Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1165971 Прегледи
*

Helo

Re:Говорилня 3
« Отговор #2060 -: Юли 06, 2010, 09:43:24 pm »

Това ако е поведение на зрели жени и с претенции, здраве му кажи. Това е точно личностна омраза. Това което упорито отричате да ви е присъщо. Е, видях ви.

Точно така, това не е поведение на умствено зрели жени. Разберете, че годините не правят човека умствено зрял. Само се огледайте.

И не очаквайте сред врачки и астролози да откриете непременно умствено зрели хора, които владеят себе си и са разумни и разбиращи. Някои хора имат грешна представа за тях.

*

Divna

« Отговор #2061 -: Юли 06, 2010, 09:45:32 pm »
Ми така я, кво ше кажете друго. Коя как ме види - директно на Жином оплакване. Ебаси простотията. Това ако е поведение на зрели жени и с претенции, здраве му кажи. Това е точно личностна омраза. Това което упорито отричате да ви е присъщо. Е, видях ви.

Едно е да гледаш, друго е да видиш, трето е да го разбереш!
Аз продължавам обаче да се питам, какво правиш ти сред тая простотия, в която няма зрели жени и всичките са с претенции?

*

Divna

« Отговор #2062 -: Юли 06, 2010, 09:47:55 pm »

Това ако е поведение на зрели жени и с претенции, здраве му кажи. Това е точно личностна омраза. Това което упорито отричате да ви е присъщо. Е, видях ви.

Точно така, това не е поведение на умствено зрели жени. Разберете, че годините не правят човека умствено зрял. Само се огледайте.

И не очаквайте сред врачки и астролози да откриете непременно умствено зрели хора, които владеят себе си и са разумни и разбиращи. Някои хора имат грешна представа за тях.
[/b]

С тия някой от теб ли да започнем?

*

Nebesna

« Отговор #2063 -: Юли 06, 2010, 09:50:09 pm »
Крис, ти като виден представител на мъжкото съсловие що не гледаш мач ?  :unsure: ;D
Не ме набеждавайте  ;D
сега се отправям да вечерям, че бирата изстина и мача ме чака  :lol:

Крис, вече знаеш защо тук не пишат мъже.

Разбра ли сега защо?
Защото Хело мрази мъжете и ги прогонва, заела е отмъстителна позиция спрямо мъжкия род.
Прогони всички мъже, които влязоха тука. А Миоджералвомбо разпитваше за сексуалните му практики и човекът избяга.

*

Helo

« Отговор #2064 -: Юли 06, 2010, 09:50:58 pm »

Разбра ли сега защо?
Защото Хело мрази мъжете и ги прогонва, заела е отмъстителна позиция спрямо мъжкия род.

Защото тук пишат истерични лелки като теб.

Като ви видят що за стока сте, мъжете бягат надалеч.  :P :P :P ;D ;D ;D

*

Nebesna

« Отговор #2065 -: Юли 06, 2010, 09:53:23 pm »
Аз обичам мъжете, за разлика от теб. А ти прогони Миоджералвомбо и му се слагаше през цялото време и човека избяга. :57:

Мда, постоянно го разпитваше за сексуалните му практики.

« Отговор #2066 -: Юли 06, 2010, 09:54:16 pm »
Обаче тук се оказа, че младите повече ме разбират. Странна аномалия. При всички положения сайтът ми харесва.

А сайта тебе не те харесва  ;D Защо с младите не се вземете и не си говорите по скайпа?
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Vision

• 3523
« Отговор #2067 -: Юли 06, 2010, 09:55:20 pm »
.
« Последна редакция: Юни 18, 2011, 04:21:55 pm от Vision »

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #2068 -: Юли 06, 2010, 09:57:43 pm »
Северинке, нескопосани са опитите ти да ме прогониш. Дай нещо по-оригинално. Така формулирано от теб, направо ме мързи да ти отговарям.

То няма нужда от отговор. Очевидно е, че пропорция 20:1-2-3 жени-мъже няма къде да намериш.

*

Helo

« Отговор #2069 -: Юли 06, 2010, 09:57:50 pm »
Аз обичам мъжете, за разлика от теб. А ти прогони Миоджералвомбо и му се слагаше през цялото време и човека избяга. :57:

Прогонихте го вие, които мислехте и говорехте само за хуйове в неговата тема. Да не видите полугол мъж и веднага веднага забравяте астрологията. Вие сега пак сте забравили астрологията, щото в момента само си чешете втора чакра и дългите езици, докато обсъждате личните си драми и правите дървенофилософски размишелния.

А аз с него си говоря по Скайп.

« Отговор #2070 -: Юли 06, 2010, 09:58:48 pm »

Но явно не си му достатъчна  :rolleyes:

*

Divna

« Отговор #2071 -: Юли 06, 2010, 09:58:54 pm »

Разбра ли сега защо?

Защото тук пишат истерични лелки като теб.

Като ви видят що за стока сте, мъжете бягат надалеч.  :P :P :P ;D ;D ;D

А ти като не си лелка, какво правиш при лелките?

*

Helo

« Отговор #2072 -: Юли 06, 2010, 09:59:30 pm »

В смисъл?

*

holanda

« Отговор #2073 -: Юли 06, 2010, 09:59:41 pm »
свършиха ми дъвчащите бонбони и вече не ми е интересно да ви чета :lol: :lol:.Хайде,стига!Капризен,верно..що не пишеш по skype на аверките си? :unsure: Какво ви мотивира да изпишете 100 страници пълни с негативизъм,basi? 

« Отговор #2074 -: Юли 06, 2010, 10:02:33 pm »

В смисъл?

Какъв смисъл искаш да разяснявам. Аз пиша красноречиво.

*

Helo

« Отговор #2075 -: Юли 06, 2010, 10:04:24 pm »

В смисъл?

Какъв смисъл искаш да разяснявам. Аз пиша красноречиво.

Явно не е достатъчно красноречив. Да виждаш той да пише тук сега? Като ви видя какви сте се позабавлява малко с вас и си тръгна.

Вие не сте му интересни. Познайте защо, до три пъти и без да мислите? Едва ли ще ви бъде трудно.  :P

*

Nebesna

« Отговор #2076 -: Юли 06, 2010, 10:11:28 pm »

Прогонихте го вие, които мислехте и говорехте само за хуйове в неговата тема. Да не видите полугол мъж и веднага веднага забравяте астрологията. Вие сега пак сте забравили астрологията, щото в момента само си чешете втора чакра и дългите езици, докато обсъждате личните си драми и правите дървенофилософски размишелния.

Ма, верно ли? Въпреки че ти се подиграваше! И караше съфорумците да ти се подиграват. И ти си пишеш с този човек? Какво ти е направил, че си му простила унижението?

*

holanda

« Отговор #2077 -: Юли 06, 2010, 10:11:43 pm »

Вие не сте му интересни. Познайте защо, до три пъти и без да мислите? Едва ли ще ви бъде трудно.  :P
хммм...не се ли замисляш,че може би другите не му обръщат внимание,затова се ориентира към по-разхлабените ключалки? :rolleyes:

*

Divna

« Отговор #2078 -: Юли 06, 2010, 10:14:53 pm »

хммм...не се ли замисляш,че може би другите не му обръщат внимание,затова се ориентира към по-разхлабените ключалки? :rolleyes:

Лилавка, харесвам логичното ти мислене!

*

Helo

« Отговор #2079 -: Юли 06, 2010, 10:17:08 pm »

Ма, верно ли? Въпреки че ти се подиграваше! И караше съфорумците да ти се подиграват. И ти си пишеш с този човек? Какво ти е направил, че си му простила унижението?

Той се подиграваше с вас!

Видял е, че тук са както той ги нарича - сърбежливки и ги е оставил.