А ако Покаяния беше тук, сигурно щеше да мъдитира.
А ако Покаяния беше тук, сигурно щеше да мЪдитира.
Един човек се родил с три мъди вместо с две. Обаче дошло лошо време, няма пари, кво да прави ... Отива в кръчмата и вика на кръчмаря:- Хайде на бас, че мойте мъди и твойте са общо 5.- Не може да бъде - рекъл му кръчмаря, хванали се на бас, отишли в тоалетната, броили, 5 са.Няма как, кръчмаря го черпил една голяма. Нашия излиза от кръчмата и вижда дядо поп. Доволен, решил да си направи майтап с него и му рекъл:- Дедо попе, айде на бас, че мойте и твойте мъди са 5.Дядо поп го погледнал, прекръстил го и му рекъл:- Чедо, ти без мъди ли си?
официално ветеринаря обяви Буда за МЪЖ :rolf: нищо, че опищя кабинета като започнаха да го пръскат с препарат за обезпаразитяване :57:
Цитат на: Вещичка в Август 20, 2010, 03:44:19 pmофициално ветеринаря обяви Буда за МЪЖ :rolf: нищо, че опищя кабинета като започнаха да го пръскат с препарат за обезпаразитяване :57:Олееееееее, още един мъжага у къщата. Ще има "строй се, преброй се!"Поне името му подхожда. Иначе трябваше да го прекръстиш на Будка.
оооооооооолеле майкооооооооо пия бира един път месечно, ама ще я откажа Фотогалерия на добре оформени бирени коремчета
Гарфилд е изчезнал ли...ще дам своя принос, за да го върнем. :blink: Мисля, че той би трябвало да си дойде, знае къде му е дома, знае къде го глезят. :wub: А всъщност има ли как да се прибере? Нали не сте в къща?
Не става дума за привличане и усещането беше неприятно.
Цитат на: sunrain в Август 20, 2010, 07:45:27 pmГарфилд е изчезнал ли...ще дам своя принос, за да го върнем. :blink: Мисля, че той би трябвало да си дойде, знае къде му е дома, знае къде го глезят. :wub: А всъщност има ли как да се прибере? Нали не сте в къща? В къща сме Съни... :03: Голщма къща с 4 изжода и входа....Ще полудея! Къде ми е котето...?! :03: :03:
Имам огромна молба към ВСИЧКИ ВАС! :58: :03:Както стана ясно от хорарната тема Гарфилд изчезна вчера след обяд! Цял ден обикаляме и чакаме....но безрезултатно!МОЛЯ ВИ В 20:30 МИН. НЕКА ВСИЧКИ СЕ ПОМОЛИМ ДА СЕ ПРИБЕРЕ ПРИ МЕН В КЪЩИ :03: Ето го.... :03: :03: :03: