:57:
Смея се аз, но тия палавници могат да те побъркат, да. Това за цветята наистина незнам как се решава като проблем. Тъкмо го коментирахме тази вечер, посъветвах приятелката да му насади жито в саксийка, те обичат тревичка, но явно и това не помага.
Знам, че като ги пръскаш с вода бягат, може това да опиташ Вещерке да видим дали ще му писне и ще почне да го е страх. Някои са опасни дивачета.
Какво приказваш , нищо сесто не помага ,нищо! не ще трева иска си саксии ,това е положението. на всичкото отгоре имам 3 входа в къщи , бре като изчезнаха първия ден две от щерките ми реваха на умряло ти казвам...ужас. на мен ми се къса сърцето за децата и за педерунгелите естественно ,много ги обичам , а са адски своенравни...Разгеле прибраха се , в нас обвинения -ти отвори ,ти беше последен ,не аз затворих ,абе панаир. Рекох си аз ще ви намеря цаката и се започна едно следене ти казвам ,падаш ,абе Шерлок Холмс пасти да яде...и установих от къде изчезват.....Обаче са много умни ,ама много...абе като човек седи и ме гледа в очите...
Синухе ми е на гости от няколко дни и сега отидоха да купят сладолет. връщат се и ми викат Марая намерихме умряло коте

,та ходиха да погребат умрялото коте.....
оффф ,голяма карма са ми тия дребни животни ,много ги обичам.