Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1166875 Прегледи
*

katrin_ls

Re:Говорилня 3
« Отговор #5480 -: Септември 09, 2010, 06:39:25 pm »
Постът беше премахнат.

« Последна редакция: Октомври 02, 2010, 11:04:41 am от aiia »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5481 -: Септември 09, 2010, 06:43:24 pm »
Някой ще ме светне ли, защо турските сериали ни заляха така лошо?

Някой сигурно е сметнал, че това импонира на народа. Хляб и сълзливи сапунки.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

« Отговор #5482 -: Септември 09, 2010, 06:46:01 pm »
ох, много смях напоследък във форума ;D...

*

katrin_ls

« Отговор #5483 -: Септември 09, 2010, 06:47:00 pm »
Постът беше премахнат.
« Последна редакция: Октомври 02, 2010, 11:04:05 am от aiia »

*

Vision

• 3523
« Отговор #5484 -: Септември 09, 2010, 06:47:32 pm »
А пък да ви се оплача, омръзна ми от тези турски сериали, а сега и някакви Касандри и Есмералди са нахлули. Цяло лято не съм гледала телевизия, няма и да гледам.

Айде, малко да поразсъждаваме. Една от най-големите и най-гледаеми американски телевизии ABC си имат и ABC FAMILY канал.... в същото време в щатите има милиони "латинки". Защо за Бога, тез тъпи американски идиоти от ABC ( аналогично на родните ни НТВ и БТВ) не са се сетили в праймтайма да пускат Емсералди, Касандри и  всякакви тутурутки от третия свят да се разхождат на екрана и да ни убеждават, че знаят какво е "актьорско майсторство и игра?

Защото ако 30 серии разследват бременна ли е  Айшето  и точно колко е бременна , "всичко е много сложно" и прочие простотии трябва да си бавноразвиващ се, че да го изтърпиш. Все пак живеем в 21 век и света се движи доста по-динамично, че да чакам 30 вечери, за да разбера бременна ли Айше и кой е осеменителя й, Хасан ли е или Ахмед, и защо след като я е опънал си е загубил паметта..... Ако това е нивото на интелект на българина, то тогава много жалко за нас. Много ниски страсти са това. Нищо лично към турските сериали, но мисля, че се прекали. Изпаднаха в крайност, като ни заляха буквално. И аз обичам тортички, ама ако изям 20 парчета ще пукна.
Но тук е забутан прованс на източна европа....и това си личи от политиката на канали, които имат по-широко покритие и са специалзирани, като Нова и БТВ. Направиха си разни ''дъщерни'' телевизии на 2та големи канала, където от сутрин до вечер гледаме някакви  пощурели, дето ръкомахат като откачени и актьорската им игра мяза на караница в циганаската махала...  :angry:  

ПП Някой ще ме светне ли, защо турските сериали ни заляха така лошо? Има ли си на идея някой? Това ще да е някаква политика... дали не трябва да се подготвяме за нещо.. нещо, което все още не знаем  :-X  Май този пост трябваше да отиде в темата на Аурора.

и аз не ги гледам тия бози..само като дават д-р Хаус и сега чакам ''стъклен дом'' да започне...и по някой интересен филм ако се появи..иначе тегля на компа, ако ми се догледа нещо, ама тук убивам толкова свободно време, че то не остава..а ни заливат с тях, защото много женици си ги следят, интереса клати феса..

а какво е това на тази картинка, знаеш ли??

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

katrin_ls

« Отговор #5485 -: Септември 09, 2010, 06:51:14 pm »
Постът беше премахнат.
« Последна редакция: Октомври 02, 2010, 11:03:37 am от aiia »

*

Vision

• 3523
« Отговор #5486 -: Септември 09, 2010, 06:54:47 pm »
Ами, всяка планета кореспондира на определен ден от седмицата. А другите ироглифи, не ги разбирам тях. Тия материи са ми сложни. Далече съм.  :-[

Хм, интересно, аз съм родена в сряда, денят на Меркурий. А съм си Меркурианка от всейде.  ;D
е аз точно за ''йероглифите'' се чудя, аккто и защо са през ден и какъв е този ''месец'', това трябва да е луна, нали??

