Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1166592 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Говорилня 3
« Отговор #5660 -: Септември 12, 2010, 12:01:21 am »
Пфу, как ви изтървах, Марая! Щях да запаля колата и да дойда...Стана късно вече. :lol:

Другата седмица.... ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #5661 -: Септември 12, 2010, 12:05:54 am »
Балгодаря ви за съветите....много страяскащо беше...никога не ми се беше случвало...имах чувството, че ще се разпадна....или ще полудея...
аз имам разтвора мента, глок и валериана.....
всичко стана след като вече бях пила от него....
на 6.09 ходих на спешен кабинет за друго....тогава лекаря ме попита дали си лекувам нервите.... :o
случая ми изглежда безнадежден....от днес ми ззпочва и новия лунар....дано да не е така през целияя период... :-\ :(

*

katrin_ls

« Отговор #5662 -: Септември 12, 2010, 12:06:57 am »
Постът беше премахнат.
« Последна редакция: Октомври 02, 2010, 09:13:46 am от aiia »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #5663 -: Септември 12, 2010, 12:08:31 am »
 ;D Хвърлих на бързо око на темата, интересни предложения. Само това синьото не е за мен, но пък кралско, нема се оплаквам. :P Утре може и аз да се включа. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #5664 -: Септември 12, 2010, 12:09:45 am »
явно наистина е Луната...при транзита й през Скорпио при мен винаги има нажежаване на страстите, емоциите, караници, скандали луди, изморителни, малко психарски даже.....с половинката....ама хич не се бях замисляла, че днес ще е в Скорпион....ще избягвам разговорите следващите 2 дни .....

*

Divna

« Отговор #5665 -: Септември 12, 2010, 12:14:12 am »
явно наистина е Луната...при транзита й през Скорпио при мен винаги има нажежаване на страстите, емоциите, караници, скандали луди, изморителни, малко психарски даже.....с половинката....ама хич не се бях замисляла, че днес ще е в Скорпион....ще избягвам разговорите следващите 2 дни .....

Ванила, пак ли ти мъчи луната тоя твоя човек?

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #5666 -: Септември 12, 2010, 12:15:09 am »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 11:06:04 am от kris »

*

Divna

« Отговор #5667 -: Септември 12, 2010, 12:18:05 am »

Крис, на теб не ти ли става лошо от толкоз много пуканки ;D?
Два месеца те гледам вече все пуканки набиваш  :o

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #5668 -: Септември 12, 2010, 12:19:04 am »

да....винаги по Луна в Скорпион е така ....но днес е лошо, защото явно съм получила и паническа атака..... :o
дано да е само единичен случай.... :( :lol:

*

Divna

« Отговор #5669 -: Септември 12, 2010, 12:22:30 am »

да....винаги по Луна в Скорпион е така ....но днес е лошо, защото явно съм получила и паническа атака..... :o

Спокойно! Успокой се! Всичко ще премине. Просто само трябва да се успокоиш.
Има ли с кой да поговориш? В такъв момент е добре да поприказваш по женски, с някоя приятелка.

Вие доколкото си спомням отдавна се познавате/с приятеля ти/. Не си ли му свикнала все още?

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #5670 -: Септември 12, 2010, 12:26:26 am »

Спокойно! Успокой се! Всичко ще премине. Просто само трябва да се успокоиш.
Има ли с кой да поговориш? В такъв момент е добре да поприказваш по женски, с някоя приятелка.

Вие доколкото си спомням отдавна се познавате/с приятеля ти/. Не си ли му свикнала все още?
ами не мога да си обясня защо стана така....
извинявай, че те занимавам....
искам да се извиня, че ви занимавам всички....
просто имах нужда да споделя, защото много се изплаших...
дано да е единичен случай....

*

sunrain

• 6710
« Отговор #5671 -: Септември 12, 2010, 12:29:36 am »
Не се притеснявай Ванила, понякога емоциите ескалират, лошо е, когато са от това естество, но на всеки се случва. Важно е сега да погледнеш нещата от хубавата и леката им страна, доколкото това е възможно и утре да намериш сили отново да се усмихваш.  :blink:

*

milla_m

• *
  • 222
  • Слънце-Везни;Asc-Везни;Луна-Риби;Меркурий-Скорпион
« Отговор #5672 -: Септември 12, 2010, 12:31:25 am »
Дивна да ти кажа, че отговорих ония ден ама отговора ми изчезна после. Нали изтрили нещо.
Действие, което не обвързва, произтича пряко от любовта; всякакви други действия произтичат непряко от миналото.

*

katrin_ls

« Отговор #5673 -: Септември 12, 2010, 12:33:10 am »
Постът беше премахнат.
« Последна редакция: Октомври 02, 2010, 11:11:30 am от aiia »

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #5674 -: Септември 12, 2010, 12:33:29 am »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 11:06:00 am от kris »

*

Divna

« Отговор #5675 -: Септември 12, 2010, 12:37:35 am »
Ванила, няма за какво да се извиняваш.
Знаеш ли колко пъти съм плакала във форума след евентуален конфликт с приятеля ми? На всеки може да се случи. Вече поне знаеш как организмът ти реагира, така че бъди по-внимателна. когато усетиш, че си напрегната, опитай се да тушираш нещата така, че да не товариш организма. Трудно е, но с годините ще се научиш да го правиш, за да се предпазваш.
Има хора викат, други хвърлят и трошат, трети бягат до изтощение, а аз например при емоционален срив плача. Това е начина по който изкарвам напрежението.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #5676 -: Септември 12, 2010, 12:37:45 am »
не летаргия ама направо сън!

Аз явно съм от тази група.  ;D Днес можех цял ден да стоя да гледам в една точка, ако не се бях насилила да се мръдна да свърша нещо и да отида някъде да взема въздух. Е такова нещо няма...

*

Divna

« Отговор #5677 -: Септември 12, 2010, 12:39:50 am »
Дивна да ти кажа, че отговорих ония ден ама отговора ми изчезна после. Нали изтрили нещо.

Мила, извинявай, но не мога да разбера за какво говориш? Би ли ми помогнала, ако обичаш?

*

milla_m

• *
  • 222
  • Слънце-Везни;Asc-Везни;Луна-Риби;Меркурий-Скорпион
« Отговор #5678 -: Септември 12, 2010, 12:47:03 am »

Мила, извинявай, но не мога да разбера за какво говориш? Би ли ми помогнала, ако обичаш?

Ами в темата за Сатурн се беше учудила как бил прекъснал делови отношения по 7 дом, когато транзитрал през 11  съвпад Венера и аз ви отговорих, че се намира в 6 дом натален и рето и ,че и хирон е там. И това . ;) 
Действие, което не обвързва, произтича пряко от любовта; всякакви други действия произтичат непряко от миналото.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #5679 -: Септември 12, 2010, 12:49:00 am »

Ами в темата за Сатурн се беше учудила как бил прекъснал делови отношения по 7 дом, когато транзитрал през 11  съвпад Венера и аз ви отговорих, че се намира в 6 дом натален и рето и ,че и хирон е там. И това . ;) 

Дааа , благодаря и аз имах тоя въпрос и ми беше много любопитно! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците