Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1165038 Прегледи
*

abroad

Re:Говорилня 3
« Отговор #5120 -: Август 26, 2010, 07:31:31 pm »
Не бих сравнила скумрията с ципура, но всеки си има вкус и избор.

А къде беше туй на снимките, Аброад?  :blink:

ципура и лаврак са рутинни, трябва да има разнобразие ;D, не че ги сравнявам

това място е между Равда и Несебър - Таляна - рибата е прясна, от улова на рибарите, съвсем на брега на морето, благодаря, че ме върнахте там, макар и виртуално :wub:

жалко, че рядко се лови лефер

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #5121 -: Август 26, 2010, 07:33:32 pm »
Не бих сравнила скумрията с ципура, но всеки си има вкус и избор.

А къде беше туй на снимките, Аброад?  :blink:

ципура и лаврак са рутинни, трябва да има разнобразие ;D, не че ги сравнявам

това място е между Равда и Несебър - Таляна - рибата е прясна, от улова на рибарите, съвсем на брега на морето, благодаря, че ме върнахте там, макар и виртуално :wub:

жалко, че рядко се лови лефер

ТАМ СЪМ ХАПВАЛА И ХАПВАМ ;D НАЙ-ВКУСНИЯ ВАТОС И СТРАХОТНИ МИДИ!
ВОДИЛА СЪМ И НАШТО ЛИЛИ ТАМ И СИНУХЕТО ;D ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

abroad

« Отговор #5122 -: Август 26, 2010, 07:35:07 pm »
в софия - рибния ресторант до Спартак - прясна черноморска риба, добре приготвена, както и миди, скариди и калмари
и най-доброто място за това, разбира се - Гърция, но НЕ във всички ресторантчета
« Последна редакция: Август 26, 2010, 09:09:05 pm от abroad »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #5123 -: Август 26, 2010, 07:39:40 pm »
Ай, не съм бивала там, ще го имам предвид за другото лято.  :blink: Като стане студ и мрач съм друг човек.  :-\
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #5124 -: Август 26, 2010, 07:41:29 pm »
Ай, не съм бивала там, ще го имам предвид за другото лято.  :blink: Като стане студ и мрач съм друг човек, не обичам лятото като свършва.  :-\

То бачка целогодишно! НЕМА ЗИМЕ ,НЕМА ЛЕТЕ ;D ;D.Абе страхотия е там! :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Vision

• 3523
« Отговор #5125 -: Август 26, 2010, 08:06:21 pm »
оф, ако можеше от мързел да се умира, някои хора вече щяха да са мъртви отдавна ;D
пожелавам ви приятен свършек на деня и бъдете във филма
http://www.youtube.com/watch?v=YFCqAPd9wHw&feature=related
"-тихо ела, после силно се гушни в мен......"  :P

много добре, мерсим..днес сме романтични, гледам, жалко, че си лягаме рано.. :blink:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #5126 -: Август 26, 2010, 08:24:55 pm »
Венера свети като крушка  :blink:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #5127 -: Август 26, 2010, 08:30:52 pm »
 ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #5128 -: Август 26, 2010, 10:06:07 pm »
в софия - рибния ресторант до Спартак - прясна черноморска риба, добре приготвена, както и миди, скариди и калмари
и най-доброто място за това, разбира се - Гърция, но НЕ във всички ресторантчета

Поставям го на второ!най-доброто КЮЧУК БЕБЕК ,БУЮК ЧЕКМЕДЖЕ , ТАРАБИЯ- Истамбул..... и ой нама шакадъм ,шакадън....

« Отговор #5129 -: Август 26, 2010, 10:13:02 pm »

Поставям го на второ!най-доброто КЮЧУК БЕБЕК ,БУЮК ЧЕКМЕДЖЕ , ТАРАБИЯ- Истамбул..... и ой нама шакадъм ,шакадън....

