Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1169149 Прегледи
*

Nebesna

Re:Говорилня 3
« Отговор #3180 -: Юли 22, 2010, 10:04:51 pm »
Намерих сайт за изработване на анкети. http://www.webanketi.com/bg/

*

Деа

• *
  • 106
  • Слънце-Козирог Асцедент-Везни Луна-Водолей
« Отговор #3181 -: Юли 22, 2010, 10:33:58 pm »
Вещичка  неможе да се определи пола на котето докато не стане на 3 месеца :blink:да знайш-Дъщеря ми е ветеринарен лекар и доста неща покрай нея научих.Атова че си го напръскала с Мухозол-как ти хрумна подобна мисъл бе жена? Благодари се  че  е още живо хайванчето -горкото.А това че козинката му е опадала си е чиста микоза ама може и да е от Мухозола да знайш.Ми питай бе Веще-И още нещо котето ако има микоза може да се заразите и вие но не и кучето.Микозата-тази най -разпространената при котките не застрашава кучетата нооо това го установява микроб.анализ

« Отговор #3182 -: Юли 23, 2010, 01:26:34 am »
Привет от мен ;D!!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3183 -: Юли 23, 2010, 01:35:47 am »
Не мога да повярвам на очите си!  ;D
Я кажи какво си пил в тоя късен час, ча да вземеш да се сетиш за нас?  :rolf:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #3184 -: Юли 23, 2010, 01:38:32 am »
Вярвай , реших да бодна нос  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3185 -: Юли 23, 2010, 01:45:03 am »
Нахрани ли кравите във фейсбука?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #3186 -: Юли 23, 2010, 01:49:23 am »
нямам допир с крави и фейсбук :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3187 -: Юли 23, 2010, 01:56:04 am »
Откакто те няма, все тая клюка се носи из форума ;D, че си се зарибил по някаква виртуална игра.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #3188 -: Юли 23, 2010, 01:59:56 am »
 ;D играех това преди време http://www30.imperialhero.org/game/homepage.php     сега сестрата е шеф на третата по сила гилдия, а аз работя и работя......

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3189 -: Юли 23, 2010, 02:02:47 am »
Ми наминавай по-често насам тогаваз, че кокошките спряха да снасят, само кудкудякат.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #3190 -: Юли 23, 2010, 02:07:34 am »
Няма и да снасят, станали са модерни гледам . ;D ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3191 -: Юли 23, 2010, 02:11:38 am »
Ми като няма петли, само се пощят.  ;D Имаше тема на "Баш петела" тука, ама ти я изтърва, друг беше номиниран.  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #3192 -: Юли 23, 2010, 02:12:41 am »
Ха,тамън щях да кажа,че Зъболекаря дошъл,а тя бомба паднала във форума,а то било почти 3 часа сутринта  ;D

Хайде гледай да се задържиш малко да ти се нарадваме  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3193 -: Юли 23, 2010, 02:16:44 am »
Мда, останах сама с двама... пардон, вече трима мъже. Кееееф.  :93:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #3194 -: Юли 23, 2010, 02:22:16 am »
Синухе е баш петела вече , а аз ще гледам да досаждам тия дни .Имам една карта за гледане и ще я пусна да се  обсъжда.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3195 -: Юли 23, 2010, 02:35:08 am »
Ок, пусни я в "Натални карти - практикум" или където прецениш.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #3196 -: Юли 23, 2010, 06:14:42 am »
язък пак съм проспала  :o
Доки, изгуби се кат съзнанието у хората,бре  :mellow: ;D

ма нали съм раноблудна кокошка, лягам си рано
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #3197 -: Юли 23, 2010, 07:54:44 am »
Вещичка  неможе да се определи пола на котето докато не стане на 3 месеца :blink:да знайш-Дъщеря ми е ветеринарен лекар и доста неща покрай нея научих.Атова че си го напръскала с Мухозол-как ти хрумна подобна мисъл бе жена? Благодари се  че  е още живо хайванчето -горкото.А това че козинката му е опадала си е чиста микоза ама може и да е от Мухозола да знайш.Ми питай бе Веще-И още нещо котето ако има микоза може да се заразите и вие но не и кучето.Микозата-тази най -разпространената при котките не застрашава кучетата нооо това го установява микроб.анализ

Деа, благодаря ти за грижата  :wub:  но да знаеш, че опадването на козината може да се дължи на много неща. и първото и най-важно е спад в имунната система. човек като изпадне в стрес се засилва косопада нали  ;D  аз не съм ветеринарен лекар или човешки лекар, но доста знам, а като не знам ровя в нета. кучката ми получава космопад /на петна/ като се разгони, защото спира да яде и става една ленива такава. и анализи са и правили и посявки и тинтири минтири и нищо и няма  :blink:  а котето е било самичко и гладно навън доста време. като го пипнеш пипаш само шепа кокали и една много тънка кожичка - няма месце, а за сланинка да не говорим. няма сила да мечи дори. това е тотален срив за толкова малко животно и в имунната му система и в целият му организъм. как е живо изобщо не ми  е ясно...
снощи забелязах, че вече са пробили малки косъмчета по муцунката му, а е само от два дни в къщи  :-[  вета ще му прави изследвания, но искаше да се закрепи малко, защото самият той каза, че ако сега му даде лекарства или някакви антибиотици и то ще умре - толкова е слабо...

а за мухозола - ми пълна гадина с бълхи и с подръчни материали кво да я правя. имах резервни хапове за глисти - Кабалита ми беше дала един блистер. опитах се да му дам, ма не се знае и колко е поело, а и то като го гледам няма кьорава глиста у себе си милото - толкова е кльощаво.... и се сетих за моята баба /Бог да я прости/ - като някоя гадина хванеше бълхи в двора на село, тя я напръскваше с мухозол, обвиваше я в един стар пешкир и само главата и беше извън пешкира и я гушкаше така за 10ина минути. после марш на баня и се опощва хубаво зверчето и това е... та за теб може и да звучи кощунствено, но си помисли хубаво: мухозолът трепе всичките гадини, не остава дълго за да попие в кожата и да отрови добитъка, и като нямаш нищо друго край себе си, а е вечер и няма отворен кабинет - ми кво ми остава  ;D ;D ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #3198 -: Юли 23, 2010, 07:57:14 am »
Привет от мен ;D!!

Док, заблуден овньо такъв, колко се радвам, че се появи най-сетне  :kissd: :49: :72:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Nebesna

« Отговор #3199 -: Юли 23, 2010, 08:19:26 am »
Привет от мен ;D!!

Оооо, приятелю! Здравей! На кой междупланетен аспект дължим това неочаквано посещение-дали не е на кардиналната опозиция Сатурн-Уран, която е точна в момента, между впрочем. Как я караш? Появявай се по-честичко, че се затъжваме. :88: