Мирясай! :mellow: Жином забрани триенето на тема от автора. Можем да трием само собствените си постове.
А и да не ми се обиди някой, но не намирам голяма трагедия да се трие цяла тема. Ние постоянно се връщаме към едни и същи теми. Да не би някой да ги чете отналало? :lol: А темите от архива, ако ще и най-астрологичните да са , не ги чета. Но всеки намира форума полезен по свой начин.
А пък едно време в профила имаше опция да изтриеш всички свои мнения едновременно. Сега я няма и ако решиш да си ходиш, триенето една по една се превръща в доста глупаво занимание. 
2) не, че е без значение изтриването на теми, но предполагам темите са били далеч от астрологията 
А бе с две думи помогна на Жином в разчистването

не съм видяла, че е забранил триенето на цели теми..значи забелязваме, че се учи от опит и болезнени грешки, а не от съвети на приятели и експерти..значи мерка му не е близнашки..

айде бе, няма ли да му чоплим картата на Жинома..как да си изживея агресията към него иначе!!!!! :rolleyes:
а какво значи мирясай- до другия път, след месец някъде, като я удари ментално мензиса и това ще се повтаря още няколко години, после я чака тежък климактериум и ще се проточат нещата доста..хубаво, ще се отдам на душевен мазохизъм, щом това искаш..засега обаче, аз винаги съм нащрек..