Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1165689 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Говорилня 3
« Отговор #4320 -: Август 11, 2010, 11:06:49 pm »
Момичета отивам на ритуал ;D ;D ;D ;D ;D и ще си мисля за всички ви с положителна нагласа...., ще докладвам колко броя падащи звезди съм видяла .... и вярвам , че всяка една ще бъде свързана с мъжки сърца оплетени във вашата власт- любовта!
любовта ,без която не можем се пееше в една песен! :wub: ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4321 -: Август 11, 2010, 11:10:59 pm »
така си се стагнирала сама, че бомба трябва да избухне, за да те разчупи малко.. :P
кога ще ти мине урана върху слънцето, а??..да те видя малко по- овено-слънчево- необуздана..

И какво да направя? Навън с табелка ли да изляза, че Юпитер и Уран са ми върху Слънцето на К5, а "принца" все го няма?  :-[ :57:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Vision

• 3523
« Отговор #4322 -: Август 11, 2010, 11:19:48 pm »
И какво да направя? Навън с табелка ли да изляза, че Юпитер и Уран са ми върху Слънцето на К5, а "принца" все го няма?  :-[ :57:

а, това е една много добра идея!!!!..имам предвид да излезеш навън.. :P
както и да дадеш животните на други хора да ги осиновят, и да подариш цветята също така на други хора, които да се чувстват закотвени заради тях..и да не работиш в къщи, а сред хора..само три неща се искат от теб, дано транзитният уран да ти ги донесе, стискам палци.. ;D
защото си хубав човек иначе, ама нещо си се вживяла прекалено много в роля, която не е за теб.. :P

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4323 -: Август 11, 2010, 11:26:40 pm »
а, това е една много добра идея!!!!..имам предвид да излезеш навън.. :P

Еми преди около час и половина оттам се връщам. Но по едно време комарите на плажа взеха да стават много нагли и се наложи да се изнесем.  :blink:

А относно работата в колектив... Преди все в разни колективи работех, нагледала съм се на всякакви манталитети и тарикатлъци и честно да ви кажа вече ми се гади от тях. Може донякъде обичайната работна среда и да ми липсва, но не ми лиспват служебни контакти. Тях ги имам - сега дори повече, отколкото преди. Излизам, когато ме извикат, а не по 9 часа да съм закована в някой офис или на друго място срещу символична заплата.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #4324 -: Август 11, 2010, 11:27:24 pm »
Абе защо пишите с Й кратко всички думи в множествено число? В българския език се казва зодиИ, асоциациИ.

;D ;D ;D

Особено тези думи,които в единствено число завършват на Я - зодиЯ, асоциациЯ.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #4325 -: Август 11, 2010, 11:27:46 pm »
 :blink: :blink: Лили, на връщане ще се намесят планетите, сега само загряват
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Vision

• 3523
« Отговор #4326 -: Август 11, 2010, 11:31:40 pm »
:blink: :blink: Лили, на връщане ще се намесят планетите, сега само загряват

тя Лили все бяга по тъча, ама на уран няма къде да му избяга, дано да я сгащи скоро и нея в някой ъгъл, даже преди мен, за да имам сили да и се порадвам от сърце, че после не знам дали ще ми е до това.. ;D

*

Divna

« Отговор #4327 -: Август 11, 2010, 11:33:05 pm »
Лили, на 20/08, когато Марс и Венера застанат на Плутон и Юнона, която аспектира и тя добре Сатурн, Плутон, Нептун, Венера, Меркурий може и да стане нещо  :P. Задействат се важни точки, така че късмет!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4328 -: Август 11, 2010, 11:34:24 pm »
тя Лили все бяга по тъча, ама на уран няма къде да му избяга...

На Юпитер и Уран им бягам, но като се включи тежката артилерия /Сатурн и Плутон/, прошка вече няма да има, усещам го аз.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4329 -: Август 11, 2010, 11:36:58 pm »
Лили, на 20/08, когато Марс и Венера застанат на Плутон...

Юнона ми е в края на Скорпион, в първи дом.  :blink:
А за 20ти никакви по-специални планове нямам, плановете по-скоро засягат периода на предстоящото меркуриево ретроградие.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Vision

• 3523
« Отговор #4330 -: Август 11, 2010, 11:39:53 pm »
На Юпитер и Уран им бягам, но като се включи тежката артилерия /Сатурн и Плутон/, прошка вече няма да има, усещам го аз.  :-[

плутон превзема крепостта без предварителна игра и овлажняване, така че по- добре се подготви сама предварително, за да не те боли много.. :57: :72:

п.с. може на сватбата да не ме поканиш, нито знам как се гледат деца да ти давам съвети, но ще ти изпращам положителни мисли на подкрепа, както и златиста енергия ли, как беше...можеш да разчиташ на това.. :93:

*

Divna

« Отговор #4331 -: Август 11, 2010, 11:40:19 pm »
Лили, на 20/08, когато Марс и Венера застанат на Плутон...

Юнона ми е в края на Скорпион, в първи дом.  :blink:
А за 20ти никакви по-специални планове нямам, плановете по-скоро засягат периода на предстоящото меркуриево ретроградие.

Аз за транзитната говоря, че ти прави добри аспекти със Сатурн, Слънце, Плутон и Меркурий.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #4332 -: Август 11, 2010, 11:45:52 pm »
пу ;D то на 20 ли било?  обинокновено
 не се чака събитие на деня,а последващо

Дивна, ти вярваш лина юнона?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4333 -: Август 11, 2010, 11:47:28 pm »
п.с. може на сватбата да не ме поканиш, нито знам как се гледат деца да ти давам съвети, но ще ти изпращам положителни мисли на подкрепа, както и златиста енергия ли, как беше...можеш да разчиташ на това.. :93:

Благодаря за милите пожелания  :blink:, но какви сватби ви гонят пък вас? Тая вечер, след като се похвалих на един мой познат астролог, че веше съм в антардаша на Венера, ме посъветва да внимавам при опозиция на транз. Сатурн към нат. Венера, имало вероятност за голяма лИбоФ тогаваз, ама не било най-благоприятния период за брак. А тя по-нататък предстои, към края на 2011-та...
Тая вечер, между другото, научих за трета бременност в обкръжението ми. Опозицията на Плутон към осмодомната ми Луница продължава да работи явно.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #4334 -: Август 11, 2010, 11:52:11 pm »
пу ;D то на 20 ли било?  обинокновено
 не се чака събитие на деня,а последващо

Дивна, ти вярваш лина юнона?

Да, Кауа! Поне в картата ми я следя и е показателна.
Юнона е обаче нож с две остриета. Може да показва както любов, така и раздяла, ревност, изневяра... Преди време попаднах на една статия за нея и там добре беше обяснено, та от тогава я следя в картата си (като допълнение). Служи ми като фон, пояснение. Определено не е прожектор, който да осветява нещата, но е като фенерче, което ми подсказва.

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #4335 -: Август 11, 2010, 11:57:21 pm »
поне ти свободен ли си за чат в темата ''говорилня 3''.. :-[

Не, админа е на хазартна вълна.  ;D

http://www.pokerstars.net/bg/poker/promotions/lamborghini-freeroll/

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4336 -: Август 11, 2010, 11:58:04 pm »
Интересно, но преди две години в деня, в който имаше мунданен съвпад на Меркурий, Венера и Марс във Везни, се разделихме с бившия. Та сега, след предстоящия мунданен съвпад на Венера и Марс в знака Везни вече се чудя какво да очаквам...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #4337 -: Август 11, 2010, 11:59:13 pm »
имало вероятност за голяма лИбоФ тогаваз, ама не било най-благоприятния период за брак. А тя по-нататък предстои, към края на 2011-та...

Направо да я засили към края на 2012 - няма си играем на шикълки.  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4338 -: Август 11, 2010, 11:59:48 pm »
Не, админа е на хазартна вълна.  ;D

Да Ви зарадвам, г-н Админ, че сайтът вече около седмица се задържа на първо място в гугъла, като се напише "астрология". Сигурно го знаете по-добре от мен, де, но все пак държа да Ви го кажа.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #4339 -: Август 12, 2010, 12:00:14 am »
Дивна, установила съм, че всеки си има някакви свои маркери и стига да му дават опора са показателни:)

о, Лили честито прехвърляне :P да кавеш как е? аз да си кажа преди около 10 дена изпълзях от Антдаша на сатурн и съм  в мерк той ми е атма, че да видим