Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1169224 Прегледи
*

tool

Re:Говорилня 3
« Отговор #4500 -: Август 16, 2010, 12:37:32 pm »
Много индивиди трупат по време на сън много по-голяма карма, отколкото по време на бодърстващо състояние на съзнанието.

ехее, верно ли бе ?!  :o  ужас! аз онази вечер пребих на улицата някакъв случаен минувач, просто исках да разбера дали мога да си контролирам съня .. ма що реших точно да го пребия, нямам представа .. а може да съм разчиствала кармични сметки .. де да знам .. :P

някой от вас чел ли е тази книга "Той говори"

aз не съм .. ама кой е тоз дет говори ..   :-\

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #4501 -: Август 16, 2010, 12:39:03 pm »
някой от вас чел ли е тази книга "Той говори"

aз не съм .. ама кой е тоз дет говори ..   :-\

е цъкни върху името на книгата и ще видиш бе  :rolf:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

tool

« Отговор #4502 -: Август 16, 2010, 12:48:27 pm »

е цъкни върху името на книгата и ще видиш бе  :rolf:

хаха .. айлеле, много съм заспала ..  ;D  ясно! ами звучи интресно .. ама за съжаление аз съм с много слаб нет и при това положение просто неам нерви да търся, тъй че чакам вие да я издирите .. ;)  :P

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #4503 -: Август 16, 2010, 12:50:12 pm »
Много индивиди трупат по време на сън много по-голяма карма, отколкото по време на бодърстващо състояние на съзнанието.

ехее, верно ли бе ?!  :o  ужас! аз онази вечер пребих на улицата някакъв случаен минувач, просто исках да разбера дали мога да си контролирам съня .. ма що реших точно да го пребия, нямам представа .. а може да съм разчиствала кармични сметки .. де да знам .. :P

принципно съня се движи от духа ти, защото съзнанието не работи, а спи. което само по себе си означава, че няма как да натрупаш карма тогава. безмислено е едно такова трупане, защото е несъзнателно! затова изобщо не се стряскай  :P

аз оня вечер като сънувах, че Дявола ме иска за жена и с него и помощника му се разхождахме и ми показваха разни неща. забавлявах се невероятно много с тях и накрая му благодарих и му отказах на предложението  :rolf: :rolf: :rolf:

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #4504 -: Август 16, 2010, 01:23:21 pm »
ga3l, какво стана с картите Таро.
 Новият ти аватар ми апомня ГА Силата.

*

tool

« Отговор #4505 -: Август 16, 2010, 02:07:10 pm »

принципно съня се движи от духа ти, защото съзнанието не работи, а спи. което само по себе си означава, че няма как да натрупаш карма тогава. безмислено е едно такова трупане, защото е несъзнателно! затова изобщо не се стряскай  :P

аами не знам, то ужасното на тоя сън, е че съвсем съзнателно го взех решението, да се сбия с човека ..  но не мога да се сетя какви ми бяха мотивите .. :P  а Крис ако обича, да каже къде го е прочел това, че в сънищата си трупаме карма ?!  :-\

Цитат
аз оня вечер като сънувах, че Дявола ме иска за жена ...

хахаха.. леле .. предвид безумните решения, които взимам насън, на мен по-добре да не ми предлага, че току виж съм му станала жена ..  ;D

ga3l, какво стана с картите Таро.

хехе, ами какво да кажа .. много съм респектирана! само, че още не мога да ги почувстам, че са част от мен .. и съответно да се съобразя с техните насоки .. някакво противоречие усещам и не мога да разбера отде иде ..   :-\ 

Цитат
Новият ти аватар ми апомня ГА Силата.

ай, даже и не знам коя е ГА Силата ..  :-[    аааааа . голям аркан Силата ..  ;D  ех, още не съм теглила Силата, дори не мога и да се сетя как изглежа в мойта колода .. но да, така се чувствам от няколко дни насам .. след един сън .. ама неее оня побойническия ..  :P

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #4506 -: Август 16, 2010, 05:28:35 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 11:35:19 am от kris »

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #4507 -: Август 16, 2010, 05:32:13 pm »
Ако използвате осъзнато излизане в астрала, за да оказвате влияние на някого или дори да му причините вреда, вашите действия влекат след себе си точно такава карма, каквато бихте си навлекли, ако извършите същите действия в пълно съзнание, намирайки се във физическия план посред бял ден!!

осъзнатото излизане си е осъзнато излизане, а не сън  :tongue2:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #4508 -: Август 16, 2010, 05:55:27 pm »
Всеки от нас излиза от своето тяло и пътешества в астралния свят всяка нощ. Нашето външно съзнание не винаги осъзнава къде сме пътешествали през нощта и с кого сме се срещали. Има отделни индивиди, които помнят своите сънища и даже извършват осъзнато предвижванията си по време на сън и се срещат с хората, с които желаят да се срещнат.
Тази дейност, както всяка друга дейност може да бъде използвана както за добро, така и за зло. Всичко зависи от това, с каква цел и от какви мотиви се ръководи човекът, извършващ астралното пътешествие.
Другото, което пътешествията извън тялото, в наште по-малко плътни тела, е естествено. Тези пътешествия стават независимо от това, дали ги осъзнаваме с външното си съзнание или не! Ако използвате осъзнато излизане в астрала, за да оказвате влияние на някого или дори да му причините вреда, вашите действия влекат след себе си точно такава карма, каквато бихте си навлекли, ако извършите същите действия в пълно съзнание, намирайки се във физическия план посред бял ден!!

