Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1164122 Прегледи
*

Nebesna

Re:Говорилня 3
« Отговор #2160 -: Юли 07, 2010, 10:39:57 am »
Добре бе приятелю, а не си ли се замислял, че може би друга е причината, а не това, че е със слънце във Водолей..
Ако е имала някакъв акцент на Дева примерно..я луна, я АС, я стелиум, я нещо друго
 айде накарай го тоя мозък да се поразмърда, знам че е трудно

Знам картата на момичето - няма анищо в Дева. Има стелиум във Водолей и Луна в Козрог.

*

holanda

« Отговор #2161 -: Юли 07, 2010, 10:43:08 am »

Той - айдее беее, ела тук , после ще чистиш!

:57:   ТОВА НОРМАЛНО ЛИ Е? Спалнята е чисто нова! Там хора не влизат. И няма как да има прах или нещо мръсно... ама дева и това си е.
аууу,дИвойка,ти се вясня,бре  :88:

за Василченето..ми не е нормално,как ше чистиш новата спалня ако ти предлагат кекс  :85:

*

Nebesna

« Отговор #2162 -: Юли 07, 2010, 10:48:53 am »
Дъщеря ми е Дева, но не е толкова подредена и гнуслива. Мъжът ми е зодия Риби с асц. Водолей. Изкарваше и ангелите, докато си подреди стаята и я наказваше, само ако види косъм на килима от дългата и коса. Той има мания за чистота. Една от причините да се разделим, понеже при него граничеше с патология.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #2163 -: Юли 07, 2010, 10:57:58 am »
девешко е
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2164 -: Юли 07, 2010, 11:18:07 am »
Знам картата на момичето - няма анищо в Дева. Има стелиум във Водолей и Луна в Козрог.

Може наистина да е учудващо, но и аз имам подобни наблюдения за хора с акцент на Козирог и Водолей, съответно Сатурн, Уран. Не е само за Девите характерно. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #2165 -: Юли 07, 2010, 11:23:41 am »
пунктуалността на водолеите е рядко нетърпима понякога ;D
заобиколена съм от  слънца и асц.- докато девите "навиват", уранистите гърмят и са дървени философи:) могат да те навогончат дълго и несмирено

*

Asol

• 4140
« Отговор #2166 -: Юли 07, 2010, 11:25:22 am »
...навогончат  ;D ;D ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2167 -: Юли 07, 2010, 11:26:21 am »
...навогончат  ;D ;D ;D

И аз се "хванах" за туй.  ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2168 -: Юли 07, 2010, 11:29:10 am »
И започва да мие на мивката. Обядваме, още не е свършила и вече се мие на мивката, чинии минии всичко.  Чиниите подсушени и прибрани по места. Ако има капка на плота то тя се дразни и полудява докато не се обърше.

Казвали са ми, че в такива състояния се изпада, когато липсва емоционално разбиране или като си дете не чувстваш любовта на родителите.
 Например да стъпиш в една плочка, да не излизаш от нея, все такива мании подобни говорят за проблем. Когато искаш всичко да подредиш, значи нещо, някоя област от живота куца...предполагам на всеки се е случвало.  
« Последна редакция: Юли 07, 2010, 11:35:27 am от sunrain »

*

Uran

• 6041
« Отговор #2169 -: Юли 07, 2010, 11:32:23 am »
 Нямам нищо в дева, но имам във водолей. Държа да е стерилно.Мога да понеса известна разхвърляност, но не и липса не чистота. Приемам да не е изгладено, но не и да не е току що изкарано от сушилнята, докато за някои деви е важо да изглежда чисто т.е. да няма лекета нищо, че е носено няколко дена. ;D (личен опит)

*

Kaya

• 2893
« Отговор #2170 -: Юли 07, 2010, 11:42:35 am »
уууууууу, Asol много хубав подпис

мърльовщина и аз недолюбвам, но миризми  :-X  направоооооо мога да откача- онзиден едно много хубаво момче в рейса  и хоп да си продупчи билет пък аз под седалката на перфоратора... е насълзиха ми се очичките

да ви питам какъв е тоя октопод? който гадае?

*

Asol

• 4140
« Отговор #2171 -: Юли 07, 2010, 12:01:40 pm »
това уууу ми звучи като освиркване  ;D :rolleyes: Но ти имаш един изказ дето ме вкарва в размишления  ;D

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #2172 -: Юли 07, 2010, 12:39:25 pm »
Говоря от личен опит, звездите си ги гледайте вие, пък ако искате им вярвайте повече на тях отколкото на хората.
Живях с едина водолейка година и девет месеца заедно и смея да кажа, че знам за какво говоря. Това да не е изпрано, да не е изгладено, да не е изчистено, да не е измито - невъзможно, да не се къпе по 3 пъти на ден - невъзможно. Дори в секса имаше такива мании за чистота. Ясно е, че сексът не е най-чистата дейност при хората.
Аз като телец ми е много непонятна подбна мания за чистота и подреденост - предпочитам си в известна степен помещението ми да наподобява кочинка. Така се чувствам най-зареден и в най-блажено състояние. Подредеността пречи да мисля. Блокира ме.
  Няма начин да няма я Луна, я асцендент или друга важна планета в Дева.  :rolleyes: Не гледай само едното Слънце във Водолей.

:72:  Попитайте  Девата, мен или който и да е друг. Не казвам, че другите хора не са чисти, но при нас е толкова изявено, че чак дразни околните и се превръща в основен проблем. НИЕ СМЕ МАНЯЦИ НА ТЕМА ЧИСТОТА! , дори понякога се отразява и на взаимоотношенията. Държа да имам яснота и да са ми чисти сметките с хората, за това толкова се обясняваме.. иначе си бием рекорда по ред и чистота - На мен на шега ми викат ''Василка'' ( василка от чистота, де)  ;D

Хубаво е, че само "понякога" ви се отразява, а не често.  ;D Че тогава не е много добре за взаимоотношенията като цяло.  ;) Ще изчистите де що има около вас. Прекаленото и Богу не е драго.

*

Uran

• 6041
« Отговор #2173 -: Юли 07, 2010, 12:51:44 pm »
Мен ми е интересно, как успяват водолеите да балансират чувствата си, тоест да ги разпределят между приятелите и любимия. Не са ли ви казвали, че понякога това прекалено личи, в смисъл само едните приятели са ви в устата
Няма да обобщавам, а ще кажа как е при мен. Немога да имам връзка с мъж, ако не сме приятели, съмишленици. Някак си само секс... не става- нали докато пушите морни в леглото  ;D трябва и някаква тема да подхванете. ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2174 -: Юли 07, 2010, 01:08:23 pm »
Немога да имам връзка с мъж, ако не сме приятели, съмишленици.

И аз съм така без да имам планети във Водолей. Много държа на приятелството и доверието във връзката. Страстта е хубаво нещо, но ако няма взаимно доверие, се пораждат съмнения и негативни чувства.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2175 -: Юли 07, 2010, 01:26:13 pm »
Капризен, извинявай, но аз не чатя. В скайпа пиша с един-двама души, рядко, останалите ми контакти са предимно служебни. Дори профил във фейсбука нямам, всички ми се чудят защо.
А и по това време на деня обикновено имам друга работа...
Няма ли тук по-млади чевръсти моми, разполагащи с време за чат?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #2176 -: Юли 07, 2010, 01:36:07 pm »
 Във фонтаните на пл."Независимост" се обстрелват с вода поне 50-тина дечурлига. Организирали са се по нета.

*

holanda

« Отговор #2177 -: Юли 07, 2010, 01:43:49 pm »
Във фонтаните на пл."Независимост" се обстрелват с вода поне 50-тина дечурлига. Организирали са се по нета.
значи има изгледи да се оправим  ;)

*

Kaya

• 2893
« Отговор #2178 -: Юли 07, 2010, 01:51:36 pm »
Мани ги тия младите, те хал хабер си нямат от живота. Аз харесвам зрели, установени в живота жени.
бабоебец ;D

*

Nebesna

« Отговор #2179 -: Юли 07, 2010, 02:02:53 pm »

Може наистина да е учудващо, но и аз имам подобни наблюдения за хора с акцент на Козирог и Водолей, съответно Сатурн, Уран. Не е само за Девите характерно. 

А може и да има акцент на 6-ти дом (хранене, хигиена), нещо, което няма как да знаем, понеже часът на раждане не ми беше известен.