Има рибешки черти, признавам, но риби и остър ум. С риск да обидя някой ще кажа, че това е по-скоро изключение. Някой нептун с лош аспект върши същата работа. Относно близнаците, май не си забелязала, че му липсва основното им качество - бъбривостта. Ако тръгнем по тая плоскост може да отрежем всички зодии . Приемлива идея ми се струва нещо от сорта на слънце в риби в опозиция с уран и нептун , плутон на асцендента(не знам кой асцендент) и марс и меркурии съвпад водолей. Може да сложим и венера там. Евентуално в лош аспект със сатурн.
най- острият ум, който съм видяла досега е бил при риби, не само защото съм пристрастна..и умът им не е само въз основа на знания, а е и интуитивен, правят невероятни връзки и импровизации за отрицателно време и докато другите още блуждаят в околността на проблема, рибата вече има решение и обяснение..
а Хаус е доста бъбрив, особено като обсъждат казус, или като говори с Уилсън..понякога съм си мислила, че Хаус и Уилсън са нещо като съвременни Холмс и Уотсън и може би замисъла е точно такъв, предвид звуковото приближение в имената..

а както знаем Холмс е водолей, но той е доста по- студен и дистанциран от Хаус.. :blink: