от женски пол на обекта на клетвата - на първо място майката и по-рядко сестра и леля. За разлика от своите съседи сърби и гърци, българите не псуват на вяра, Бог или други персонажи, свързани с християнската религия.

Някъде да съм споменала майка и?

*

Helo

« Отговор #2023 -: Юли 06, 2010, 08:47:12 pm »

Щом си толкова щастлива защо изпадаш в истерии?

Истериите не са поведение са умствено зрял и задоволен човек!  :P

*

Nebesna

« Отговор #2024 -: Юли 06, 2010, 08:51:35 pm »

Щом си толкова щастлива защо изпадаш в истерии?

Истериите не са поведение са умствено зрял и задоволен човек!  :P

Коя си ти, че ще поставяш диагнози? Абе, много високо мнение имаш за себе си, беееееее!
всичко беше написано в будно съзнание...разбра ли? съъззннааттееллно....съзнателно. с хладна мисъл....в пълно спокоъствие, с подчертаване и натъртване, за да ме разбере и най-простото животно, колко нетактично постъпва в момента.....На котето ми като му говоря ме разбира....за разлика от тебе.

*

Helo

« Отговор #2025 -: Юли 06, 2010, 08:54:53 pm »

всичко беше написано в будно съзнание...разбра ли? съъззннааттееллно....съзнателно. с хладна мисъл....в пълно спокоъствие, с подчертаване и натъртване, за да ме разбере и най-простото животно

Щом казваш!  ;D :85:

Коя си ти, че ще поставяш диагнози? Абе, много високо мнение имаш за себе си, беееееее!

Опаляяяяя Май пак ще изпаднеш в истерия!  :rolleyes:

*

Nebesna

« Отговор #2026 -: Юли 06, 2010, 08:55:40 pm »
В крайна сметка Небесна псува и обижда, какво има толкова. Нормално е.

Аз не съм идеална, скъпи. Тя се опита да обиди мой приятел. Аз съм водолей, за мен приятелите са най-ценното нещо.

*

Asol

• 4140
« Отговор #2027 -: Юли 06, 2010, 08:56:43 pm »
Не знам защо го е казала това. Не съм в течение на това за какво си разменяте реплики. Предполагам е била провокирана от нещо. Описва, че с нещо е засегната - това описва. Няма дим без огън. Човек не говори за добро утро подобни епитети. Шофьорите като са в задръстване и псуват другите на кретени примерно, да не би те самите да са кретени.  ;D

А ти нали не ти пука от думите на другите, защото толкова внимание му отделяш ? Архивирането на постове на други съфорумци  за какво говори ?

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #2028 -: Юли 06, 2010, 08:57:50 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 23, 2013, 12:45:59 pm от kris »

*

Helo

« Отговор #2029 -: Юли 06, 2010, 08:59:47 pm »

А ти нали не ти пука от думите на другите, защото толкова внимание му отделяш ? Архивирането на постове на други съфорумци  за какво говори ?

Аз не архивирам постове на съфорумци, а само точно определени на Небесна.

*

Asol

• 4140
« Отговор #2030 -: Юли 06, 2010, 09:00:04 pm »
Крис, ти като виден представител на мъжкото съсловие що не гледаш мач ?  :unsure: ;D

*

holanda

« Отговор #2031 -: Юли 06, 2010, 09:00:23 pm »

Има едно друго, което е "абе аз що ли не ти *** майката .." което е различно, тук псувашият само се заканва и нищо не прави, това дори не го считам за псувня.

(просто разяснение)
значи ако се заканиш на майка ми,да не го приемам лично... ;D

*

holanda

« Отговор #2032 -: Юли 06, 2010, 09:01:44 pm »
Крис, ти като виден представител на мъжкото съсловие що не гледаш мач ?  :unsure: ;D
he is a S-U-P-E-R-M-A-N ........ ;D

*

Nebesna

« Отговор #2033 -: Юли 06, 2010, 09:03:56 pm »

Аз не архивирам постове на съфорумци, а само точно определени на Небесна.

напротив имаш цяла галерия със снимки на хората от форума и ги държиш като средство за шантажиране. Наскоро заплаши Айа, че и "разглеждаш снимките", когато стана на въпрос за личните страхове...а ти много добре знаеш, че тя има фобия.

*

Nebesna

« Отговор #2034 -: Юли 06, 2010, 09:05:37 pm »
Крис, това е за тебе, понеже прояви огромен интерес по темата с псувните.

:kissd:

ПСУВНЯ
Форма на вербално насилие, даваща възможност на субекта (псуващият индивид) рязко да намали нивото на физиологичен стрес в организма си. Широкото разпространение на тази ритуална практика е основната причина за слабото развитие на Психоанализата в Абсурдистан - огромното мнозинство от аборигените се справят със стреса и евентуалните му последствия по този естествен и здравословен начин. Това е една от строго пазените тайни на дълголетието в Абсурдистан, освен тайната рецепта за производство на истинско Кисело Мляко, разбира се.

