Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 875557 Прегледи
*

holanda

Re:синастрия
« Отговор #800 -: Юли 01, 2010, 02:53:21 am »
аа не ме набеждавай  ;D
не съм нито дупе, нито гащи :mellow:
а що си ?  :mellow:

*

holanda

« Отговор #801 -: Юли 01, 2010, 11:11:27 am »
мен не ме е страх от теб  ;D
а кой може да го направи, ако не ти  :-\
не те ли е страх,хммм... :-\

а за другото-ми имам си приятелчета.Нали гледаш филми-афектираната жена винаги праща някои наемен да напердаши палавия и приятел,а после се влюбва в него.. ;D

*

Divna

« Отговор #802 -: Юли 01, 2010, 05:09:26 pm »
дивна ще си позволя да ти задам още един въпрос- как мислиш , според картата той как ме е възприемал? къде му влия най-много

Флора, извинявай, тази нощ съм пропуснала въпроса ти.

От картата добре се вижда, че акцентът е бил секса  ;).
Но сериозно по темата. Определено си променила нещо в неговия мироглед (твое Слънце и СЛВ в негов 2ри дом). Той е бил със закостенели разбирания в някой отношения (в кои обаче само ти си знаеш), защото У2 (Марс) е в Дева. И много упорито се е съпротивлявал. Това говори за опозицията на Плутона му именно към твоето Слънце и СЛВ, намиращи се в неговия 2ри дом. Възпротивявал се е много силно. Тук ти си оставила голям отпечатък в живота му, защото 2 дом за него е много важен. Там е неговия Хирон, който показва, че се изисква много работа в този дом.

Имате един аспект (Сатурн каре Марс), който в синастрията показва кой пръв ще охладнее и ще се откаже от връзката. Сатурн е този, който охладнява, а в случая Сатурн е твоя, значи ти би трябвало първа да си охладняла към него. Така ли е?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #803 -: Юли 01, 2010, 09:28:38 pm »
как тълкувате квадратурите на луните в синастрията?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

missKapriz

« Отговор #804 -: Юли 01, 2010, 09:32:47 pm »
Не е лесно това-винаги емоцията на единия е за сметка на другия ;D

*

missKapriz

« Отговор #805 -: Юли 01, 2010, 09:42:45 pm »
Луната я оцветявам в планетата с която сключва квадратурата..
за сметка на този при който е луната
Става въпрос за квадрат между луните в синастрията-аз така го разбрах поне

*

Divna

« Отговор #806 -: Юли 01, 2010, 09:44:57 pm »
Лили ми беше обяснявала, че зависи в кои знаци е квадратурата, и че в индийската не го отчитат като негативно. С приятеля ми имаме квадратура на луните, понякога не е лесно, но я кретаме така вече повече от три години.
Много е относително какви са и другите аспекти. Трябва да се види цялата синастрия Марайче, така не става само с две луни, ама в кои знаци са, в кои партньорски домове попадат, каква връзка правят с други планети ...

*

missKapriz

« Отговор #807 -: Юли 01, 2010, 09:48:05 pm »
Дивна,и вие ли?И ние сме така и криво ляво вече 22 години си експлоатираме взаимно луниците.Но нашите Скорпионки са леееко прецакани ;D ;D

*

Divna

« Отговор #808 -: Юли 01, 2010, 09:53:45 pm »
Дивна,и вие ли?И ние сме така и криво ляво вече 22 години си експлоатираме взаимно луниците.Но нашите Скорпионки са леееко прецакани ;D ;D

;D А, не знаех, че със съпруга ти имате квадратура на луните. Той каква Луна е?

*

Flora

• *
  • 140
« Отговор #809 -: Юли 01, 2010, 10:00:24 pm »
дивна ще си позволя да ти задам още един въпрос- как мислиш , според картата той как ме е възприемал? къде му влия най-много

Флора, извинявай, тази нощ съм пропуснала въпроса ти.

От картата добре се вижда, че акцентът е бил секса  ;).
Но сериозно по темата. Определено си променила нещо в неговия мироглед (твое Слънце и СЛВ в негов 2ри дом). Той е бил със закостенели разбирания в някой отношения (в кои обаче само ти си знаеш), защото У2 (Марс) е в Дева. И много упорито се е съпротивлявал. Това говори за опозицията на Плутона му именно към твоето Слънце и СЛВ, намиращи се в неговия 2ри дом. Възпротивявал се е много силно. Тук ти си оставила голям отпечатък в живота му, защото 2 дом за него е много важен. Там е неговия Хирон, който показва, че се изисква много работа в този дом.

Имате един аспект (Сатурн каре Марс), който в синастрията показва кой пръв ще охладнее и ще се откаже от връзката. Сатурн е този, който охладнява, а в случая Сатурн е твоя, значи ти би трябвало първа да си охладняла към него. Така ли е?

О, Дивна , мерси много за отговора. не се притеснявай, вчера стана голям чат в темата, нормално е :) тъкмо имах много скапан ден и реших да попрочета нещо, че да се разсея тъкмо. За мен тези взаимоотношения бяха важни, защото ми помогнаха да израстна по някакъв начин, да преодолея донякъде егоцентризма си и дори да започна да обичам без условия. понякога се влюбваме в хора,в които никога en bihme mislili , че ще с евлюбим или прощаваме неща, които преди това са ни се стрували непростими. след тези взаимоотношения всъщност започнах да се интересувам повече от езотерика, астрология и др. мисля, че наистина сам му повлияла и ще се радвам ако е така, защото това можеше д абъде само в положителна посока. този човек тогава беше в един безкраен тунел, физически, емоционално и душевно съсипан.. имаше проблеми по  нептун :P аз съм тази , която според мен даде повече , но резултата си струваше, макар да болеше. не съм охладняла към него, просто трябваше да го напусна, за мое и негово добро, такива ябха обстоятелствата. мисля, че му помогнах повече така, отколкто ако бях останла с него ( което не означава , че не съм била дори мислено до него).
Most people are other people. Their thoughts are someone else's opinions, their lives a mimicry, their passions a quotation. Oscar Wilde

*

missKapriz

« Отговор #810 -: Юли 01, 2010, 10:00:40 pm »
Луната я оцветявам в планетата с която сключва квадратурата..
за сметка на този при който е луната

Става въпрос за квадрат между луните в синастрията-аз така го разбрах поне
Е какво от това което съм написал не ти се изясни?
подчертаното

*

missKapriz

« Отговор #811 -: Юли 01, 2010, 10:05:53 pm »
слушай бе ,лапе?Питай майка си дали е малоумна,дървен философ такъв

*

Lillie

• 30532
« Отговор #812 -: Юли 01, 2010, 10:07:46 pm »
това е въпросът.........
написах моето мнение по въпроса.. малоумна ли си?

Подобни обръщения не ти правят чест, Крис. Девишкия Марс Мерка ли ти опозира тия дни?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #813 -: Юли 01, 2010, 10:21:32 pm »
Усетил си опозицията предварително значи...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #814 -: Юли 01, 2010, 10:25:10 pm »
Глей да не стане надървен философ твойто.  :rolf:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #815 -: Юли 01, 2010, 10:29:01 pm »
Не знам, на като чуя "дървен" философ, все за това се сещам.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #816 -: Юли 01, 2010, 10:33:03 pm »
Де си видял коч без рога, требе и да подбутва от време на време с рогцата, а не само да пасе блаженно.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #817 -: Юли 01, 2010, 10:33:43 pm »

Не опозицията още не е настъпила, но не мисля че съм правил обръщения към някой..
за разлика от директните такива към мен  ;D
много навътре ги приемате нещата..

Мисля, че някои от тукашните астроложки ти завидяха, защото за тях си още хлапе, пък разбираш от астрология повече от тях. Това ги дразни.

Тук скандалите са нормално явление, като участниците се менят. Драмите са ежедневие.

Не споделяй лична информация с тукашните астроложки, защото ще дойде момент, когато ще я изтипосат във форума в момент, в който са ги хванали лудите. Такива неща вече са се случвали с хора, които са се срещали и са си били приятелки.

Те преди пишеха за астрология, ама после започнаха да пишат само за секс и за лични драми.

Преди помагахфа на новодошлите с тълкуване, ама вече започнаха да им искат пари.

Освен това много хора тук си мислят, че са открили истината и че са хванали Дядо Боже за шлифера  :57: и някой ако се усъмни в това, че са намерили истината, веднага бива обиждан. Само дето не са способни да отговорят на въпроса, щом са открили истината, защо не могат да приложат езотеричните истини в живота си и да оправят проблемите си.
« Последна редакция: Юли 01, 2010, 10:39:03 pm от Hi »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #818 -: Юли 01, 2010, 10:36:05 pm »
само да не пасе у гъсти ливади..  :57:

Надлежно окосени ги обичам... ммм.  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #819 -: Юли 01, 2010, 10:44:20 pm »
Последният въпрос и мен живо ме интересува.

Хело, като черна станция си.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.