:clap: :clap:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #4509 -: Август 16, 2010, 05:56:03 pm »
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 11:34:58 am от kris »

« Отговор #4510 -: Август 16, 2010, 06:23:42 pm »
   Сутринта щях да опонирам и аз като Вещичка, за ква карма на сън говориш, ама вече се просветих от горенаписаното. Но явно това важи за високо осъзнатите хора. Имаше период от време, когато вътрешната ми агресия си я избивах насън - убивайки - с нож, с пистолет и с бой....ужааас - направо съм ги смазвала на пихтия...Просто си представи ква карма съм натрупала, пък реално - съм като уфтчица - кротичкаааа  ;D.
   Но честно казано в това отношение съм напреднала доста, водя се за осъзнат субект, заспивам без проблеми, като преди да се впусна в сънищата, благодаря на Бог за всичко, което имам и ако имам много наболял проблем отправям молитва - да ми се помогне да стигна до отговор, да ми се подскаже и честно понякога това се случва. Хахаха, що няма иконка дето се бие по гърдите.

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #4511 -: Август 16, 2010, 06:30:09 pm »
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 11:34:49 am от kris »

« Отговор #4512 -: Август 16, 2010, 06:35:48 pm »

и има ли я някъде в нета? търсих я, но намерих само на английски  :-X

Не искам да подхранвам ничия вяра в края на света през 2012г., но в знак на помирение за спора от миналата седмица - заповядай http://www.xnetbg.com/new/images/stories/pdf/Razkritiqta%20na%20edin%20posveten.pdf (в случай, че не си го чела вече, разбира се). Не е текстът точно на книгата, а е друг превод на написаното на английски език, което е преведено и публикувано в тази книга.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4513 -: Август 16, 2010, 06:36:40 pm »
Божествената енергия, която постъпва  по кристалната струна в нашите четири низши тела, се оцветява от нашите мисли и чувства. Ако те са несъвършенни, ние използваме неправилно Божествената енергия. Ето защо има и толкова много хора, които се усещат, че чрез практикуването на някакъв вид медитация е един възможните начини да успокоят умовете си. Само когато успеем да успокоим всички суетни мисли и чувства и да достигнем до пълно успокоение на ума, ние придобиваме способност да се издигнем в по-високите, ефирните октави на светлината и да останем по-дълго време там.

Това ли имаш предвид?
Послания на Учителя Кут Хуми

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #4514 -: Август 16, 2010, 06:49:19 pm »
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 11:35:02 am от kris »

*

Vision

• 3523
« Отговор #4515 -: Август 16, 2010, 06:50:08 pm »
обещах да сканирам моя снимка като дете, за да се види приликата с племенницата и си изпълних обещанието, сканирах част от снимка, на която се виждаме двамата с брат ми, аз съм на 5 год. а той на 4..той е това ококорено врабче отдясно..такова си беше до като влезе в казармата, след това се върна мъж..за 2 години 30 см на височина и 40 кг. на тегло наддаде.. ;D

както ще видите съм природно руса, затова по- уеко с изискванията към мен.. ;D :-[

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #4516 -: Август 16, 2010, 07:13:09 pm »
Голяма сладурана си била,Вижън!  ;) Предполагам,че и сега си де  :P

*

Vision

• 3523
« Отговор #4517 -: Август 16, 2010, 07:16:04 pm »

това се дължи на слънцето в съвпад с венера и юнона в лъв..всеки иска да те стиска, мляска и лигави, затова трябва да си изградиш голееми бодли и винаги да подхождаш с тях..ако някой успее да се справи с положението, значи има талант и наградата му се полага по право.. ;D

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #4518 -: Август 16, 2010, 07:17:25 pm »

Това ли имаш предвид?
Послания на Учителя Кут Хуми

Точно това !

Всеки път когато се здрависваме с някой, ние все едно се чукаме душевно с него!!
Защото дланта на ръката представлява душата на човек. Затова аз съм много избирателен при подаването на ръка, кой е човекът. Най ми е неприятно да попадна в ситуация, в която нямам избор. Някои хора се обиждат като не бъдат здрависани (неуважение), но тези хора всъщност по-голямата част от тях са така наречените "вампири", които това го правят инстинктивно за да се нахранят.

Аааа Крис за мен това също е от огромно значение. Не съм избирателна при здрависване, но след това веднага разбирам за себе си някои неща. Само с едно здрависване и вече знам ще бъде или не  :P. До сега не си бях давала сметка, че дланта представлява душата на човек. Търсила съм признаци в ръцете - мекота, сухост, влажност, твърдост - кои аспекти от рождения хороскоп отразяват и защо това така несъзнателно ми влияе...Мисля, че преди време се направих плахи опити да стигна до някакви умозаключения, но до никъде не стигнах...

« Отговор #4519 -: Август 16, 2010, 07:22:13 pm »

това се дължи на слънцето в съвпад с венера и юнона в лъв..всеки иска да те стиска, мляска и лигави, затова трябва да си изградиш голееми бодли и винаги да подхождаш с тях..ако някой успее да се справи с положението, значи има талант и наградата му се полага по право.. ;D

Ехееей Вижън, сладуранка, връщаш ме назад във времето. И мен много ме стискаха по бузките и ахкаха по миглите и всеки ме дърпаше като талисманче, та чак и войни се водиха от по-големи какички за мен  ;D ;D ;D.  Само че ти си изградила един вид стратегия, а при мен е друг - нямам никви бодлиии изглеждам лекичка и лесничка ама е само за заблуда на врага - хахаха