Хелото ви ползва за експерименти. Чувал съм от познати и приятели, които учат психология, че в БГ няма добра база за практика. Дошла е във форума на стаж, то не може само суха теория.
Цитат на: kris в Септември 07, 2010, 10:18:59 pmХелото ви ползва за експерименти. Чувал съм от познати и приятели, които учат психология, че в БГ няма добра база за практика. Дошла е във форума на стаж, то не може само суха теория. А някои съфорумци все я пращаха да пасе люцерна... Е, не познаха. :rolf:
Те нали знаеш, земните само с гледане на снимки не се задоволяват. Искат да пипнат, да близнат, да вкусят...
Неграмотен ли се мъчиш да ме изкараш ? Знам как се пише, просто съм свикнал да пиша просто за да го напиша. Единствено тук използвам кирилица и то от скоро, защото преди нямах. Вече почнах и граматиката да спазвам, така както бих я спазил, ако пиша с лист и химикал, което може би ще се окаже единственото положително нещо от регистрацията ми тук.
Все ми е тая. Аз нямам какво да крия. Същото мое предположение(дори убеждение) за въпросният човек, преди време същият ме предупреждаваше да не споделям лична информация, защото.. :57: (не ми се пише направо цитирам )Цитат на: Hi в Юли 01, 2010, 10:33:43 pmМисля, че някои от тукашните астроложки ти завидяха, защото за тях си още хлапе, пък разбираш от астрология повече от тях. Това ги дразни. Тук скандалите са нормално явление, като участниците се менят. Драмите са ежедневие. Не споделяй лична информация с тукашните астроложки, защото ще дойде момент, когато ще я изтипосат във форума в момент, в който са ги хванали лудите. Такива неща вече са се случвали с хора, които са се срещали и са си били приятелки.Те преди пишеха за астрология, ама после започнаха да пишат само за секс и за лични драми.Освен това много хора тук си мислят, че са открили истината и че са хванали Дядо Боже за шлифера :57: и някой ако се усъмни в това, че са намерили истината, веднага бива обиждан. Само дето не са способни да отговорят на въпроса, щом са открили истината, защо не могат да приложат езотеричните истини в живота си и да го оправят.
Мисля, че някои от тукашните астроложки ти завидяха, защото за тях си още хлапе, пък разбираш от астрология повече от тях. Това ги дразни. Тук скандалите са нормално явление, като участниците се менят. Драмите са ежедневие. Не споделяй лична информация с тукашните астроложки, защото ще дойде момент, когато ще я изтипосат във форума в момент, в който са ги хванали лудите. Такива неща вече са се случвали с хора, които са се срещали и са си били приятелки.Те преди пишеха за астрология, ама после започнаха да пишат само за секс и за лични драми.Освен това много хора тук си мислят, че са открили истината и че са хванали Дядо Боже за шлифера :57: и някой ако се усъмни в това, че са намерили истината, веднага бива обиждан. Само дето не са способни да отговорят на въпроса, щом са открили истината, защо не могат да приложат езотеричните истини в живота си и да го оправят.