Какъв е всъщност механизма на разтоварване на стреса посредством употребата на псувня/псувни? Субектът (т.е. псуващият) прилага концентрирано вербално насилие спрямо обекта (т.е. псуваният), изразяващо се най-вече в заплахи за извършване на противоестествени действия от сексуален характер с него/нея, членове от семейството на обекта, в някой случаи дори спрямо домашните животни или други негови/нейни материални/имагинерни притежания или качества. Неизбежен страничен ефект при прилагането на толкова концентрирана отрицателна енергия е трансферът на част от стреса в организма на обекта. Току що "ощастливеният" обект, Той/Тя/То изпитва рязка нужда да се освободи от новата си придобивка, обикновено чрез прилагане на същата техника. По този начин следващото звено във веригата получава доза стрес обикновено много скоро, но за щастие количеството намалява значително при всяка транзакция. Разсейките на отрицателна енергия в пространството при този активен пренос/обмен могат да доведат до ефекти като повяхване на стайни разстения, влошаване качеството на млечни продукти (пресичане на мляко, вмирисване на сирене и т.н.), най-вече върху живата природа на Абсурдистан. Тези ефекти се дължат на необичайната емоционална сензитивност, граничеща с емпатия развита от всички живи организми (от бактериалните култури в млечните продукти през растенията та чак до птиците и висшите бозайници) имали нещастието да обитават достатъчно дълго една и съща екологична ниша с абсурдистанците. Интересното е че някой от живинките продължават да предават по-нататък полученият "дар", израз на което е не-метафоричния израз "Да та шибат калинките!". Често употребяваният израз "В тая държава сичко си е ебало мамата!" има съвсем конкретни основания.

Доказано е, че псувнята помага в решаването на някои проблеми, най-вече когато е необходимо физическо въздействие върху даден обект. Това е следствие от голяма енергия, която се освобождава при изричане на псувнята/псувните. Ето и типична ситуация, която показва че е така:

Над Лос Анджелис прелетяло НЛО и пуснало гигантска сфера. Американците се стъписали и се мъчили по всякакъв начин да отворят сферата - идвали учени от НАСА с мощни лазери, триони, резачки - пробвали по всякакъв начин, но все не успявали. Изредили се учени от всички държави и нации по земното кълбо. Последен дошъл абсурдистанеца - инж. Ганьо Ганев. Отишъл той до кълбото и за по малко от 5 минути успял да го отвори. Американците онемяли. На следващия ден топ новина на всички първи страници по вестниците и списанията била: "Стана чудо! Гигантската сфера, която падна преди близо месец в САЩ, бе отворена от абсурдистанеца инж. Ганев, с помощта на вълшебния инструмент "брадва" и кодовото изречение "Мама ти да еба мръсна"."
Взето от "http://dreal.net/wiki/index.php/%D0%9F%D1%81%D1%83%D0%B2%D0%BD%D1%8F".

:72:

*

Divna

« Отговор #2035 -: Юли 06, 2010, 09:07:59 pm »
Аз вече определено взех да се съмнявам за пола или сексуалните влечения на Хело.
От известно време, тя така упорито преследва Небесна, че ...

Небесна, ти се оказваш най-ухажваната жена в момента  ;)

*

Helo

« Отговор #2036 -: Юли 06, 2010, 09:08:16 pm »
Да ви светна, че от този форум само Лили може да стане професионален астролог.

Всички останали сте незадоволени лелки с много нерешени лични проблеми, които постоянно страдат от някоя лична драма и си създават сами такива.

Не притежавате качества нито на духа, нито на ума, нито на волята, за да бъдете професионални астролози.

Не могат собствените си проблеми да решат, а тръгнали да оправят чуждите проблеми, че и съвети да дават!!!  :o Вие сте само едни дървени философи!

Лили каквито и пролеми да има умее да се владее и да гледа реалистично, достатъчно неемоционално и с акъл, за разлика от останалите, дето сте се събрали тук да клюкарите и да се опитвате да си напъвате мозъка с някой хороскоп.

А ти Небесна, честно казано не си спомням да си ми познала нещо! Пък и по останалите хороскопи също не познаваш! И това го казвам наистина честно. Ти можеш като имаш отговора наготово вече да даваш отговори кое как влияе. Ама като трябва без да знаеш предварително отговора да познаеш, познаваемост...  :unsure:

*

Helo

« Отговор #2037 -: Юли 06, 2010, 09:10:29 pm »
Наскоро заплаши Айа, че и "разглеждаш снимките", когато стана на въпрос за личните страхове...а ти много добре знаеш, че тя има фобия.

:o
Нови измислици на фантазьорката с болно въображение Небесна.  :P
Явно състоянието ти се влошава. Това от хормоните ли е? Пиеш ли някакви хапчета?  :rolleyes:

Де е Ая да каже дали съм я шантажирала?

*

Nebesna

« Отговор #2038 -: Юли 06, 2010, 09:10:45 pm »
А ти Небесна, честно казано не си спомням да си ми познала нещо! Пък и по останалите хороскопи също не познаваш! И това го казвам наистина честно. Ти можеш като имаш отговора наготово вече да даваш отговори кое как влияе. Ама като трябва без да знаеш предварително отговора да познаеш, познаваемост...  :unsure:

Благодаря, Хело! Не ме трогваш. Аз не помня някога да съм ти тълкувала карта, но щом помниш, може и така да е.

*

Divna

« Отговор #2039 -: Юли 06, 2010, 09:11:08 pm »
Да ви светна, че от този форум само Лили може да стане професионален астролог.

Всички останали сте незадоволени лелки с много нерешени лични проблеми, които постоянно страдат от някоя лична драма и си създават сами такива.

Не притежавате качества нито на духа, нито на ума, нито на волята, за да бъдете професионални астролози.

Не могат собствените си проблеми да решат, а тръгнали да оправят чуждите проблеми, че и съвети да дават!!!  :o Вие сте само едни дървени философи!

Лили каквито и пролеми да има умее да се владее и да гледа реалистично, достатъчно неемоционално и с акъл, за разлика от останалите, дето сте се събрали тук да клюкарите и да се опитвате да си напъвате мозъка с някой хороскоп.

Аз пък се чудя, ти като не ни харесваш какво правиш при нас?