Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1166312 Прегледи
*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
Re:Говорилня 3
« Отговор #4680 -: Август 18, 2010, 06:43:24 pm »
И аз вярвам, че има някакви сили, които са едни и същи за всички хора по земята, но всеки си ги е кръстил кой как му е кеф. Бога е един за всички твари.
Новият завет всъщност представлява много стара астрология. И не трябва да се чете логически, защото живеем в такова време, в което най-нелогичното в последствие се оказва най-вярно.
Астрологията е възникнала много по-рано, от която и да било съвременна религия и не мисля, че някои шемети имат право да плюват по нея от религиозна гледна точка, а в самата библия е бъкано с противоречия ... и астрология !
А според някои е имало цяла глава за Астрологията, но е била отхвърлена.

твое изконно право е да вярваш в каквото си искаш и никой не ти го оспорва, както и не го оспорвам и на момата. интересно и забавно ми е нейното тълкуване, защото е поднесено с чувство за хумор. мога да се съглася с нея по доста подточки и то защото е факт, че библията е толкова много пъти прекроявана, че вече нищо не е останало от нея като за свяст...

относно астрологията - тя датира от най-малко 5000 години, ако не и повече, а както е известно и астрологията и древните учения са базирани на архетипове, така че е напълно нормално да има препокриване тъй като библията произлиза от древните учения...

ся не ми се занимава да вадя факти за да доказвам теорията си - прекалено много ме мързи да препрочитам стари книги - просто излагам своето си становище и не задължавам никого със нищо  :P

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #4681 -: Август 18, 2010, 07:52:03 pm »
това е татуса ми на гърба под кръста  :wink2:

;D ;D Развеселяваш ме.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #4682 -: Август 18, 2010, 07:54:04 pm »

;D ;D Развеселяваш ме.

ам чи радвам се, щото ако те карах да ривеш и да си скубеш косите щях да се замисля...  :57:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4683 -: Август 18, 2010, 07:59:17 pm »
това е татуса ми на гърба под кръста  :wink2:

;D ;D Развеселяваш ме.

ам чи радвам се, щото ако те карах да ривеш и да си скубеш косите щях да се замисля...  :57:

А аз се чудя дали да не си направя тази  ;D, но първо ще трябва да се сдобия с такъв корем.  :rolf:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #4684 -: Август 18, 2010, 08:04:05 pm »
хахааааааааааааа Лилито, ще бъдеш атракцията на плажа  :rolf:

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #4685 -: Август 18, 2010, 08:09:08 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 25, 2013, 03:18:51 pm от kris »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #4686 -: Август 18, 2010, 08:14:26 pm »

Една истинска вещица миказа веднаж, че с татуировките наказваме тялото си за вечни времена. А на въпросите: Ама как ? Ама защо ? Ми каза, че ако има хубави последствия до сега да се е нарисувала цялата.
Тук съм напълно съгласен.

това е татуса ми на гърба под кръста  :wink2:
Там където няма всяка втора..

;D
Аз също , съм съгласна с това. Нещо повече ,ако ни беше необходимо щяхме да се раждаме с картинки на птици ,животни ,русалки , и каквото се сетите, но чвно освен суета ,това е и начин да заявиш нещо на света и околните...
Харесват ми красивите *картинки* ,но ако са временни ,иначе някак си ми се струват скучни на фона на промените в годините и отношението към тях!
Виж , каната по ръцете я обожавам ,в нея намирам много символика и нежност , романтика и сексапил.
« Последна редакция: Август 18, 2010, 08:20:49 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #4687 -: Август 18, 2010, 08:21:26 pm »
недейте да съдите  ;)

всеки си има гледна точка и начин на възприятие е съвсем нормално да не се препокриват!  :blink:

*

Divna

« Отговор #4688 -: Август 18, 2010, 08:21:45 pm »

Една истинска вещица миказа веднаж, че с татуировките наказваме тялото си за вечни времена. А на въпросите: Ама как ? Ама защо ? Ми каза, че ако има хубави последствия до сега да се е нарисувала цялата.
Тук съм напълно съгласен.

Там където няма всяка втора..

;D
Аз също , съм съгласна с това. Нещо повече ,ако ни беше необходимо щяхме да се раждаме с картинки на птици ,животни ,русалки , и каквото се сетите, но чвно освен суета ,това е и начин да заявиш нещо на света и околните...
Харесват ми красивите *картинки* ,но ако са временни ,иначе някак си ми се струват скучни на фона на промените в годините и отношението към тях!
Виж , каната по ръцете я обожавам ,в нея намирам много символика и нежност , романтика и сексапил.

Марая, споделям мнението ти относно татуировките. Временни - да, но перманентни - не.

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #4689 -: Август 18, 2010, 08:24:40 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 25, 2013, 03:17:01 pm от kris »

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #4690 -: Август 18, 2010, 11:43:37 pm »
ам чи радвам се, щото ако те карах да ривеш и да си скубеш косите щях да се замисля...  :57:

Е, то на един прикривач не може да се вярва. Иначе първата ми реакция беше нещо подобно на:

*

Nebesna

« Отговор #4691 -: Август 19, 2010, 12:08:29 am »
А аз се чудя дали да не си направя тази  ;D, но първо ще трябва да се сдобия с такъв корем.  :rolf:

Уф, чи гнусна! Недей, няма да си секси.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #4692 -: Август 19, 2010, 07:18:09 am »
ей тез хроничните болести...са голям предсказател на времето....
от вчера ме мъчи и тази сутрин вече получих асматичен пристъп въпреки противоалегичните хапчета, които пия....и майка ми ми каза, че времето вече щяло да се променя...погледнах и какво да видя....другата седмица температурите падат ...

http://sinoptik.bg/?lid=100726050

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4693 -: Август 19, 2010, 08:03:58 am »
Уф, чи гнусна! Недей, няма да си секси.

;D Това по-скоро е пример за татуировка, която никога НЕ бих направила.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #4694 -: Август 19, 2010, 11:29:11 am »
Случвало ли ви се е само гледайки очите на някой човек да почувствате дискомфорт ?

*

Uran

• 6041
« Отговор #4695 -: Август 19, 2010, 11:30:22 am »
Случвало ли ви се е само гледайки очите на някой човек да почувствате дискомфорт ?
Да, а аз имам прям поглед.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #4696 -: Август 19, 2010, 11:34:28 am »
на мен ми се случва с един човек....но нещата пак опират до физическо привличане..само туй ми е в главата....ей тоз 8-мия ми дом в момента е натоварен....Венера, Марс, Сатурн и Меркурий са там....
 :ven: :mar: :sat: ми пправят квадрат към наталния Марс....

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4697 -: Август 19, 2010, 12:35:43 pm »

Зависи какво се има предвид. Дали заради привличане, както е посочила Ванила или защото излъчва негативна енергия.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #4698 -: Август 19, 2010, 12:42:06 pm »

Случвало ми се е,поради негативната му енергия,не защото има някакво привличане между нас,и в такива случеи гледам да избягвам погледа на този човек.
А аз по принцип обичам да гледам право в очите хората,особено докато говорим  :blink:

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #4699 -: Август 19, 2010, 12:49:48 pm »
мен ме е страх да гледам психично болни хора в очите.... :-\