Олееее, сега се сещам, нали ти бях споменала че те сънувах - ма сигурно преди месец. Само че ти беше присъствие, аз също. Твоите деца - на сън видях 5 твои дъщери - лицата им видях  :o - с най-различни цветове на косите и прибрани в хубави прически - и 5-те бяха почти на еднаква възраст и много красиви. И ние - ти с твоите деца и аз с моето сме тръгнали по едни сокаци по надлези и подлези и се озовахме в Истанбул и търсим някво място. После твоите деца станаха 3 дъщери и 2 синове - много се учудих и бяхме се позагубили малко, та успях да те открия в няква кална махала, сред некви весели хора, дето хвърляха гюбеци и ти там в тарапаната.  ;D ;D ;D И аз ти викам, ма оооо - това не е Тарабие - хахахаха. Та те задърпах да търсим истинското Тарабие, щото аз съм знаела къде е. Голям смях. Пък в действителност - ти си била там, а аз никога.  :57:

*

abroad

« Отговор #5130 -: Август 26, 2010, 10:18:02 pm »

за съжаление, няма второ, нито трето, ако гърците са на първо, то останалите и то от средиземноморието са на отскок назад с три-четири пункта
гърция, освен с "глезеното дете на европа", е известна с най-добре приготвената си морска храна, повече от останалите, а турция дори не влиза в тази класация :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #5131 -: Август 26, 2010, 10:18:52 pm »

Олееее, сега се сещам, нали ти бях споменала че те сънувах - ма сигурно преди месец. Само че ти беше присъствие, аз също. Твоите деца - на сън видях 5 твои дъщери - лицата им видях  :o - с най-различни цветове на косите и прибрани в хубави прически - и 5-те бяха почти на еднаква възраст и много красиви. И ние - ти с твоите деца и аз с моето сме тръгнали по едни сокаци по надлези и подлези и се озовахме в Истанбул и търсим някво място. После твоите деца станаха 3 дъщери и 2 синове - много се учудих и бяхме се позагубили малко, та успях да те открия в няква кална махала, сред некви весели хора, дето хвърляха гюбеци и ти там в тарапаната.  ;D ;D ;D И аз ти викам, ма оооо - това не е Тарабие - хахахаха. Та те задърпах да търсим истинското Тарабие, щото аз съм знаела къде е. Голям смях. Пък в действителност - ти си била там, а аз никога.  :57:

Дейзи , познавам ИСТАнБУЛ ,така както София ,и България!Умирам за ТАРАБИЯ....Няма ли някой готин ОНУР ,да ме направи бяла ханъма ,все по ЧАРДАЦИ ДА ХОДЯ ,АМА ВЪЛНИТЕ НА БОСФОРА ДА СЕ УДРЯТ В ОСНОВИТЕ НА КЪЩАТА :( :( ;D ;D ,ох размечтах се.

Искам да те питам нещо -има една песен на ЧИЛИК , която по едно време беше голям хит.ако се сетиш за нещо ,моля те качи го в аудио галерията-луда съм по ЧИЛИК, някой ми сви диска :angry:
« Последна редакция: Август 26, 2010, 10:23:40 pm от Марая »

*

holanda

« Отговор #5132 -: Август 27, 2010, 12:44:54 am »
Много ми е ГОЛЯМ домът пффф   :41: ..

вкарай малко мацки и ще ти стане тясно  :P  ;D

« Отговор #5133 -: Август 27, 2010, 06:09:12 pm »
Не знам за вас, но аз много се кефя, че края на тази работна седмица дойде  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #5134 -: Август 27, 2010, 06:14:31 pm »
И аз се кефя. Мояте свърши още преди 5 часа, понеже пръскаха срещу хлебарки в работата.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

holanda

« Отговор #5135 -: Август 27, 2010, 06:15:23 pm »
Не знам за вас, но аз много се кефя, че края на тази работна седмица дойде  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

спокойно,само след 2 дни идва новата  ;D

« Отговор #5136 -: Август 27, 2010, 06:34:15 pm »
Аз се презареждам бързо  ;D

Дес пак е имало земетресение. И пак ме стягаше главата  :'( 2,9 по Рихтер, около София

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #5137 -: Август 27, 2010, 06:35:38 pm »
Лилитоооооо рязала ли си нокти на котките и как става номера, че Будьо си проси резачката пак, а за едни нокти не ми се ходи до Аспарухово  :(

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Vision

• 3523
« Отговор #5138 -: Август 27, 2010, 06:52:10 pm »
Лилитоооооо рязала ли си нокти на котките и как става номера, че Будьо си проси резачката пак, а за едни нокти не ми се ходи до Аспарухово  :(

режеш с остра ножичка така, че да не засягаш розовото вътре, живеца, само там ги боли, иначе нищо не усещат..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #5139 -: Август 27, 2010, 06:53:33 pm »

режеш с остра ножичка така, че да не засягаш розовото вътре, живеца, само там ги боли, иначе нищо не усещат..

аааа мерси ти начи  :wub:  ма то се дърпа бееее, ши кажеш че чурката му ще режа, ебаси диването... май трябва да го докопам като спи  ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/