Тя, дешата не е разбрала сигурно какво е станало, ако е загинала на място. Обаче това момиче, което е било с него, сигурно ще остане белязано за цял живот, заради шока, който е преживяла. А момчето дано оцелее! Господи, дано! Всички имаме деца...
Жълта, къде ме прати в този хубав град Кърджали? Да не си оригинално от там?
Значи помниш като кокошка...Язък, че те фалят останалите съфорумки.
Колко пъти да казвам, че съм мазен кюрд мюсюлманин, роден в Република Турция и живущ от 14-годишен в България? Хиляда ли?
Цитат на: Покаян и смирен в Юли 07, 2010, 03:12:43 pmКолко пъти да казвам, че съм мазен кюрд мюсюлманин, роден в Република Турция и живущ от 14-годишен в България? Хиляда ли? Кога пък стана мазен кюрдин :unsure:. Аз си мислех, че си помак - гудеееее
Че в Пловдив да не би да са малко мюсюлманите??? Ама че човек....
Сега пък и помак. Лелее....
Жълтобледа, а тая хубавата сграда в центъра на Пловдив дето виси минарето като рязан уй, с какво се пълни Че и другата дето е малко по-надолу по главната, отатък булеварда? Защо трябва да ти обяснявам такива елементарни неща се чудя? Много добре знаеш, че в Пловдив има 4-5 големи махали с традиционно и изконно мюсюлманско население
ЦитатНяма град Девин в Турция, тоя лъже якоНима? аххахахха Това не е лъжа, това е шега. аххаха
Няма град Девин в Турция, тоя лъже яко
Че къв ше го дървят да идват в Пловдив да се молят от околните села? Те там си имат джамии. По-скоро обратното е вярно - хора от Пловдив отиват да се молят в близките градове (Асеновград, Пазарджик), че не могат да се съберат толкова по празниците. И не ми говори за селяни, щото истинските пловдивчани отдавна живеят в София и чужбина. Не на мене тия.
Малко шега беше заради Жълтата, че се прави на ударена.