Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1165428 Прегледи
*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
Re:Говорилня 3
« Отговор #2200 -: Юли 07, 2010, 02:31:49 pm »
Тя, дешата не е разбрала сигурно какво е станало, ако е загинала на място. Обаче това момиче, което е било с него, сигурно ще остане белязано за цял живот, заради шока, който е преживяла. А момчето дано оцелее! Господи, дано! Всички имаме деца...

ми те могат и да кажат по новините или Сънрайн да ни светне за подробности. дано да оцелее момчето! но някак не вярвам - скоростта беше голяма... а и избягаха май, щото колата не се виждаше по-надолу никаква...

аз дори не разбрах, че са блъснали човек щото с дъщеря ми бяхме по-навътре от спирката, под навеса на бараката и от храстите там на местопроизшествието не се виждаше кой е на бордюра. видях само колата. а после като мръднахме напред и видях момичето да се превива и да вика. тя седеше отстрани на спрялата линейка.

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Vision

• 3523
« Отговор #2201 -: Юли 07, 2010, 02:47:05 pm »
.
« Последна редакция: Юни 18, 2011, 04:37:40 pm от Vision »

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

holanda

« Отговор #2202 -: Юли 07, 2010, 03:02:37 pm »
Жълта, къде ме прати в този хубав град Кърджали? Да не си оригинално от там?
не,но помня че в някъде в старата Говорилня беше написал,че си от там.С Крис го обсъждахте 

*

holanda

« Отговор #2203 -: Юли 07, 2010, 03:10:40 pm »
Значи помниш като кокошка...Язък, че те фалят останалите съфорумки.
пак ме занимаваш с глупости.Зададох ти простo въпрос,защото така си спомням.Тая реакция незнам за какво е,приел си го лично и сигурно наистина си оттам.К'во се палиш?

*

holanda

« Отговор #2204 -: Юли 07, 2010, 03:16:53 pm »
Колко пъти да казвам, че съм мазен кюрд мюсюлманин, роден в Република Турция и живущ от 14-годишен в България? Хиляда ли?
ти пък да не мислиш,че си ми важен,за да знам всичко около теб.Плюс това в Кърджали нали имало много мюсюлмани,защо да не си един от тях? За да си спомням нещо,трябва да идва все от някъде.И какво ме занимаваш с това откъде си?Зададох ти го като летящ въпрос.

« Отговор #2205 -: Юли 07, 2010, 03:23:17 pm »
Колко пъти да казвам, че съм мазен кюрд мюсюлманин, роден в Република Турция и живущ от 14-годишен в България? Хиляда ли?

Кога пък стана мазен кюрдин  :unsure:. Аз си мислех, че си помак  :P - гудеееее  ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #2206 -: Юли 07, 2010, 03:25:44 pm »

Кога пък стана мазен кюрдин  :unsure:. Аз си мислех, че си помак  :P - гудеееее  ;D
И аз така . :-\

*

Nebesna

« Отговор #2207 -: Юли 07, 2010, 03:26:30 pm »

Кога пък стана мазен кюрдин  :unsure:. Аз си мислех, че си помак  :P - гудеееее  ;D

И аз мислех, че е карпизен, а той бил покаян, че и смирен...но никът не се връзва с начина, по който се пали.

*

holanda

« Отговор #2208 -: Юли 07, 2010, 03:27:37 pm »
Че в Пловдив да не би да са малко мюсюлманите??? Ама че човек....
а много ли са,извинявай...Аз познавам само 1 момиче и то дори не е от Пловдив.

*

Nebesna

« Отговор #2209 -: Юли 07, 2010, 03:28:46 pm »
Той си каза, че е кюрд.

*

holanda

« Отговор #2210 -: Юли 07, 2010, 03:30:20 pm »
Сега пък и помак. Лелее....
аwееее,ти си манджа с грозде,не се обяснявай  :29: ;D

*

Nebesna

« Отговор #2211 -: Юли 07, 2010, 03:34:12 pm »
Абе откъде да те знае жената, че си в Пловдив? На мен каза че си от Девин, а сега излиза, че едва от 14 годишен живееш в България, а си роден в Република Турция, Ти май нещо ни послъгваш тука, ама мнооооо яко?

*

Uran

• 6041
« Отговор #2212 -: Юли 07, 2010, 03:34:57 pm »
Немога да виждам прикачените файлове.

*

Nebesna

« Отговор #2213 -: Юли 07, 2010, 03:37:22 pm »
Дейзи, кажи мила в Турция има ли град Девин. Ей сега ще видя и в картата, че ни вземат за канарчета тука.

*

holanda

« Отговор #2214 -: Юли 07, 2010, 03:37:26 pm »

Жълтобледа, а тая хубавата сграда в центъра на Пловдив дето виси минарето като рязан уй, с какво се пълни ?????? Че и другата дето е малко по-надолу по главната, отатък булеварда? Защо трябва да ти обяснявам такива елементарни неща се чудя? Много добре знаеш, че в Пловдив има 4-5 големи махали с традиционно и изконно мюсюлманско население
чудя се да ти отговарям ли,след като не си ми написал nick-а правилно :P.Но ще ти простя неволното припалване и свеж полъх на агресия :mellow:.Знам ги тея от джамията,много ме дразнят,защото не мога да изям пастата си на спокойствие :angry: /там има една хубава сладкарница/.Повечето обаче идват от близките села и градове,не са пловдивчани.

*

Nebesna

« Отговор #2215 -: Юли 07, 2010, 03:41:32 pm »
Няма град Девин в Турция, тоя лъже яко.

*

Nebesna

« Отговор #2216 -: Юли 07, 2010, 03:46:40 pm »
Цитат
Няма град Девин в Турция, тоя лъже яко

Нима? аххахахха Това не е лъжа, това е шега. аххаха

каква ти шега? ти ми прати данните си да ти погледна синастрията с твоята водолейка....аз уважавам точността в астрологията. А сега караш всички тук да се съмняваме въобще в достоверността на хороскопа, който толкова силно искаше да ти тълкуваме.

*

holanda

« Отговор #2217 -: Юли 07, 2010, 03:50:30 pm »
Че къв ше го дървят да идват в Пловдив да се молят от околните села? Те там си имат джамии. По-скоро обратното е вярно - хора от Пловдив отиват да се молят в близките градове (Асеновград, Пазарджик), че не могат да се съберат толкова по празниците. И не ми говори за селяни, щото истинските пловдивчани отдавна живеят в София и чужбина. Не на мене тия.
аз да не им светя на мюсюлманите в джамията,че да ги знам какви са,що са и какво правят в Пловдив.не познавам турци,само 1 момиче,както вече написах и тя е от друг град.Случвало ми се е да видя турци из центъра,но не съм ги хващала на разпит дали са кореняк пловдивчани или не.И думата 'селянин'' не съм я използвала,може би пак съм докоснала неволно едва прикритото недоволство в теб от корените ти  :rolleyes:

*

holanda

« Отговор #2218 -: Юли 07, 2010, 03:55:38 pm »

Малко шега беше заради Жълтата, че се прави на ударена.
koi se pravi na udaren,we,ne use6ta6 li,spokoistvieto ,s koeto ti poduhvam suvsem leko...в началото ти казах,че имам спомени за Кърджали,защото се заговорихте с Крис за това.Ти обаче започна да се палиш,да се потиш ;D и да задаваш въпроси,сякаш наистина е важно за теб :rolleyes:..хмм...

*

Vision

• 3523
« Отговор #2219 -: Юли 07, 2010, 03:58:47 pm »
.
.
« Последна редакция: Юни 18, 2011, 04:40:31 pm от Vision »

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..