Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1163782 Прегледи
*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Re:Говорилня 3
« Отговор #5580 -: Септември 10, 2010, 10:40:24 pm »
;D
« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 09:03:53 am от Синухе »

*

Vision

• 3523
« Отговор #5581 -: Септември 11, 2010, 07:13:52 am »

да, точно така..изтрила е темите, в които са писали всички, но ника си е оставила..нема топки и да си изпълни заканите.. ;)
междувременно гледам, че жином е възстановил изтритите теми, сигурно се е пазарила нещо с него..голема бозица на празна главица..а в сайта за цял ден- двайсетина поста пак така..честита ти матрица.. ;D матрицата 5, ест., с рептилите и т.н... ;)

Не беше бат тъй, ама айде  ;) Имаше и постове, и всефорумно гласуване дали да ни преведе Жином назад към миналото на затритите вчера теми... И накрая бе одобрено да затрием днешните си постове, за да можем да имаме достъп до затритите постове, писани месеци наред... 

Това с гласуването съм го изпуснала.
Кога е било и дали всички съфорумци са гласували?

не всички са гласували, но да не ти пука..направи си съответните изводи и премини нататъка.. ;)

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Vision

• 3523
« Отговор #5582 -: Септември 11, 2010, 07:16:51 am »
Това с гласуването съм го изпуснала.
Кога е било и дали всички съфорумци са гласували?

Беше за около минута  ;D ;D ;D

и всеки път терористката, опасана с бомби, и с бутончето за триене на теми ще изнудва всички, така ли??та това са похвати, учени още миналия век в Мосад.. ;)

*

Kaya

• 2893
« Отговор #5583 -: Септември 11, 2010, 09:23:29 am »
  я и аз да се "изходя" по темата докато не се е фръцнал мерка ;D, че после като се директира все умности ще  трябва да говоря
1) чета само последствията... кажете къде е същината, че  с новата локация ми тряба GPS?
2) не, че е без значение изтриването на теми, но предполагам темите са били далеч от астрологията :-[
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #5584 -: Септември 11, 2010, 10:31:24 am »
и всеки път терористката, опасана с бомби, и с бутончето за триене на теми ще изнудва всички, така ли??та това са похвати, учени още миналия век в Мосад.. ;)

Мирясай! :mellow: Жином забрани триенето на тема от автора. Можем да трием само собствените си постове. ;) А и да не ми се обиди някой, но не намирам голяма трагедия да се трие цяла тема. Ние постоянно се връщаме към едни и същи теми. Да не би някой да ги чете отналало? :lol: А темите от архива, ако ще и най-астрологичните да са , не ги чета. Но всеки намира форума полезен по свой начин.

А пък едно време в профила имаше опция да изтриеш всички свои мнения едновременно. Сега я няма и ако решиш да си ходиш, триенето една по една се превръща в доста глупаво занимание.  :-[

2) не, че е без значение изтриването на теми, но предполагам темите са били далеч от астрологията :-[

А бе с две думи помогна на Жином в разчистването  ;D ;D ;D

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #5585 -: Септември 11, 2010, 03:38:58 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 11:09:28 am от kris »

*

katrin_ls

« Отговор #5586 -: Септември 11, 2010, 03:43:22 pm »
Постът беше премахнат.
« Последна редакция: Октомври 02, 2010, 09:42:46 am от aiia »

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #5587 -: Септември 11, 2010, 03:44:49 pm »
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 11:09:34 am от kris »

*

Uran

• 6041
« Отговор #5588 -: Септември 11, 2010, 03:47:25 pm »
Крис, нещо сеирджия май го играеш ....и фитили буташ? :blink:
Но пасаран! :blink:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #5589 -: Септември 11, 2010, 03:47:43 pm »
На мен пък ми е крайно забавно това явление с триенето на коментари. Пишеш нещо и после вървиш да се заличаваш, смехория.

Това за темите кой как да разполага с тях, преди всичко трябва да го има и уважението към участниците в съответните дискусии, нали?! В противен случай всеки да си създава и развива сам тема и да си я прави, каквото иска, не вярвам това да е удачен вариант.

А специално за теб Крис може пък да е полезно да не можеш да се триеш, че следващия път като наречеш някоя дама еди как си, случайно да бъдат приложени тук правилата. ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #5590 -: Септември 11, 2010, 03:51:42 pm »
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 11:09:37 am от kris »

*

Vision

• 3523
« Отговор #5591 -: Септември 11, 2010, 04:01:22 pm »

Мирясай! :mellow: Жином забрани триенето на тема от автора. Можем да трием само собствените си постове. ;) А и да не ми се обиди някой, но не намирам голяма трагедия да се трие цяла тема. Ние постоянно се връщаме към едни и същи теми. Да не би някой да ги чете отналало? :lol: А темите от архива, ако ще и най-астрологичните да са , не ги чета. Но всеки намира форума полезен по свой начин.

А пък едно време в профила имаше опция да изтриеш всички свои мнения едновременно. Сега я няма и ако решиш да си ходиш, триенето една по една се превръща в доста глупаво занимание.  :-[

А бе с две думи помогна на Жином в разчистването  ;D ;D ;D

не съм видяла, че е забранил триенето на цели теми..значи забелязваме, че се учи от опит и болезнени грешки, а не от съвети на приятели и експерти..значи мерка му не е близнашки.. ;D айде бе, няма ли да му чоплим картата на Жинома..как да си изживея агресията към него иначе!!!!! :rolleyes:

а какво значи мирясай- до другия път, след месец някъде, като я удари ментално мензиса и това ще се повтаря още няколко години, после я чака тежък климактериум и ще се проточат нещата доста..хубаво, ще се отдам на душевен мазохизъм, щом това искаш..засега обаче, аз винаги съм нащрек.. ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5592 -: Септември 11, 2010, 04:17:53 pm »
За мен задължително е човекът създател на темата да има правомощията да се разполага с нея както намери за добре. (все пак ТОЙ я Е създал)
Интересното е, че не мога да си трия мнения в определени теми като ГЗС например.

Ще видите вие, като един ден стана с д-то нагоре и затрия ГЗС.  :P :rolf:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #5593 -: Септември 11, 2010, 04:19:49 pm »
Недей така, тази тема е лайтмотива на форума, да не си посмяла, ще разплачеш всички сега.  :57:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #5594 -: Септември 11, 2010, 07:38:21 pm »
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 11:08:11 am от kris »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #5595 -: Септември 11, 2010, 07:41:25 pm »
Хубаво ще е наистина всичкия тоя "ексес флууд" да отиде при отвъдния.
Даже сега му е момента, докато Уран преминава през Овен. ;D

Какъв Овен те гони , вече е рибоци ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #5596 -: Септември 11, 2010, 07:46:39 pm »
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 11:07:46 am от kris »

*

Марая

• 28287
« Отговор #5597 -: Септември 11, 2010, 07:50:45 pm »
Eми изпуснали сме значи момента. (и пак се е засилил мощно към Слънцето ми :lol:)
Toгава догодина по това време. ;D

Знаеш ли как го чаках , а? ;D ;D
Секстил с нат.венера , тригон асц.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #5598 -: Септември 11, 2010, 07:52:45 pm »
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 11:07:21 am от kris »

*

Марая

• 28287
« Отговор #5599 -: Септември 11, 2010, 07:54:13 pm »
С тея ретро фази очаквам гръм да ме удари. ;D

Бая си креативен в момента , действай! ;D ;D
Ако прозренията са гръм може... ;) :blink: