Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1166467 Прегледи
*

Vision

• 3523
Re:Говорилня 3
« Отговор #2720 -: Юли 12, 2010, 09:50:50 pm »
Крис, ти на разбра ли, че само моите яйца са златни?  ;D ;D ;D

Шегувам се бе, да не си помислите, че съм се взела насериозно.

предлагам който снася златни яйца да се напъва по- често във форума.. :93:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Divna

« Отговор #2721 -: Юли 12, 2010, 09:53:39 pm »
  С удоволствие ще му чистя, готвя, ще му мия краката - стига да е моят ЧОВЕК !

:88:
“И тъй като той се усмихна леко с притворени устни, си казах още: В този спящ малък принц най-силно ме вълнува неговата вярност към едно цвете, образът на розата, която сияе в него като пламък на лампа дори когато той спи… И ми се стори още по-крехък. Трябва много да пазим лампите: един полъх на вятъра може да ги изгаси…
Вървях така и призори намерих кладенеца. ”
“Малкият принц”, Екзюпери

Ех, Крис, тази книга съм я чела най-малко 20 пъти. Четейки я всеки път преоткривам нещо ново. Много философия има в нея.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2722 -: Юли 12, 2010, 09:55:07 pm »
Сетих се за един руски виц  ;D

Разговор между две кокошки:
- Моите яйца са по-едри от твоите и струват с 5 стотинки повече! - казва едната.
- Ще си късам аз *** за твоите 5 стотинки! - отвръща другата.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #2723 -: Юли 12, 2010, 09:55:37 pm »
Дивна, гледай сега, мила - в този материален свят, думата любов вече няма значение.

Много е тъжно, ако повече хора вярват като теб в това.

Съни, няма значение, сега други неща се ценят от хората. Малкият принц е хубава книжка, но това е недостижим идеал.

*

Divna

« Отговор #2724 -: Юли 12, 2010, 09:56:40 pm »
Divna, ти къде отиде при онези комерсиални каки. Ти си коренно различна. На светлинни години си пред тях. Аз ти говоря за онези дето не излизат от моловете и от козметичните салони. Няма лошо да са там, ама колко ли любов има в сърцето им?! Според мен имат излъчване на доберман, мастити такива. Направо тръпки да те побият.

И все пак, ние духовните каки, лелки и бабки мислим така:

''Няма точно определение за любовта. Тя е силата, която движи света напред и осмисля много човешки животи...Тя е и силата, заради която са започвали много войни и са загивали човешки души...ТЯ Е велика, непреходна, променлива и неуловима като вятъра...Който е имал и има късмета да се докосне до нейната сила, да бъде ...въвлечен във вихъра й, независимо от разрушенията след това, може да се нарече щастливец...''

Айя, точно защото мисля, че познавам отношението ти към любовта, преди малко се запитах дали ти пишеш всичко това  :o Така си се изказала в по-горните постове, че човек ще си помисли, че си жена, която не и пука за любовта.

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #2725 -: Юли 12, 2010, 09:58:54 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 23, 2013, 08:52:30 pm от kris »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2726 -: Юли 12, 2010, 09:59:38 pm »
Блажена съм аз с моя силен Нептун  ;D... Така ми е замъглил погледа, че няма накъде вече...  :57:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2727 -: Юли 12, 2010, 10:01:29 pm »
    :rolf:  ми аз тогава се прекръствам на зодия Риби.... ;D - тва нещо моята козя опашка много надълбоко е задълбала, че чак станала перка - буах да му се не види....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2728 -: Юли 12, 2010, 10:01:40 pm »
... всички говорят само за пари. Думата любов я няма.

Криза Е.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2729 -: Юли 12, 2010, 10:03:26 pm »
 ;D ;D ;D Девизът на всички времена - БЕДНА НО ГОРДА, ГЛАДНА НО ВЛЮБЕНА !

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2730 -: Юли 12, 2010, 10:06:56 pm »
Момичета , любовта я има ,но защо я търсите у другите? :o тя е у ВАС ,просто я отдайте на другите , за да се върне при ВАС! ;D :kissd: :wink2:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #2731 -: Юли 12, 2010, 10:11:06 pm »
« Последна редакция: Декември 23, 2013, 01:44:01 pm от kris »

*

Divna

« Отговор #2732 -: Юли 12, 2010, 10:24:50 pm »

И тъй като той се усмихна леко с притворени устни, си казах още: В този спящ малък принц най-силно ме вълнува неговата вярност към едно цвете, образът на розата, която сияе в него като пламък на лампа дори когато той спи… И ми се стори още по-крехък. Трябва много да пазим лампите: един полъх на вятъра може да ги изгаси…
Вървях така и призори намерих кладенеца. ”
“Малкият принц”, Екзюпери

Не ми е толкова силен Нептуня да вярвам в тези неща. Любовта е до едно време, после влизаме във финансовата отчетност. Ако е нарушен баланса по сметката и айде чао. Любовта да трае да трае 3 години , после кво правим? Ако няма взаимен финансов интерес и става адиос. Ако няма адиос, почват изневерите. Абе тъпа работа, ама на блазе на който му е силен Нептуна. На мен Нептуна ми мина Луната и няма вече илюзии фантазии, за вечната любов.  Квото и да си говорим, става дума за пари...  :-X

Ох, Айя, влюбването може да трае три години, но после следва нещо много по-красиво, което се нарича обич. Любовта търпи трансформация. Малцина обаче са в състояние да я трансформират едновременно.
Съгласна съм, че в БГ много от семейните двойки продължават своя съвместен живот заради децата.Но това е друга тема.
И вземи моля те да смениш обкръжението си. Какви са тия приказки на счетоводител? Живота далеч не е само пари.
Ооо, трябва да съм щастливка, че Нептуна ми е силен. Предпочитам го такъв  ;D.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2733 -: Юли 12, 2010, 10:26:52 pm »
Това със счетоводителя искрено ме разсмя.  ;D Разбирам я защо така говори. Човек на моменти губи вяра, знам как е, колкото и да вярваш все се промъква червейчето на съмнението и те гложди, защото целия свят наистина залага на друго - нямам дума за това, а не на любовта. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Asol

• 4140
« Отговор #2734 -: Юли 12, 2010, 10:31:17 pm »
Честито !!! С този Лъв време беше да има блясък  :P ;D

*

Vision

• 3523
« Отговор #2735 -: Юли 12, 2010, 10:32:46 pm »
Честито !!! С този Лъв време беше да има блясък  :P ;D

мерка, нали??..ако ще е мерене, поне нека да е на кой му е по- златен.. :72:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Asol

• 4140
« Отговор #2736 -: Юли 12, 2010, 10:35:30 pm »
Визирам коментара на Ая, към Сънрейн опс Съншайн  ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2737 -: Юли 12, 2010, 10:40:51 pm »
 ;D Разбрах аз. Тука едно сериозно покръстване върви във форума спрямо моя ник. Казвам ви разваля ми се баланса от толкоз съни, къде е рейн в схемата.  :P

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #2738 -: Юли 12, 2010, 10:43:03 pm »
« Последна редакция: Декември 23, 2013, 08:52:56 pm от kris »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2739 -: Юли 12, 2010, 10:46:03 pm »
;D Разбрах аз. Тука едно сериозно покръстване върви във форума спрямо моя ник. Казвам ви разваля ми се баланса от толкоз съни, къде е рейн в схемата.  :P

има противоречие в ника ти, ( сега като се замислих) , хем слънце хем дъжд и става дъга накрая...  :mellow:

Не е противоречие, захарче.  ;D Туй по зададения тон от Крис.  :P Това е самата хармония, това е да гледаш през капките на дъжда и да виждаш слънцето, а както ти каза се получава дъга - тя е символ на обединението на цветовете, нали.  ;D