Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1167742 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Говорилня 3
« Отговор #2980 -: Юли 18, 2010, 01:18:57 pm »
Синихе,
страшна ти е третата картинка в подписа :wub:

На мен втората и третата ми харесват най-много.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #2981 -: Юли 18, 2010, 01:22:52 pm »
Ами третата си я взех от арт галерията постната от ga3l ,ето я в оригинал:

А тази втората с малкото монасче е една голяма картина,която съм орязъл,но мисля че съм я поствал нея в арт галерията  :-\

*

holanda

« Отговор #2982 -: Юли 18, 2010, 01:31:24 pm »
днес се чувствам страхотно :mellow:.И ето защо съм зациклила на тема Любофф

-Транзитна Венера в секстил с Юпитер

транзитна Луна в точен съвпад с Лилит 1 дом /Везни/  и секстил с Уран в 3 дом/Уран-У5 дом/

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #2983 -: Юли 18, 2010, 01:48:22 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 11:50:45 am от kris »

*

holanda

« Отговор #2984 -: Юли 18, 2010, 01:56:20 pm »
Добре сте ви, аз съм в жълтолилава сянка  ;D щото май вече е станало време за
транзитна Венера в  :tri: с Уран и Нептун
транзитна Луна в  :kva: с Марс

толкова ми е хубаво,че ако се доближиш ще те осветя направо  :49:

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #2985 -: Юли 18, 2010, 03:49:25 pm »
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 11:50:42 am от kris »

*

holanda

« Отговор #2986 -: Юли 18, 2010, 03:59:12 pm »
Не само ще осветиш, а ще се разшириш и уголемиш, а с Уран направо ще заслепиш всичко що се доближи до теб  ;D

с това разширяване и уголемяване по Венеро/Юпитеров начин се сетих за 2 неща,от които едното е нежелателно /харесвам си сегашните мерки/,а другото е желателно,но незнам :-[...по-добре да направя нещо по Луната и Ураня тук,във форума /нали са активирани 3-ти и 11 дом/

« Отговор #2987 -: Юли 18, 2010, 04:06:32 pm »
Vision:) какво  е слънцето днес :) умно предполагам,а ти красива по транзитите- предполагам ще ти се прииска да се информираш, но и някаква по- трансцедентна новина тия дни

тъкмо се чудя как да тълкувам меркурий върху венера, венера върху меркурий..говорене до пълно изтощение, за любов де, ако имаше с кого, но понеже няма, мисля дали да не го отработя като зачета някоя любовна боза, или си изтегля романтичен филм, макар че тези много не ги тача, ама сега, заради транзитите..как мислиш.. :-[

а защо трансцедентна новина тия дни..какво значи това..утре започвам работа и влизам в Матрицата, толкова.. ;D
ако е нова, честито, Мерка/Венерка = работа/пари, некой таен източник няма ли, без работа пари
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #2988 -: Юли 18, 2010, 04:36:55 pm »
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 11:50:34 am от kris »

*

Vision

• 3523
« Отговор #2989 -: Юли 18, 2010, 04:52:08 pm »
ако е нова, честито, Мерка/Венерка = работа/пари, некой таен източник няма ли, без работа пари

чул те Господ.. ;D
нова е и няма големи вероятности за тайни доходи, но ще видим накъде ще избие..добрият Нептун пак помогна днес, спах досега, в най- голямата жега..сънувах много странни и красиви сънища..в които бях в различни светове, на земята всичките и във всеки свят се разминавах с някакъв човек..бях в света на блестящите начупени стълълца, бях зелено стъкълце и не разбирах нищо друго, освен това, което беше свързано с моя свят, а как разбрах че има и друг..изведнъж, като по някаква милост свише осъзнах че съм зелено блестящо стълълце на някакво игрище за баскетбол, в някакво училище, осъзнавайки го видях едно момче със светли кецове да се приближава към мен, защото топката беше паднала наблизо..видя ме и се заинтересува, но не разбра, че и аз го виждам, не ме осъзна..после бях момчето и имах смътен спомен за живота на стъкълцето, но не го осъзнавах..когато го видях, разбрах, че е хубаво и нещо в него ме привлича, но трябваше да участвам в играта, бързах..и в мен остана някакво неопределено чувство на съжаление..имаше и още някакви сънища, като общото във всички тях беше някакво невидимо присъствие, което се видоизменяше, но винаги беше настроено любовно към мен.. :-[ не точно като че само ме обича, а имаше и еротичен заряд.. :-[ направо не ми се събуждаше, но ожаднях много.. ;D

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #2990 -: Юли 18, 2010, 05:00:50 pm »
12 дом - сън
Венера/Мерка - красота+осъзнаване,на  невидимо присъствия, на свързаност, на сливане

много ми допада как си го описала  ;D
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

holanda

« Отговор #2991 -: Юли 18, 2010, 05:04:56 pm »

и на мен :93:..явно от Vision си взимам транзитната дажба за днес..с тоз еротичен привкус :rolleyes:..баш Луна/Лилит начесвам  ;D

*

holanda

« Отговор #2992 -: Юли 18, 2010, 05:23:58 pm »
Изтрих темата. Няма да си губя времето.

GOOD GIRL  :wink2:

*

katrin_ls

« Отговор #2993 -: Юли 18, 2010, 05:33:00 pm »
Постът беше премахнат.
« Последна редакция: Октомври 02, 2010, 10:24:34 am от aiia »

*

Vision

• 3523
« Отговор #2994 -: Юли 18, 2010, 05:48:43 pm »
Ще издържа...  :25: Определено ще ми липсват доста от съфорумките и звездите ...  :-[

Права съм, за много неща. Но ако питаш някои хора ( по точно един определен от мъжки род) аз съм луда за психиатрията, дето пие хапчета по цял ден и съм цялата ''шантаж''.  ;D Нищо че дори аналгин не пия, ама нека да си мисли човека, че по цял ден хапчета пия, няма проблем, не ми пречи.  ;D  

а може би ще е добре за теб да се откъснеш малко от тези неща..стига да можеш, защото виж как и други заявяват, че ще се откъснат от някакви неща, но им е слаб ангела и все не успяват.. ;)

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2995 -: Юли 18, 2010, 05:56:24 pm »
За мен откъсването от форума наистина е трудно, защото работата ми е свързана с компютър и постоянно търсене в интернет. И докато си работя по възложените поръчки, не мога да не се изкуша да не надникна в някой астрологичен форум. Добре че поне съм ги ограничила само до един.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2996 -: Юли 18, 2010, 06:12:17 pm »
не е нужно да се откъснеш...., а да се съхраниш!
тук има групов егрегор , групова енергия , която в определени моменти вибрира на високи честоти , а понякога и на ниски....
въпроса е , да умееш да слагаш защитен щит в моменти в който въпросната нискочестотна енергия може да те порази!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2997 -: Юли 18, 2010, 06:18:04 pm »
Да, всеки използва различни предпазни мерки.
Моят защитен щит е в дистанцирането, в позицията на страничен наблюдател, а в спора - незаемане на ничия страна. Във всеки един спор рядко само единият е прав. Обикновено са прави и двамата, всеки по своему, и същевременно двамата могат да грешат. Но всеки допринася и ни обогатява със своето зрънце истина.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #2998 -: Юли 18, 2010, 06:29:24 pm »