Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1164624 Прегледи
*

Nebesna

Re:Говорилня 3
« Отговор #3740 -: Август 01, 2010, 07:01:14 pm »
Мацката е много красива. Има невероятно излъчване. Интересно ми е да им видя синастрията. Някой знае ли й данните?

синастрията е страхотна - съвпад на луните

« Отговор #3741 -: Август 01, 2010, 07:11:51 pm »
синастрията е страхотна - съвпад на луните

а бе синастрия?!?! ;D На последните Оскари Клуни вика на репортерката - не я питайте нищо. Тя не говори английски  ;D ;D ;D А онази вика - йес, йес, йес  ;D ;D ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #3742 -: Август 01, 2010, 07:47:20 pm »
В най-добрият случай този брак има 3 години-дали ще се разтрогне или не Уран като му мине върху Венерата ще има нова изгора,още повече че Уран държи 12ти дом-или упадък на връзката,освобождаване или нова тайна авантюра,а и с тоя натален тригон Венера/Уран в огнени знаци-връзките ще му са все внезапни,бързи и съществуващи докато са свежи и съдържат приключения.

А иначе той самият е дълбоко в себе си комплексар човек,гледа прекалено да се хареса,като нищо се бракува,защото така повелява традицията (Луна/Сатурн в Коза,Марс в Рак),май по натал му излизат някакви извънбрачни киндъри,но не знам има ли няма ли,само помня че веднъж бях чел че не обича децата,което е нормално за тия му разположения на планетите-човека си е егоист и егоцентрик.

Винаги съм се чудел какво толкова му харесват  :unsure: Явно за жените работи чара на Венера в Овен в тригон с Уран...

*

Nebesna

« Отговор #3743 -: Август 01, 2010, 07:52:01 pm »
В най-добрият случай този брак има 3 години-дали ще се разтрогне или не Уран като му мине върху Венерата ще има нова изгора,още повече че Уран държи 12ти дом-или упадък на връзката,освобождаване или нова тайна авантюра,а и с тоя натален тригон Венера/Уран в огнени знаци-връзките ще му са все внезапни,бързи и съществуващи докато са свежи и съдържат приключения.

А иначе той самият е дълбоко в себе си комплексар човек,гледа прекалено да се хареса,като нищо се бракува,защото така повелява традицията (Луна/Сатурн в Коза,Марс в Рак),май по натал му излизат някакви извънбрачни киндъри,но не знам има ли няма ли,само помня че веднъж бях чел че не обича децата,което е нормално за тия му разположения на планетите-човека си е егоист и егоцентрик.

Винаги съм се чудел какво толкова му харесват  :unsure: Явно за жените работи чара на Венера в Овен в тригон с Уран...

Баща му е бил много студен с него и вечно отсъствал и той не искам да причинява това на децата си, защото било много болезнено. Клуни страдал като малък. И затова си направил...лоботомия.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #3744 -: Август 01, 2010, 07:57:24 pm »
Ами като не иска -ще прави обратното на това което е правил баща му,а не лоботомия.

Просто човека си е студен и самодостатъчен и значи съм прав,че има комплекс.

Объркал съм се-Марса е в Лъв на нулев градус.

« Отговор #3745 -: Август 01, 2010, 08:34:15 pm »

А видяхте ли, че имат взаимен аспект Венера квадрат на Луна  :unsure: :unsure: :unsure: Ква любов? Кви пет лева. Двамата явно са посто практични..... Това няма да го бъде....

У мен винаги будела учудване синастрията на Деми Мур и Аштън Къчър. Неговото новолуние във Водолей квадратира нейното пълнолуние и стелиума й в Скорпион.  :unsure: :unsure: :unsure:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3746 -: Август 01, 2010, 08:38:59 pm »
А пък взаимният аспект Луна-Марс дава желание, страст, но трудно би могъл да се нарече любов, освен ако за това не говорят други аспекти в синастрията.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #3747 -: Август 01, 2010, 08:51:34 pm »
Абе, защо не коментирате в темата за синастрия, не мога да разбера? Нали уж се стараем да събираме на едно място интерпретациите?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3748 -: Август 01, 2010, 08:54:37 pm »
Видях, че тук са писали, затова тук публикувах и отговорите.
Иначе би било добре отговорите да са подредени в една тема, а не да се мятаме от тема в тема.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #3749 -: Август 01, 2010, 09:16:16 pm »
Абе, защо не коментирате в темата за синастрия, не мога да разбера? Нали уж се стараем да събираме на едно място интерпретациите?

защото не бях влизала в темата и не видях, че там го коментирате  :-[ Нямаше да си правя труда да им въртя колелетата  ;D

*

Divna

« Отговор #3750 -: Август 01, 2010, 09:39:07 pm »
А пък взаимният аспект Луна-Марс дава желание, страст, но трудно би могъл да се нарече любов, освен ако за това не говорят други аспекти в синастрията.

Луна/Марс - силна страст, почти животинска. За любовта, като чувство се гледат Венера, Марс и Плутон. Важни са и управителите на 5тите домове (аспектите между тях) и аспектите на управителите на 5тите домове с управителите на асц. За секса се гледа също и дали има връзка м/у управителите на 8мите домове.
В тази синастрия няма начин как да разберем всичко, защото не се знае точния час на съпругата. Синастрията работи много с домовете.

Небесна, съжалявам, че спамя темата.

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #3751 -: Август 01, 2010, 09:44:39 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 01:25:37 am от kris »

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #3752 -: Август 01, 2010, 09:53:34 pm »

Няма вид на комплексар.  :blink: Луната управлява 5-я му дом и съвпадът й със Сатурн дава традиционализъм и дълготрайни връзки по-скоро / по-късен брак, любов, деца/ . А Тригонът на Венера с Уран му носи добри печалби от киното - Уран управлява 12 дом - зад кадър. Не е изключено да има извънбрачно дете - Луната управлява 5 дом /децата/ и е в съвпад с управителя на 11 дом /приятелка/ Сатурн. А Марс е в Лъв - диспозитор на Венерата.   :blink: Ми, аз пак да натъртя - всеки си има съдба.

*

Vision

• 3523
« Отговор #3753 -: Август 01, 2010, 10:16:25 pm »
Левски- ЦСКА ------>>>>  1:0  :85: :85: :85: :88: :49:

честито, пак победиха по- добрите!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink2: :93: :tongue2:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #3754 -: Август 01, 2010, 10:24:50 pm »
   Аз не съм фен на футбола, ама утре има да бъзикам един върл Цесекар  ;D. През седмицата ме избъзика, вика сестро я виж тия звезди ко казват за мача, кой ще бие. И аз отварям зетката точно на момента и гледам....и с моите елементарни познания по хорарните въпроси - отсичам, няма да се радваш.... ;D ;D ;D. Сега нон-стоп ще почне да ме пита - малиии, вкарах се пак във филм  :rolf:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3755 -: Август 01, 2010, 11:06:13 pm »
снабдих се с много и нови орхидеи днес! дори и моя приятел Синухе присъства на избора ми ....., богата покупка направих!
нали две къщи обзавеждам :-[ ;D ;D....
кой ли е управителя на орхидеите?! :-\

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #3756 -: Август 01, 2010, 11:15:44 pm »
  Не помня, но са май Луна и Венера...Предполагам кво си взела - фаланопсиси, симбидиуми, катлеи....Бях болна и аз по едно време по тях, но нямах условия....Поздравявам те, за покупките, намери им хубаво място, ако искаш да ти цъфтят и след като прецъфтят....Трябва да има постоянна въздушна влага, шарена сянка, без директна слънчева светлина, да не се на течение....За сведение, по грозните, ухаят много повече от тези красивите....

*

Divna

« Отговор #3757 -: Август 01, 2010, 11:16:10 pm »
снабдих се с много и нови орхидеи днес! дори и моя приятел Синухе присъства на избора ми ....., богата покупка направих!
нали две къщи обзавеждам :-[ ;D ;D....
кой ли е управителя на орхидеите?! :-\

Марайче, да са ти честити!

Орхидеята е символ на чистата любов. Но не знам кой и е управителя.
Цветята като цяло по кой дом са?

http://www.savoirfleur.com/francais/langage.html#astrologie

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3758 -: Август 01, 2010, 11:17:26 pm »
  Не помня, но са май Луна и Венера...Предполагам кво си взела - фаланопсиси, симбидиуми, катлеи....Бях болна и аз по едно време по тях, но нямах условия....Поздравявам те, за покупките, намери им хубаво място, ако искаш да ти цъфтят и след като прецъфтят....Трябва да има постоянна въздушна влага, шарена сянка, без директна слънчева светлина, да не се на течение....За сведение, по грозните, ухаят много повече от тези красивите....

мерси Дейзи :kissd: , а с поливането ко прайм....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #3759 -: Август 01, 2010, 11:22:05 pm »
  Корените им са много капризни, не трябва да се нараняват, по принцип доколкото помня, се потапят във вода и после се оставя да се отцеди, защото всяка излишна влага в корените може да доведе до загниване....Вземи си хубав пулверизатор, за да им създаваш изкуствена влага...Ако имаш други влаголюбиви растения, глей да ги комбинираш да са заедно, щото листата им ще задържат влагата. Както и течен тор, поне веднъж месечно трябва да се подхранват. Оооох, направо ти завиждам за тази хубост сега.