Това ако е поведение на зрели жени и с претенции, здраве му кажи. Това е точно личностна омраза. Това което упорито отричате да ви е присъщо. Е, видях ви.
Ми така я, кво ше кажете друго. Коя как ме види - директно на Жином оплакване. Ебаси простотията. Това ако е поведение на зрели жени и с претенции, здраве му кажи. Това е точно личностна омраза. Това което упорито отричате да ви е присъщо. Е, видях ви.
Цитат на: Покаян и смирен в Юли 06, 2010, 09:38:05 pmТова ако е поведение на зрели жени и с претенции, здраве му кажи. Това е точно личностна омраза. Това което упорито отричате да ви е присъщо. Е, видях ви.Точно така, това не е поведение на умствено зрели жени. Разберете, че годините не правят човека умствено зрял. Само се огледайте.И не очаквайте сред врачки и астролози да откриете непременно умствено зрели хора, които владеят себе си и са разумни и разбиращи. Някои хора имат грешна представа за тях.
Цитат на: kris в Юли 06, 2010, 09:27:36 pmЦитат на: Asol в Юли 06, 2010, 09:00:04 pmКрис, ти като виден представител на мъжкото съсловие що не гледаш мач ? :unsure: Не ме набеждавайте сега се отправям да вечерям, че бирата изстина и мача ме чака :lol:Крис, вече знаеш защо тук не пишат мъже.
Цитат на: Asol в Юли 06, 2010, 09:00:04 pmКрис, ти като виден представител на мъжкото съсловие що не гледаш мач ? :unsure: Не ме набеждавайте сега се отправям да вечерям, че бирата изстина и мача ме чака :lol:
Крис, ти като виден представител на мъжкото съсловие що не гледаш мач ? :unsure:
Цитат на: Hi в Юли 06, 2010, 09:30:45 pmКрис, вече знаеш защо тук не пишат мъже.Разбра ли сега защо? Защото Хело мрази мъжете и ги прогонва, заела е отмъстителна позиция спрямо мъжкия род.
Крис, вече знаеш защо тук не пишат мъже.
Обаче тук се оказа, че младите повече ме разбират. Странна аномалия. При всички положения сайтът ми харесва.
Северинке, нескопосани са опитите ти да ме прогониш. Дай нещо по-оригинално. Така формулирано от теб, направо ме мързи да ти отговарям.
Аз обичам мъжете, за разлика от теб. А ти прогони Миоджералвомбо и му се слагаше през цялото време и човека избяга. :57:
А аз с него си говоря по Скайп.
Цитат на: Небесна в Юли 06, 2010, 09:50:09 pmЦитат на: Hi в Юли 06, 2010, 09:30:45 pmКрис, вече знаеш защо тук не пишат мъже.Разбра ли сега защо? Защото Хело мрази мъжете и ги прогонва, заела е отмъстителна позиция спрямо мъжкия род.Защото тук пишат истерични лелки като теб.Като ви видят що за стока сте, мъжете бягат надалеч.
Цитат на: Hi в Юли 06, 2010, 09:57:50 pmА аз с него си говоря по Скайп.Но явно не си му достатъчна :rolleyes:
Цитат на: Aurora Borealis в Юли 06, 2010, 09:58:48 pmЦитат на: Hi в Юли 06, 2010, 09:57:50 pmА аз с него си говоря по Скайп.Но явно не си му достатъчна :rolleyes:В смисъл?
Цитат на: Hi в Юли 06, 2010, 09:59:30 pmЦитат на: Aurora Borealis в Юли 06, 2010, 09:58:48 pmЦитат на: Hi в Юли 06, 2010, 09:57:50 pmА аз с него си говоря по Скайп.Но явно не си му достатъчна :rolleyes:В смисъл?Какъв смисъл искаш да разяснявам. Аз пиша красноречиво.
Цитат на: Небесна в Юли 06, 2010, 09:53:23 pmАз обичам мъжете, за разлика от теб. А ти прогони Миоджералвомбо и му се слагаше през цялото време и човека избяга. :57:Прогонихте го вие, които мислехте и говорехте само за хуйове в неговата тема. Да не видите полугол мъж и веднага веднага забравяте астрологията. Вие сега пак сте забравили астрологията, щото в момента само си чешете втора чакра и дългите езици, докато обсъждате личните си драми и правите дървенофилософски размишелния.А аз с него си говоря по Скайп.
Вие не сте му интересни. Познайте защо, до три пъти и без да мислите? Едва ли ще ви бъде трудно.
Цитат на: Hi в Юли 06, 2010, 10:04:24 pmВие не сте му интересни. Познайте защо, до три пъти и без да мислите? Едва ли ще ви бъде трудно. хммм...не се ли замисляш,че може би другите не му обръщат внимание,затова се ориентира към по-разхлабените ключалки? :rolleyes:
Ма, верно ли? Въпреки че ти се подиграваше! И караше съфорумците да ти се подиграват. И ти си пишеш с този човек? Какво ти е направил, че си му простила унижението?