Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1163453 Прегледи
Re:Говорилня 3
« Отговор #3820 -: Август 03, 2010, 03:49:01 pm »
    ;D ;D ;D И аз за този Лос се сетих - ама ....викам дай да си трая....Хахахаха

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3821 -: Август 03, 2010, 03:50:17 pm »
Какво си мислиш, Крис, след като се възнесеш, ще станат и твоите кристални.  :rolf:
Така ли.. :86: колко ще съм радостен ще мога сам да си гледам в собствените ми кристални топки  :93:

http://87.121.59.2/play:f3656369
Ето го и въпросният Елен, който издава дипломи за екстрасенси/и хора с феноменални способности/
.. изглежда точно като човек получил книгата на безсмъртието директно от астрала :85:
г-н ЕЛЕН издирва феномените  :72:

Намерил е явно много... ;D ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #3822 -: Август 03, 2010, 03:56:17 pm »
    ;D ;D ;D И аз за този Лос се сетих - ама ....викам дай да си трая....Хахахаха

ЩООО? ;D ;D ;D ;D ;D Я , пък ти.....той бил много напред и се занимавал със всичко!!!! :o :o :o :o
http://astrosite.org/forum/index.php/topic,4476.msg139485.html#new- има хора дето са му приятели.....не се присмивай! ;D ;D ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #3823 -: Август 03, 2010, 03:58:40 pm »
Лелееее,егати мошеника!  :o :o :o

Хваща ме погнуса,не мога да си представя дори да говоря с тоя,много гадна му е енергията :-X

Но това с плеадианската физиономия цепи мрака на невежеството сред простосмъртните  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #3824 -: Август 03, 2010, 04:00:00 pm »
Лелееее,егати мошеника!  :o :o :o

Хваща ме погнуса,не мога да си представя дори да говоря с тоя,много гадна му е енергията :-X

Но това с плеадианската физиономия цепи мрака на невежеството сред простосмъртните  ;D

да , ама след такава рекомендация!
тоя ако е безсмъртен ,аз съм слънцето!!!!! ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #3825 -: Август 03, 2010, 04:02:02 pm »
На вас майтап ви се струва, ама в нас има едно кристално кълбо, сувенир от Китай. И в момента се чудя дали да не направя печеливш бизнес с него.  ;D Майната им на преводите - толкова труд и дзверене в монитора за жълти стотинки.  ;D
Давай да почваме аз ще ви забърсвам с кърпичка кристалните топки на теб и daisyline  ;D

така де.. да виждате по ясно

;D ;D

Крис много сладка тая емотиконка! :wub: :wub:

« Отговор #3826 -: Август 03, 2010, 04:02:35 pm »
 ;D ;D ;D Синухе, с глас съм се смяла на фъшкиената магия, пардон ритуал дето си го описал - ооооф гърло ме боли....Само като си представя...изскачат ми разни сцени от филми, остава след намазването да се овъргалят и в гъши пух....
  Псттт, Синухе, моята физиономия ква е - орионска ? Ще минавам ли за маг...есница?

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #3827 -: Август 03, 2010, 04:05:18 pm »

тоя ако е безсмъртен ,аз съм слънцето!!!!! ;D ;D ;D

Безсмъртни май ще излязат поне кръговете под очите му  :85:

Псттт, Синухе, моята физиономия ква е - орионска ? Ще минавам ли за маг...есница?

Ами да ти кажа,не съм сертифициран експерт по извънземното генно наследство като г-н Лоса,но ако някога получа факс сигнал от космоса шъ ти го пратя  :-[ ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #3828 -: Август 03, 2010, 04:17:33 pm »
Не ми се коментират лъжите му ,относно безсмъртния му учител.....
Човека си извади личната карта ,за да ми покаже кога е роден! уникален телец!
а ЕЛЕН  е наистина мо/у/шенник, много елементарен ,говори заучени фрази ,копира поведение ,хора, беше решил да прави и партия.....ужасТ ,както казваш ТИ! :(

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3829 -: Август 03, 2010, 05:10:52 pm »
Все по-задушевни стават разговорите ни, тъкмо гледам днес за ...йна станало на дума.  ;D Нещо да помогна?  :57:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #3830 -: Август 03, 2010, 05:52:39 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 01:19:58 pm от kris »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3831 -: Август 03, 2010, 06:47:34 pm »
Китайци купиха "Волво"

вторник, 03 август 2010 Лондон

Китайската автомобилостроителна компания "Джили Чжъцзян холдингс" (Gееly Zhejiang Holdings) завърши сделката за придобиване на шведския "Волво" (Volvo) от "Форд мотър ко." (Ford Motor Co.) в сделка за 1,8 млрд. долара. Церемонията по предаване на целия пакет акции на новия собственик се проведе днес в Лондон. Китайската страна планира да възстанови позициите на марката на световния пазар на скъпи автомобили.

АСН

Не си играят на дребно, превземат света постепенно.  ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #3832 -: Август 03, 2010, 07:08:44 pm »
"Волво" няма да е това, което беше и тези милярди ще са на вятъра. Европейските коли трябва да бъдат правени от европейци. Китайските таралясници не издържат краш тестовете, а "Волво" беше сигурност.

итайско днес е синоним на ниско качество. Не само у нас. Бързото развитие на икономика им създаде възможности за производство на всичко − по всякакви начини.
Не зная дали контролът е занижен, или такива са им критериите, но една значителна част от китайската продукция е с ниско качество.

Дълго време се озадачавах с китайските стоки и с тяхното качество. Нещо не ми се връзва. Там има нещо сбъркано.

Историята разказва:
Последният велик хан на Монголската империя − Хубилай −след като завзел земите на Китай и Корея, обърнал поглед още по на изток − към Япония.
В 1274 г. той събрал армада от 900 кораба (джонки), до бреговете на Корея и се подготвил да нахлуе в страната на самураите...
http://redor.bg/#/Article/id=1295754

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3833 -: Август 03, 2010, 07:09:57 pm »
Споделям мнението ти напълно.  :blink: То, ако можеше всеки да прави коли...язък за марката.

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #3834 -: Август 03, 2010, 07:29:18 pm »
Вярно, че волво е най-сигурната марка.. имам в предвид, ако други марки залагат на лукс, скорост, икономичност и прочие, то Волво е именно сигурност и безопастност.

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #3835 -: Август 03, 2010, 07:52:31 pm »
Европейските коли трябва да бъдат правени от европейци. Китайските таралясници не издържат краш тестовете, а "Волво" беше сигурност.

Абе вие и от коли ли почнахте да разбирате?  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3836 -: Август 03, 2010, 07:55:53 pm »
Мчи ти не знаеш ли, че астролозите сме по-висша инстанция и от самия Господ?  :rolf:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #3837 -: Август 03, 2010, 08:01:06 pm »
Мчи ти не знаеш ли, че астролозите сме по-висша инстанция и от самия Господ?  :rolf:

Леле, постовете ти станали  14444. Това е знак. Слушам Господи!  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3838 -: Август 03, 2010, 08:03:49 pm »
Леле, постовете ти станали  14444. Това е знак. Слушам Господи!  ;D

Когато станат 77777, ще видиш ти.  :96: :57:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3839 -: Август 03, 2010, 08:06:35 pm »
Европейските коли трябва да бъдат правени от европейци. Китайските таралясници не издържат краш тестовете, а "Волво" беше сигурност.

Абе вие и от коли ли почнахте да разбирате?  ;D

Що не.  ;D Даже, ако искаш направо смени името на форум за автология, не астрология. И без туй отдавна се движим само по джанти тука.