“И тъй като той се усмихна леко с притворени устни, си казах още: В този спящ малък принц най-силно ме вълнува неговата вярност към едно цвете, образът на розата, която сияе в него като пламък на лампа дори когато той спи… И ми се стори още по-крехък. Трябва много да пазим лампите: един полъх на вятъра може да ги изгаси…
Вървях така и призори намерих кладенеца. ”
“Малкият принц”, Екзюпери
Не ми е толкова силен Нептуня да вярвам в тези неща. Любовта е до едно време, после влизаме във финансовата отчетност. Ако е нарушен баланса по сметката и айде чао. Любовта да трае да трае 3 години , после кво правим? Ако няма взаимен финансов интерес и става адиос. Ако няма адиос, почват изневерите. Абе тъпа работа, ама на блазе на който му е силен Нептуна. На мен Нептуна ми мина Луната и няма вече илюзии фантазии, за вечната любов. Квото и да си говорим, става дума за пари... 
Ох, Айя, влюбването може да трае три години, но после следва нещо много по-красиво, което се нарича обич. Любовта търпи трансформация. Малцина обаче са в състояние да я трансформират едновременно.
Съгласна съм, че в БГ много от семейните двойки продължават своя съвместен живот заради децата.Но това е друга тема.
И вземи моля те да смениш обкръжението си. Какви са тия приказки на счетоводител? Живота далеч не е само пари.
Ооо, трябва да съм щастливка, че Нептуна ми е силен. Предпочитам го такъв

.