Преди 10-тина дена имах проблеми с коляното вследствие на падане. При мен беше лявото.
Заинтригувана съм от случая ти, защото знам, че имаш асц. лъв, следователно подобна на моята домификация и транзити.
То, бива, бива лунации да не работят, ама защо проработи лунацията от 26,06, когато пълнолунието/затъмнението съвпадна с натален Сатурн У6ти?!
Имам подозрание за няколко причини за проблема ми. Първо, преди три седмици някъде..може 4, бутах един хладилник. Болка усетих може би около седмица след това..не знам точно :rolleyes: така ме влачи 2 седмици. После миналата събота/неделя се кикерчих по стълбата, защото мих прозорци, прах пердета, щори и от тогава много се влоши. Взе да ме опъва. Гледам - не е подуто. Викам си - ми това е накаква стара травма. Ох, и вчера подпухна над коляното, въпреки, че имам чувството, че не ме боли така, само е подпухнало, но аз обиколих 3-4 магазина за обувки геройски по обяд

. Ще му дам шанс събота и неделя да се поправи, ако не влезе в правия път ще го водя на доФтор