Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1165516 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re:Говорилня 3
« Отговор #4900 -: Август 23, 2010, 08:04:28 pm »
Вярно е, че е секси.Един от първите подаръци, които направих на любимия беше мултицет. :blink:

*

Haus

• *
  • 129
« Отговор #4901 -: Август 23, 2010, 08:06:00 pm »
Има рибешки черти, признавам, но риби и остър ум. С риск да обидя някой ще кажа, че това е по-скоро изключение. Някой нептун с лош аспект върши същата работа. Относно близнаците, май не си забелязала, че му липсва основното им качество - бъбривостта. Ако тръгнем по тая плоскост може да отрежем всички зодии . Приемлива идея ми се струва нещо от сорта на слънце в риби в опозиция с уран и нептун , плутон на асцендента(не знам кой асцендент) и марс и меркурии съвпад водолей. Може да сложим и венера там. Евентуално в лош аспект със сатурн.

*

Vision

• 3523
« Отговор #4902 -: Август 23, 2010, 08:13:08 pm »
Вярно е, че е секси.Един от първите подаръци, които направих на любимия беше мултицет. :blink:

и мултицети съм подарявала, и ударни бормашини, и комплекти отвертки и каквото се сетиш, все любими неща на моята рибка..даже с него скиторехме по такива магазини, за да си избираме някакви неща и той имаше абсолютно пълен комплект от всичко, учеше ме как да поправям разни джаджи и ми каляваше търпението, но беше и учил това де..веднъж даже предотвратихме един пожар в  нас..тръгваме вече за сватбата на брат ми, на вратата сме и усещаме че мирише на бакелит, нюхаме набързо и откриваме зад секцията в хола, че припушва от един контакт, изключваме всички бушони и отиваме на сватбата..на другия ден той изследва всичко и открива колко калпаво е направена инсталацията..направихме мост под подовото покритие и вече шест години няма никакъв проблем.. ;D

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #4903 -: Август 23, 2010, 08:14:32 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 26, 2013, 03:54:36 pm от kris »

*

Vision

• 3523
« Отговор #4904 -: Август 23, 2010, 08:21:08 pm »
Има рибешки черти, признавам, но риби и остър ум. С риск да обидя някой ще кажа, че това е по-скоро изключение. Някой нептун с лош аспект върши същата работа. Относно близнаците, май не си забелязала, че му липсва основното им качество - бъбривостта. Ако тръгнем по тая плоскост може да отрежем всички зодии . Приемлива идея ми се струва нещо от сорта на слънце в риби в опозиция с уран и нептун , плутон на асцендента(не знам кой асцендент) и марс и меркурии съвпад водолей. Може да сложим и венера там. Евентуално в лош аспект със сатурн.

най- острият ум, който съм видяла досега е бил при риби, не само защото съм пристрастна..и умът им не е само въз основа на знания, а е и интуитивен, правят невероятни връзки и импровизации за отрицателно време и докато другите още блуждаят в околността на проблема, рибата вече има решение и обяснение.. ;)
а Хаус е доста бъбрив, особено като обсъждат казус, или като говори с Уилсън..понякога съм си мислила, че Хаус и Уилсън са нещо като съвременни Холмс и Уотсън и може би замисъла е точно такъв, предвид звуковото приближение в имената.. ;) а както знаем Холмс е водолей, но той е доста по- студен и дистанциран от Хаус.. :blink:

*

Haus

• *
  • 129
« Отговор #4905 -: Август 23, 2010, 08:34:29 pm »

най- острият ум, който съм видяла досега е бил при риби, не само защото съм пристрастна..и умът им не е само въз основа на знания, а е и интуитивен, правят невероятни връзки и импровизации за отрицателно време и докато другите още блуждаят в околността на проблема, рибата вече има решение и обяснение.. ;)
а Хаус е доста бъбрив, особено като обсъждат казус, или като говори с Уилсън..понякога съм си мислила, че Хаус и Уилсън са нещо като съвременни Холмс и Уотсън и може би замисъла е точно такъв, предвид звуковото приближение в имената.. ;) а както знаем Холмс е водолей, но той е доста по- студен и дистанциран от Хаус.. :blink:

Аз това което съм видял от рибите е че живеят в измислен свят, далеч от реалността и дори фактите да ги блъснат в носа, пак няма да ги видят . Изключително отнесени, далеч от всякакви анализи и единствено интуицията им ги спасява.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #4906 -: Август 23, 2010, 08:41:51 pm »
Коя жена ще си падне по куц доктор - развратник ?!

и на мен ми е любимец Хаус. обожавам ума му  :-[  пък и е сладък и много въ, че имал бастунче... не търпя тъпаци, а Хаус си е висша класа ум - говоря за ролята  :P

обаче артиста е много добър. ролята му в Джийвс и Устър е направо уникална  :rolf:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Vision

• 3523
« Отговор #4907 -: Август 23, 2010, 08:42:47 pm »
Аз това което съм видял от рибите е че живеят в измислен свят, далеч от реалността и дори фактите да ги блъснат в носа, пак няма да ги видят . Изключително отнесени, далеч от всякакви анализи и единствено интуицията им ги спасява.

моите нептун /У7/ и слънце в 12-ти дом ги разбират рибите и им се възхищават..е, понякога са и несправедливо очаровани, особено ако рибешкото слънце е февруарско и се падне в шести дом, но това са рисковете на живото предаване.. :blink:

а ти няма ли да разкриеш нещо за себе си относно планетните положения, или да допусна, че щом така ентусиазирано защитаваш идеята за скорпионско слънце при Хаус и предвид никнейма ти, твоето слънце също е в зоната на жилещото насекомо?? ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #4908 -: Август 23, 2010, 08:43:33 pm »

говориш на база на слънчев знак само, а това не ТоПре изобщо  :tongue2:

*

Vision

• 3523
« Отговор #4909 -: Август 23, 2010, 08:44:37 pm »

и на мен ми е любимец Хаус. обожавам ума му  :-[  пък и е сладък и много въ, че имал бастунче... не търпя тъпаци, а Хаус си е висша класа ум - говоря за ролята  :P

какво говориш..само дето си е сложил този ''другар'' любимото име за ник и този аватар и вече ми е толкова симпатичен.. ;D :-[

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #4910 -: Август 23, 2010, 08:45:44 pm »

и на мен ми е любимец Хаус. обожавам ума му  :-[  пък и е сладък и много въ, че имал бастунче... не търпя тъпаци, а Хаус си е висша класа ум - говоря за ролята  :P

какво говориш..само дето си е сложил този ''другар'' любимото име за ник и този аватар и вече ми е толкова симпатичен.. ;D :-[

ахммм  :wink2:

*

Haus

• *
  • 129
« Отговор #4911 -: Август 23, 2010, 08:46:20 pm »

Ами така прозвуча, защото имах пред вид моя позната риба с луна, венера и меркурий в риби.Мисля че е доста типичен представител на зодията.  :blink:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #4912 -: Август 23, 2010, 08:49:05 pm »

Ами така прозвуча, защото имах пред вид моя позната риба с луна, венера и меркурий в риби.Мисля че е доста типичен представител на зодията.  :blink:

абе не знам... не мисля, че това е изобщо редно да се прави /да се тълкува на парче/. и аз съм риба, ама от много уранясалите и със Слънце в 1 дом, а това вече е нещо коренно различно. в интерес на истината познавам много риби дето са по-залюхани и от малко дете  :-\

*

Haus

• *
  • 129
« Отговор #4913 -: Август 23, 2010, 08:51:07 pm »

моите нептун /У7/ и слънце в 12-ти дом ги разбират рибите и им се възхищават..е, понякога са и несправедливо очаровани, особено ако рибешкото слънце е февруарско и се падне в шести дом, но това са рисковете на живото предаване.. :blink:

а ти няма ли да разкриеш нещо за себе си относно планетните положения, или да допусна, че щом така ентусиазирано защитаваш идеята за скорпионско слънце при Хаус и предвид никнейма ти, твоето слънце също е в зоната на жилещото насекомо?? ;D
Слънцето ми не, но асцендента ми е там. Другото засега няма да го разкривам  за да не стана обект на дискусия. Това е последното което бих желал.

*

Uran

• 6041
« Отговор #4914 -: Август 23, 2010, 08:52:22 pm »
Забелязвам една тенденция най-много да се коментират мъжете риби.Най-пренебрегвани са мъже-лъв, козирог и стрелец.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #4915 -: Август 23, 2010, 08:54:09 pm »
Забелязвам една тенденция най-много да се коментират мъжете риби.Най-пренебрегвани са мъже-лъв, козирог и стрелец.

абе жена, то дърт козел си имаме тук, лъвовете са прекалено заети да седят пред огледалото, а мъжете стрелци са развейпрах и нямат време за астрофоруми  :rolf: :rolf: :rolf:

тука и аз се изрязах на база само на слънчев знак, ама карай нали не съм астролог и ми е простено  :tongue2:

*

Vision

• 3523
« Отговор #4916 -: Август 23, 2010, 08:56:31 pm »

абе жена, то дърт козел си имаме тук, лъвовете са прекалено заети да седят пред огледалото, а мъжете стрелци са развейпрах и нямат време за астрофоруми  :rolf: :rolf: :rolf:

тука и аз се изрязах на база само на слънчев знак, ама карай нали не съм астролог и ми е простено  :tongue2:

какви огледала бе, жена!!...точно аз давам винаги тон за песен относно мъжете- риби.. :P
с другото съм съгласна.. ;D

*

Kaya

• 2893
« Отговор #4917 -: Август 23, 2010, 08:57:58 pm »
Слънцето ми не, но асцендента ми е там. Другото засега няма да го разкривам  за да не стана обект на дискусия. Това е последното което бих желал.

айде пак от  "най- същностната"   зодия ;D
ох, много от тия в тоя форум :P

утре май е пълнолуние:)))))))))))
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #4918 -: Август 23, 2010, 08:58:26 pm »

какви огледала бе, жена!!...точно аз давам винаги тон за песен относно мъжете- риби.. :P
с другото съм съгласна.. ;D

ти де са вреш между шамарите ма жена, аз говорех за мъжете лъФ  ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #4919 -: Август 23, 2010, 08:58:32 pm »
Ако се доверим на статистиката излиза, че най-много мъже като бр. има родени под знака риби.Всички присъстващи тук имат опит предимно с такива.Аз се замислих и установих, че макар да нямам точно такова емпирично познание за този слънчев знак, родени под знака риби смъже са били важни за мен.