Кои са блондинските аспекти...с кои планети се свързват....? :unsure:
Да, те са всяка година по това време. Прекрасен подарък. :blink: Само малко извън града трябва да си, че иначе не се виждат. Дано времето е ясно.
Цитат на: sunrain в Август 07, 2010, 10:32:24 amДа, те са всяка година по това време. Прекрасен подарък. :blink: Само малко извън града трябва да си, че иначе не се виждат. Дано времето е ясно. после защо лъвовете се молели така: тате, знам, че съм любимото ти хлапе.. ..цял метеорен поток за рождения ден, а?? :blink:
Цитат на: Vision в Август 07, 2010, 10:58:57 amЦитат на: sunrain в Август 07, 2010, 10:32:24 amДа, те са всяка година по това време. Прекрасен подарък. :blink: Само малко извън града трябва да си, че иначе не се виждат. Дано времето е ясно. после защо лъвовете се молели така: тате, знам, че съм любимото ти хлапе.. ..цял метеорен поток за рождения ден, а?? :blink: я не се надувай толкоз :tongue2:
Цитат на: Вещичка в Август 07, 2010, 11:00:32 amЦитат на: Vision в Август 07, 2010, 10:58:57 amЦитат на: sunrain в Август 07, 2010, 10:32:24 amДа, те са всяка година по това време. Прекрасен подарък. :blink: Само малко извън града трябва да си, че иначе не се виждат. Дано времето е ясно. после защо лъвовете се молели така: тате, знам, че съм любимото ти хлапе.. ..цял метеорен поток за рождения ден, а?? :blink: я не се надувай толкоз :tongue2:те метеорите са за всички, но аз приемам хубавите неща лично, а лошите да ги приема който иска...затова ми е гот почти през цялото време, какво да направя сега, кажи..
ма не видиш ли, че те юркам бре :rolf: днес ми е забавно и ако не ми беше толко жега, щях да тропам джига на терасата от кеф :57:
Цитат на: Вещичка в Август 07, 2010, 11:06:59 amма не видиш ли, че те юркам бре :rolf: днес ми е забавно и ако не ми беше толко жега, щях да тропам джига на терасата от кеф :57:и на мен ми е гот, не ми ли личи.. сега започнах да се чудя как да забегна вечерта на 13-ти на витоша и да гледам персеидите сама, ако е възможно и дали няма да ме е страх да съм сама..
ама много са лоши! нищо няма да ти направят! хахахаааааааааааа :rolf: :rolf: :rolf:
Цитат на: Вещичка в Август 07, 2010, 11:26:28 amама много са лоши! нищо няма да ти направят! хахахаааааааааааа :rolf: :rolf: :rolf:виж е как се киска Вещицата
виж е как се киска Вещицата
Иии лоша Вещичка,защо си пуснала свраките по миличките гугудки уууууууууууу :57:
Цитат на: Синухе в Август 07, 2010, 12:19:38 pmИии лоша Вещичка,защо си пуснала свраките по миличките гугудки уууууууууууу :57: само й кажи адреса, да видя как е остъклена терасата :rolleyes: :97:
нещо се ебавате с бай брадър ми се струва ша ви забъркам някой илач, та да седите цял ден на гърненцето и да поменувате ред роднини до девето коляно назад, а тоалетната хартия да не ви достига... :rolf:
Цитат на: Вещичка в Август 07, 2010, 04:18:56 pmнещо се ебавате с бай брадър ми се струва ша ви забъркам някой илач, та да седите цял ден на гърненцето и да поменувате ред роднини до девето коляно назад, а тоалетната хартия да не ви достига... :rolf:и кълн/в/е даже щом немаш тераса-ще целя напосоки,пък нека ми свърши тоалетната хартия споко ве,мацка..чешем се по т'ва,дето скоро го обяснявахте къде и що е