в софия - рибния ресторант до Спартак - прясна черноморска риба, добре приготвена, както и миди, скариди и калмари
и най-доброто място за това, разбира се - Гърция, но НЕ във всички ресторантчета
Поставям го на второ!най-доброто КЮЧУК БЕБЕК ,БУЮК ЧЕКМЕДЖЕ , ТАРАБИЯ- Истамбул..... и ой нама шакадъм ,шакадън....
Олееее, сега се сещам, нали ти бях споменала че те сънувах - ма сигурно преди месец. Само че ти беше присъствие, аз също. Твоите деца - на сън видях 5 твои дъщери - лицата им видях

- с най-различни цветове на косите и прибрани в хубави прически - и 5-те бяха почти на еднаква възраст и много красиви. И ние - ти с твоите деца и аз с моето сме тръгнали по едни сокаци по надлези и подлези и се озовахме в Истанбул и търсим някво място. После твоите деца станаха 3 дъщери и 2 синове - много се учудих и бяхме се позагубили малко, та успях да те открия в няква кална махала, сред некви весели хора, дето хвърляха гюбеци и ти там в тарапаната.

И аз ти викам, ма оооо - това не е Тарабие - хахахаха. Та те задърпах да търсим истинското Тарабие, щото аз съм знаела къде е. Голям смях. Пък в действителност - ти си била там, а аз никога. :57: