Здравейте!Четох тук, че сте си вземали часа на раждане от общината. И аз бих искал да взема моя от там, обаче проблема е, че съм роден в един град, а живея в друг. Мога да накарам някой от роднините да го вземе, обаче понеже не искам да ги притеснявам излишно, се надявам някой от вас да ми каже предварително какви документи са необходими, за да си вземеш часа на раждане от общината и дали може някой друг да вземе часа вместо мен?
Без документи и нищо друго!!!
Цитат на: kabala в Юли 09, 2010, 05:47:55 pmСтига писа, ам' стягай багажа-))))Вземи и нещо по-така за вечерните купони нещо като рокля с гол г*з, но за сметка на това с деколте до пъпа?? :57:
Стига писа, ам' стягай багажа-))))Вземи и нещо по-така за вечерните купони
Цитат на: Aurora Borealis в Юли 09, 2010, 06:58:05 pmМерка е влязъл в Лъв :rolleyes:пак ще започне едно надприказване, едно мерене на пишки...
Мерка е влязъл в Лъв :rolleyes:
Цитат на: Vision в Юли 09, 2010, 06:59:24 pmЦитат на: Aurora Borealis в Юли 09, 2010, 06:58:05 pmМерка е влязъл в Лъв :rolleyes:пак ще започне едно надприказване, едно мерене на пишки... Но поне няма така детайлно да разбираме за навиците в изхождането на някои хора
Как е времето при вас?При мен е като свършека на света. Обед е, а е тъмно като в рог.
Цитат на: Divna в Юли 09, 2010, 07:34:45 pmКак е времето при вас?При мен е като свършека на света. Обед е, а е тъмно като в рог.Дивна, ти беше пуснала една практика по твоя карта, но не мога да я намеря сега. Ти даде ли резултата по нея?
Цитат на: Aurora Borealis в Юли 09, 2010, 07:37:16 pmЦитат на: Divna в Юли 09, 2010, 07:34:45 pmКак е времето при вас?При мен е като свършека на света. Обед е, а е тъмно като в рог.Дивна, ти беше пуснала една практика по твоя карта, но не мога да я намеря сега. Ти даде ли резултата по нея?Ами, изтрих я. То никой не изяви желание (само Вижън и Мари) и аз реших да не се натрапвам. А на момичетата им писах на лични.
Цитат на: Divna в Юли 09, 2010, 07:39:50 pmЦитат на: Aurora Borealis в Юли 09, 2010, 07:37:16 pmЦитат на: Divna в Юли 09, 2010, 07:34:45 pmКак е времето при вас?При мен е като свършека на света. Обед е, а е тъмно като в рог.Дивна, ти беше пуснала една практика по твоя карта, но не мога да я намеря сега. Ти даде ли резултата по нея?Ами, изтрих я. То никой не изяви желание (само Вижън и Мари) и аз реших да не се натрапвам. А на момичетата им писах на лични. Ама аз бях писала за нея Ако имаш желание, изпрати ми отговора :rolleyes: