Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1165284 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Говорилня 3
« Отговор #4600 -: Август 16, 2010, 11:16:12 pm »
И аз в тоя ред ,  :( :( напазарувах много китки , подстригаха ми палмите :' абе все едно фризьор работи :o( :'(. Купих котешка трева , не я поглеждат , искат си китките. Оня дръвник ,дето Сънрейн искаше да и го пратя в колет да го нагушка , всяка сутрин ми наторява юката :'( :'( ,горката пожълтяха и няколко листа....
Оная нощ ги чаках ,като тинейджъри да се приберат. :( и го виждам единия педерунгел -и му викам ..ела миличко ,ела ето ти саламче , докато вляза да взема любимото саламче и изляза.....оня го няма. Цяла нощ чакане....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #4601 -: Август 16, 2010, 11:21:47 pm »
всяка сутрин ми наторява юката :'( :'( ,горката пожълтяха и няколко листа....

а а а днес отрязох юката на 30см над пръстта, защото беше по-висока от мен вече и накълцах стъблото на части за пускане на корени. реших да я прекопая понеже от силното слънце дори и с поливане всяка сутрин почвата става като кирпич. аз си копам саксиите с вилица. забождам вилицата в пръстта на юката и набодах едно лайно, набождам втори път - второ нацелих и после още едно... ееееей колко джапанки отнесе говедото не е истина... то няма такъв идиот. що пердах изяде за един месец не е истина...

преди седмица в едно сандъче насадих семена на магданоз, полях ги обилно и след час някъде цялата пръст от сандъчето се пилееше по терасата  :-X :-X :-X  сметох я и я върнах в сандъчето, но не знам дали ще стане нещо от магданоза  :'( :'( :'(  а котака ме гледа все едно нищо не е направил и бас държа, че не знае защо яде бой  :(

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4602 -: Август 16, 2010, 11:22:55 pm »
 :57:

Смея се аз, но тия палавници могат да те побъркат, да. Това за цветята наистина незнам как се решава като проблем. Тъкмо го коментирахме тази вечер, посъветвах приятелката да му насади жито в саксийка, те обичат тревичка, но явно и това не помага.

Знам, че като ги пръскаш с вода бягат, може това да опиташ Вещерке да видим дали ще му писне и ще почне да го е страх. Някои са опасни дивачета.    
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #4603 -: Август 16, 2010, 11:29:30 pm »
ама то говедото като е в някоя саксия и ме види да го наближавам и бяга - значи знае, че ще го пердаша и пак го прави...

малииииииии няма да му издържа простотиите и ще го науча да лети накрая  ;D ;D ;D

а комшийката ми /адашка ми е/ на петък 13 си намери черно коте на улицата и си го прибра. умрях от смях с нея и и казах, че е дърта вещица щом на тази дата си е прибрала черна котка. то милото е по-малко от шепичка и е пълно с бълхи и още цоцка от спринцовка млякото си на всеки час. направо ги е побъркало  :rolf: :rolf: :rolf:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4604 -: Август 16, 2010, 11:32:21 pm »
Може да търси внимание по този начин. Гушкаш ли го достатъчно.  ;D Пращайте ги на терапия при мен.  :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #4605 -: Август 16, 2010, 11:33:15 pm »

Смея се аз, но тия палавници могат да те побъркат, да. Това за цветята наистина незнам как се решава като проблем. Тъкмо го коментирахме тази вечер, посъветвах приятелката да му насади жито в саксийка, те обичат тревичка, но явно и това не помага.

Знам, че като ги пръскаш с вода бягат, може това да опиташ Вещерке да видим дали ще му писне и ще почне да го е страх. Някои са опасни дивачета.    

Какво приказваш , нищо сесто не помага ,нищо! не ще трева иска си саксии ,това е положението. на всичкото отгоре имам 3 входа в къщи , бре като изчезнаха първия ден две от щерките ми реваха на умряло ти казвам...ужас. на мен ми се къса сърцето за децата и за педерунгелите естественно ,много ги обичам , а са адски своенравни...Разгеле прибраха се , в нас обвинения -ти отвори ,ти беше последен ,не аз затворих ,абе панаир. Рекох си аз ще ви намеря цаката и се започна едно следене ти казвам ,падаш ,абе Шерлок Холмс пасти да яде...и установих от къде изчезват.....Обаче са много умни ,ама много...абе като човек седи и ме гледа в очите...

Синухе ми е на гости от няколко дни и сега отидоха да купят сладолет. връщат се и ми викат Марая намерихме умряло коте :'( :'( ,та ходиха да погребат умрялото коте.....
оффф ,голяма карма са ми тия дребни животни ,много ги обичам.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #4606 -: Август 16, 2010, 11:37:18 pm »
Може да търси внимание по този начин. Гушкаш ли го достатъчно.  ;D Пращайте ги на терапия при мен.  :P

ми аз не го гушкам толкова, но сина ми го накъсва да го мачкоти и гушка. нощно време аз си лягам с кучката, а синковеца и котака си гукат заедно - котката спи пред клавиатурата, а детето си играе игри на рс - голяма са картинка  ;D ;D ;D

уф и сега и кучката се разгони и тая вечер ще спя без чаршафи - всичките ги оцапоти и чак днес се наканих да пера и още не са изсъхнали. каква е тая влажност беееееееееееее - простираш на обед и в тая жега още е влажно всичко  :-X  писна мииииии... зимата не съхне щото е студено, а сега не съхне защото влажността е 94%  :angry:

*

Марая

• 28287
« Отговор #4607 -: Август 16, 2010, 11:43:36 pm »

Не помага , със светена вода ги пръсках оня ден , абе реваха ама все едно ги колиш....
Вмомента в къщи са влезли пеперуди няколко ,лелееее яка гонитба пада ,гонят пеперуди ;D ;D ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4608 -: Август 16, 2010, 11:44:18 pm »
.....Обаче са много умни ,ама много...абе като човек седи и ме гледа в очите...

Контакт с тях да имаш е нещо незаменимо. Ама са си беладжийчета. Не може да няма решение с тия саксии, какво толкова ги привличат, много се чудя.

*

Марая

• 28287
« Отговор #4609 -: Август 16, 2010, 11:48:33 pm »
.....Обаче са много умни ,ама много...абе като човек седи и ме гледа в очите...

Контакт с тях да имаш е нещо незаменимо. Ама са си беладжийчета. Не може да няма решение с тия саксии, какво толкова ги привличат, много се чудя.

Станиол слагат хората и аз сложих , ама сигурно хорските котки нямат силен уран....,первия ден докато разбраха , че шумка ....Малииии ,кЪФ кеф ,то игра ти казвам ,ама яка игра със станиола.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4610 -: Август 16, 2010, 11:51:48 pm »
Ами и камъни знам отгоре да наредиш върху пръстта, но това за една котка не е никакъв проблем, ще ги разрови отма... ;D

Оф, моя последен дивак просто явно имаше няколко Ураня в картата, какво говориш. Докато го гледаш пред теб, вече ти се е качил на врата, от там на стената и ходи като спайдърмен, такова чудо незнам дали има на света, очите му бяха кръглички като на луд професор, черен, но с прошарена козинка, на върха косъмчетата бели, пълно куку ти казвам.  ;D

Той си ми остана последната и голяма котешка любов.  :blink: 

*

Марая

• 28287
« Отговор #4611 -: Август 16, 2010, 11:55:14 pm »
Ами и камъни знам отгоре да наредиш върху пръстта, но това за една котка не е никакъв проблем, ще ги разрови отма... ;D

Оф, моя последен дивак просто явно имаше няколко Ураня в картата, какво говориш. Докато го гледаш пред теб, вече ти се е качил на врата, от там на стената и ходи като спайдърмен, такова чудо незнам дали има на света, очите му бяха кръглички като на луд професор, черен, но с прошарена козинка, на върха косъмчетата бели, пълно куку ти казвам.  ;D

Той си ми остана последната и голяма котешка любов.  :blink: 

Къде е сега ? :(

*

Марая

• 28287
« Отговор #4612 -: Август 16, 2010, 11:59:58 pm »
Лека нощ! :blink:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4613 -: Август 17, 2010, 12:01:11 am »
Дано да е добре, незнам. Отдавна се наложи да се разделя с него. Имахме продължителен престой извън Варна и трябваше да го оставим при баба ми, после обаче изчезна...

