Цитат на: Divna в Септември 12, 2010, 12:39:50 amЦитат на: milla_m в Септември 12, 2010, 12:31:25 amДивна да ти кажа, че отговорих ония ден ама отговора ми изчезна после. Нали изтрили нещо.Мила, извинявай, но не мога да разбера за какво говориш? Би ли ми помогнала, ако обичаш?Ами в темата за Сатурн се беше учудила как бил прекъснал делови отношения по 7 дом, когато транзитрал през 11 съвпад Венера и аз ви отговорих, че се намира в 6 дом натален и рето и ,че и хирон е там. И това .
Цитат на: milla_m в Септември 12, 2010, 12:31:25 amДивна да ти кажа, че отговорих ония ден ама отговора ми изчезна после. Нали изтрили нещо.Мила, извинявай, но не мога да разбера за какво говориш? Би ли ми помогнала, ако обичаш?
Дивна да ти кажа, че отговорих ония ден ама отговора ми изчезна после. Нали изтрили нещо.
А бе някай има ли от вас от София , аз утре съм в София, а пием по едно кафе?. Ще мъкнем багажи до там.
Цитат на: milla_m в Септември 12, 2010, 12:47:03 amЦитат на: Divna в Септември 12, 2010, 12:39:50 amЦитат на: milla_m в Септември 12, 2010, 12:31:25 amДивна да ти кажа, че отговорих ония ден ама отговора ми изчезна после. Нали изтрили нещо.Мила, извинявай, но не мога да разбера за какво говориш? Би ли ми помогнала, ако обичаш?Ами в темата за Сатурн се беше учудила как бил прекъснал делови отношения по 7 дом, когато транзитрал през 11 съвпад Венера и аз ви отговорих, че се намира в 6 дом натален и рето и ,че и хирон е там. И това . ОК! Сетих се! Мерси за помоща!А Сатурн какви аспекти получава в радикса от останалите планети?
Цитат на: aiia в Септември 12, 2010, 12:33:10 amЗабелязох следното от последните няколко денонощия: Хората или са крайно изнервени до лудост ( преживяват ужасни трусове, в служба, финансови трусове и всякакви други) или са крайно спокойни, чак граничещо с непукизъм, не летаргия ама направо сън! Няма средно положение. :unsure:Във всеки случай втория вариант е в пъти повече за предпочитане. Пък и по-мъдри хора от нас са го казали:"Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии" Фридрих Ницше
Забелязох следното от последните няколко денонощия: Хората или са крайно изнервени до лудост ( преживяват ужасни трусове, в служба, финансови трусове и всякакви други) или са крайно спокойни, чак граничещо с непукизъм, не летаргия ама направо сън! Няма средно положение. :unsure:
sunrain, това е полотическа отговорност
Абе, момичетаааа, нЕмате никакво чувство за хумор. Хората са искали да намекнат, че искат реки от ракия, затова са "сгрешили" умишлено думата и са писали "РЕКИЯ".