няма да е за дълго докато не се появи новата гад :wink2:
Не бе понеже се заговорихме за Хирон и преминаването му през АС сочи моментът, в който човек се пробужда духовно :25:
Лилавка, и моя Хирон е в 5ти дом (Овен), К5 е Риби. Преди време бях чела нещо доста интересно за Хирон и сега го търся и не мога да го намеря. Нямам навика да сейфвам всичко и после губя източниците . Не съм го и принтирала. Така ме е яд значи .
А, принтирала съм го .За Хирон в 5 пише, че дава голяма вътрешна сила на детското вътре в нас, и че това дете може да бъде "чудовище", "егоист" или възпроизводител на голяма творческа сила. Тук има много голям експерианс в сексуалното поведение .
Цитат на: Divna в Юли 09, 2010, 01:37:43 amЛилавка, и моя Хирон е в 5ти дом (Овен), К5 е Риби. Преди време бях чела нещо доста интересно за Хирон и сега го търся и не мога да го намеря. Нямам навика да сейфвам всичко и после губя източниците . Не съм го и принтирала. Така ме е яд значи .и мен ме е ад .Обожавам свежата информация.А при мен транзитния Хирон е в 5 дом,незнам дали не си помислила,че говоря за наталния.Той е на МЦ в 9 дом.
Barabara Hand Clow. .
Цитат на: Divna в Юли 09, 2010, 01:45:21 amА, принтирала съм го .За Хирон в 5 пише, че дава голяма вътрешна сила на детското вътре в нас, и че това дете може да бъде "чудовище", "егоист" или възпроизводител на голяма творческа сила. Тук има много голям експерианс в сексуалното поведение .аа,намери го значи.Дивне,аз викам да си хванем по един и да го подложим на детски прищевки и сексуален тормоз :96:.Мен ако питаш,това е най-добрата идея за деня.Само не разбрах транзитен или натален Хирон в 5?
Цитат на: Divna в Юли 09, 2010, 01:51:35 amBarabara Hand Clow. . :85:бъра-бъра,два чадъра..ще я потърся само заради смешното име
намери на кого да споделяш.. :85:тя е с този убийствения съвпад като на състезателя..само че при него Юпито много го разгръща.. по-скоро му уголемява powera
тази barbara много збозени ги говори нещата..
Цитат на: kris в Юли 09, 2010, 02:00:52 am намери на кого да споделяш.. :85:тя е с този убийствения съвпад като на състезателя..само че при него Юпито много го разгръща.. по-скоро му уголемява powera аз не споделям.чеша се.я да поговорим..какви са му състезателните аспекти?
Е, ама си и любопитко .Информация от кухнята лесно не се дава .