Някой ще ме светне ли, защо турските сериали ни заляха така лошо?
А пък да ви се оплача, омръзна ми от тези турски сериали, а сега и някакви Касандри и Есмералди са нахлули. Цяло лято не съм гледала телевизия, няма и да гледам. Айде, малко да поразсъждаваме. Една от най-големите и най-гледаеми американски телевизии ABC си имат и ABC FAMILY канал.... в същото време в щатите има милиони "латинки". Защо за Бога, тез тъпи американски идиоти от ABC ( аналогично на родните ни НТВ и БТВ) не са се сетили в праймтайма да пускат Емсералди, Касандри и всякакви тутурутки от третия свят да се разхождат на екрана и да ни убеждават, че знаят какво е "актьорско майсторство и игра? Защото ако 30 серии разследват бременна ли е Айшето и точно колко е бременна , "всичко е много сложно" и прочие простотии трябва да си бавноразвиващ се, че да го изтърпиш. Все пак живеем в 21 век и света се движи доста по-динамично, че да чакам 30 вечери, за да разбера бременна ли Айше и кой е осеменителя й, Хасан ли е или Ахмед, и защо след като я е опънал си е загубил паметта..... Ако това е нивото на интелект на българина, то тогава много жалко за нас. Много ниски страсти са това. Нищо лично към турските сериали, но мисля, че се прекали. Изпаднаха в крайност, като ни заляха буквално. И аз обичам тортички, ама ако изям 20 парчета ще пукна.Но тук е забутан прованс на източна европа....и това си личи от политиката на канали, които имат по-широко покритие и са специалзирани, като Нова и БТВ. Направиха си разни ''дъщерни'' телевизии на 2та големи канала, където от сутрин до вечер гледаме някакви пощурели, дето ръкомахат като откачени и актьорската им игра мяза на караница в циганаската махала... :angry: ПП Някой ще ме светне ли, защо турските сериали ни заляха така лошо? Има ли си на идея някой? Това ще да е някаква политика... дали не трябва да се подготвяме за нещо.. нещо, което все още не знаем Май този пост трябваше да отиде в темата на Аурора.
Ами, всяка планета кореспондира на определен ден от седмицата. А другите ироглифи, не ги разбирам тях. Тия материи са ми сложни. Далече съм. Хм, интересно, аз съм родена в сряда, денят на Меркурий. А съм си Меркурианка от всейде.
Да, Луна е. Знам че понеделник е деня на Луната. А неделя е ден на Слънцето. Месец, може би от месечина, или Луна... предполагам.
Цитат на: aiia в Септември 09, 2010, 06:56:51 pmДа, Луна е. Знам че понеделник е деня на Луната. А неделя е ден на Слънцето. Месец, може би от месечина, или Луна... предполагам. може Вещата да знае, тя се занимава с езотерика..това ми прилича на нещо, като форма, но не мога да се сетя и затова реших да питам тук..
А пък да ви се оплача, омръзна ми от тези турски сериали, а сега и някакви Касандри и Есмералди са нахлули. Цяло лято не съм гледала телевизия, няма и да гледам.
Цитат на: Vision в Септември 09, 2010, 06:59:14 pmЦитат на: aiia в Септември 09, 2010, 06:56:51 pmДа, Луна е. Знам че понеделник е деня на Луната. А неделя е ден на Слънцето. Месец, може би от месечина, или Луна... предполагам. може Вещата да знае, тя се занимава с езотерика..това ми прилича на нещо, като форма, но не мога да се сетя и затова реших да питам тук..нищо не знам. и аз я гледам като отровена тая картинка :57:
а какво е това на тази картинка, знаеш ли??
Тази картинка е известнакато Розетката от Плиска-имаше някъде във форума материал за нея, но не се сещам сега за темата.На мен ми прилича на Звездата на Маговете
Вижън, интуицията ми подсказа, че се касае за древнобългарски символи и че най-вероятно касаят Тангра, ма на - не и повярвах, защото не съм виждала досега това колело :rolf:
Хубаво. Ама ме дразнят тия сапунерки. Кажи ти, като един виден познавач и филмов критик, на какво се дължи тази инвазия? :angry: Какво е обяснението? Там по на запад, може да сте чули нещо. Ние тук сме много заблудени явно.