Лека нощ!  :blink:

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #4614 -: Август 17, 2010, 01:08:26 am »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 12:45:06 am от kris »

*

Vision

• 3523
« Отговор #4615 -: Август 17, 2010, 06:32:17 am »
моля за вашето внимание,

приемам всякакви съвети и опит как да отуча котарака да пишка, да ака и да рови в саксиите ми. с пердах не става - пробвах вече. прекалено тъпо добиче е и не вдява, а аз си обожавам китките. ако до края на седмицата намеря още един дрисък в някоя саксия ще проверя на практика дали може да лети от третия етаж  :angry:

вдигнах ръце от него вече. направо в чудо съм се видяла. хем ми е миличко, хем си обичам китките. какво да правя  :-\

Веще..няма спасение..котките винаги ровят пръстта..решението е само да се разделят котките от саксиите, ако има как..когато имах котка, саксиите ми бяха събрани на едната тераса, до която тя не беше допускана по никакъв повод, терасата на спалнята ми, както имаше саксии и в хола, но тя не седеше в хола без да има човек там..това е единственото решение..колкото и да обичаш котката си, обичаш и цветята и трябва да има малко дисциплина..котката ми никога не е спала при нас в леглата, имаше си място на портмантото в антрето, с нейната си възглавница и си знаеше, като си лягаме, че я слагам там и има достъп единствено до банята и до купичките си в кухнята, като в кухнята нещата са подредени така, че да няма достъп да прави бели..не можеш да разчиташ на някаква съвест или съзнание от нейна страна, това все пак е животно..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

abroad

« Отговор #4616 -: Август 17, 2010, 06:44:49 am »
Аброад, била съм единствено в "Добруджа". Мисля, че там макар и по-соц, трудно можеш да останеш разочарована.
Като цяло в комплекса е много на ниво обслужването, далеч по-добро от Златните. А и там не е така презастроено, ивицата е чудесна, останала е природа и зеленина, но продуктите в магазините в района и в заведенията са по-скъпи от другите места. Не вярвам да съжаляваш, ако отидеш там, който и хотел да избереш, но нямам много база за сравнение. Там едни приятели имат вила и не ми се е налагало да отсядам в хотел, това беше инцидентно.  

общо взето, това са аргументите :blink:
аз съм от "израсналите" по Южното Черноморие, но преди две-три години, заради пренаселеността му се заразхождахме из Северното и Албена много ми допадна, по причини близки до гореописаните, но нито аз, нито някой от обкръжението е отсядал през последните години. И за Добруджа има преобладаващо добри мнения. Мерси, sunrain :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4617 -: Август 17, 2010, 07:52:22 am »
и го виждам единия педерунгел -и му викам ..ела миличко ,ела ето ти саламче , докато вляза да взема любимото саламче и изляза.....оня го няма. Цяла нощ чакане....

Божеее, още съм сънена, тъкмо си пия кафето и чета "цяла нощ чукане"  ;D Ама ти нали затова си пускаш мъжките навън да се разхождат нощем бе, Марайче?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4618 -: Август 17, 2010, 08:00:56 am »
Веще..няма спасение..котките винаги ровят пръстта..решението е само да се разделят котките от саксиите, ако има как..

Моите котараци, макар и да са културни, също ми съсипаха повечето стайни цветя. Не акат и не пишкат там, само в легенчето си, но пък имаха навика да събарят саксиите и да вадят цветята с корените, не можах да ги отуча. И сега от общо три цветарника съм останала с един, наложи се да изхвърля около 20 саксии с унищожени цветя. Ама аз и без това не мога да се грижа правилно за тях - или ги оставям да изсъхнат, забравям да поливам навреме, или буквално ги давя във вода...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4619 -: Август 17, 2010, 08:04:55 am »
уф и сега и кучката се разгони и тая вечер ще спя без чаршафи - всичките ги оцапоти...

Веще, има специални инжекции против разгонване, не са чак толкова вредни за кучето (не са и скъпи). Аз моята още в началото на август щях да я водя, но все забравям, а и още не обажда признаци на предстоящо разгонване... Но пък ние си имаме и мъжкар вкъщи, затова няма как, налага се като предпазна мярка. Оня се прави на сляп и глух вече, но като усети разгонена женска, веднага забравя за старостта и немощта, да го таковам в дъртото парче.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.