дивна ще си позволя да ти задам още един въпрос- как мислиш , според картата той как ме е възприемал? къде му влия най-много
Флора, извинявай, тази нощ съм пропуснала въпроса ти.
От картата добре се вижда, че акцентът е бил секса
.
Но сериозно по темата. Определено си променила нещо в неговия мироглед (твое Слънце и СЛВ в негов 2ри дом). Той е бил със закостенели разбирания в някой отношения (в кои обаче само ти си знаеш), защото У2 (Марс) е в Дева. И много упорито се е съпротивлявал. Това говори за опозицията на Плутона му именно към твоето Слънце и СЛВ, намиращи се в неговия 2ри дом. Възпротивявал се е много силно. Тук ти си оставила голям отпечатък в живота му, защото 2 дом за него е много важен. Там е неговия Хирон, който показва, че се изисква много работа в този дом.
Имате един аспект (Сатурн каре Марс), който в синастрията показва кой пръв ще охладнее и ще се откаже от връзката. Сатурн е този, който охладнява, а в случая Сатурн е твоя, значи ти би трябвало първа да си охладняла към него. Така ли е?
О, Дивна , мерси много за отговора. не се притеснявай, вчера стана голям чат в темата, нормално е

тъкмо имах много скапан ден и реших да попрочета нещо, че да се разсея тъкмо. За мен тези взаимоотношения бяха важни, защото ми помогнаха да израстна по някакъв начин, да преодолея донякъде егоцентризма си и дори да започна да обичам без условия. понякога се влюбваме в хора,в които никога en bihme mislili , че ще с евлюбим или прощаваме неща, които преди това са ни се стрували непростими. след тези взаимоотношения всъщност започнах да се интересувам повече от езотерика, астрология и др. мисля, че наистина сам му повлияла и ще се радвам ако е така, защото това можеше д абъде само в положителна посока. този човек тогава беше в един безкраен тунел, физически, емоционално и душевно съсипан.. имаше проблеми по нептун

аз съм тази , която според мен даде повече , но резултата си струваше, макар да болеше. не съм охладняла към него, просто трябваше да го напусна, за мое и негово добро, такива ябха обстоятелствата. мисля, че му помогнах повече така, отколкто ако бях останла с него ( което не означава , че не съм била дори мислено до него).