*

katrin_ls

« Отговор #5487 -: Септември 09, 2010, 06:56:51 pm »
Постът беше премахнат.
« Последна редакция: Октомври 02, 2010, 11:04:56 am от aiia »

*

Vision

• 3523
« Отговор #5488 -: Септември 09, 2010, 06:59:14 pm »
Да, Луна е. Знам че понеделник е деня на Луната. А неделя е ден на Слънцето.  ;)

Месец, може би от месечина, или Луна... предполагам.

може Вещата да знае, тя се занимава с езотерика..това ми прилича на нещо, като форма, но не мога да се сетя и затова реших да питам тук..

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #5489 -: Септември 09, 2010, 07:01:52 pm »
Да, Луна е. Знам че понеделник е деня на Луната. А неделя е ден на Слънцето.  ;)

може Вещата да знае, тя се занимава с езотерика..това ми прилича на нещо, като форма, но не мога да се сетя и затова реших да питам тук..

нищо не знам. и аз я гледам като отровена тая картинка  :57:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #5490 -: Септември 09, 2010, 07:17:58 pm »

[/quote]

http://www.selenabg.com/index.php/2008-08-12-22-05-32/2008-07-28-06-20-41/40-2008-07-27-20-28-03/273.html

« Отговор #5491 -: Септември 09, 2010, 07:19:03 pm »
Тази картинка е известнакато Розетката от Плиска-имаше някъде във форума материал за нея, но не се сещам сега за темата.
На мен ми прилича на Звездата на Маговете

« Отговор #5492 -: Септември 09, 2010, 07:21:57 pm »
А пък да ви се оплача, омръзна ми от тези турски сериали, а сега и някакви Касандри и Есмералди са нахлули. Цяло лято не съм гледала телевизия, няма и да гледам.

Сега гледам в програмата, че за разнообразие започва Спартак по Нова с Горан Вишнич.  :mellow:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Vision

• 3523
« Отговор #5493 -: Септември 09, 2010, 07:25:00 pm »

нищо не знам. и аз я гледам като отровена тая картинка  :57:

сетих се, че имам една книга за символите, прегледах я набързо, но го нямаше това, най- много прилича на колело..някаква асоциация направих с Тангра и с гуглето намерих какво е  :blink:

ето и това намерих:

ТУК

*

Vision

• 3523
« Отговор #5494 -: Септември 09, 2010, 07:26:06 pm »

http://www.selenabg.com/index.php/2008-08-12-22-05-32/2008-07-28-06-20-41/40-2008-07-27-20-28-03/273.html
[/quote]

благодаря, аз съм ровила, докато вие сте ми отговаряли.. :-[

*

katrin_ls

« Отговор #5495 -: Септември 09, 2010, 07:26:29 pm »
Постът беше премахнат.
« Последна редакция: Октомври 02, 2010, 11:03:52 am от aiia »

*

Vision

• 3523
« Отговор #5496 -: Септември 09, 2010, 07:27:22 pm »
Тази картинка е известнакато Розетката от Плиска-имаше някъде във форума материал за нея, но не се сещам сега за темата.
На мен ми прилича на Звездата на Маговете
сигурно в тази тема съм го видяла и сега затова така се дзверех откъде ми е познато.. ;)

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #5497 -: Септември 09, 2010, 07:30:25 pm »
Вижън, интуицията ми подсказа, че се касае за древнобългарски символи и че най-вероятно касаят Тангра, ма на - не и повярвах, защото не съм виждала досега това колело  :rolf:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Vision

• 3523
« Отговор #5498 -: Септември 09, 2010, 07:40:25 pm »
Вижън, интуицията ми подсказа, че се касае за древнобългарски символи и че най-вероятно касаят Тангра, ма на - не и повярвах, защото не съм виждала досега това колело  :rolf:
друг път да я слушаш, че заради нея цяла книга превъртях и чак програма ''дежа ву'' си инсталирах за целта.. :rolleyes:

« Отговор #5499 -: Септември 09, 2010, 07:43:48 pm »
Хубаво. Ама ме дразнят тия сапунерки. Кажи ти, като един виден познавач и филмов критик, на какво се дължи тази инвазия?  :angry:  Какво е обяснението? Там по на запад, може да сте чули нещо. Ние тук сме много заблудени явно.

На голямата аудитория....кво да правиш  :-[ При това задържа прайм тайм за половин година всяка вечер. Щото другите - Местопрестъпления, Хаус и т.н, първо са много скъпи, ако се излъчва актуалния сезон, второ са само 22-23 епизода.  :blink:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.