ако е нова, честито, Мерка/Венерка = работа/пари, некой таен източник няма ли, без работа пари
чул те Господ..

нова е и няма големи вероятности за тайни доходи, но ще видим накъде ще избие..добрият Нептун пак помогна днес, спах досега, в най- голямата жега..сънувах много странни и красиви сънища..в които бях в различни светове, на земята всичките и във всеки свят се разминавах с някакъв човек..бях в света на блестящите начупени стълълца, бях зелено стъкълце и не разбирах нищо друго, освен това, което беше свързано с моя свят, а как разбрах че има и друг..изведнъж, като по някаква милост свише осъзнах че съм зелено блестящо стълълце на някакво игрище за баскетбол, в някакво училище, осъзнавайки го видях едно момче със светли кецове да се приближава към мен, защото топката беше паднала наблизо..видя ме и се заинтересува, но не разбра, че и аз го виждам, не ме осъзна..после бях момчето и имах смътен спомен за живота на стъкълцето, но не го осъзнавах..когато го видях, разбрах, че е хубаво и нещо в него ме привлича, но трябваше да участвам в играта, бързах..и в мен остана някакво неопределено чувство на съжаление..имаше и още някакви сънища, като общото във всички тях беше някакво невидимо присъствие, което се видоизменяше, но винаги беше настроено любовно към мен..

не точно като че само ме обича, а имаше и еротичен заряд..

направо не ми се събуждаше, но ожаднях много..