Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1163841 Прегледи
*

Asol

• 4140
Re:Говорилня 3
« Отговор #5700 -: Септември 12, 2010, 08:50:45 pm »
Абе Вижън, що не се обаждаш?  По канал 1 хванах вече финалните надписи на концерт на Джон Лорд. Дали ще го повторят ?

*

Vision

• 3523
« Отговор #5701 -: Септември 12, 2010, 09:36:06 pm »
Абе Вижън, що не се обаждаш?  По канал 1 хванах вече финалните надписи на концерт на Джон Лорд. Дали ще го повторят ?

сега чак те прочитам..обаче по въпроса трябва да се санкционира Аврора, според мен, тя ни информира телевизионно..а дали ще се повтаря не знам, те нали през ноща си повтарят част от програмата, ама погледнах- нъц..сори..аз загледах филма с Ръсел Кроу, но ми беше бавен и седнах пак тука, пуста слабост.. :-[

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #5702 -: Септември 12, 2010, 09:38:52 pm »
обаче по въпроса трябва да се санкционира Аврора,

:tongue2:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #5703 -: Септември 12, 2010, 10:26:28 pm »
Отдавна не бях влизала във форума, влязох е какво откривам - пак сте ме обсъждали! Странно!

Ако в държавата се случва нещо лошо, Иван Костов е виновен! Ако във форума астроложките пак се изакат, Хелото е виновна.

Сега разбрах защо вече изобщо не се пише по темите за астрология и защо никой не иска да каже нищо смислено по въпросите на астрологията - астроложките вземат пари и не искат да си дават занаята! За това се плаща!!!!!

Щом влезе нов потребител, първото нещо, което правят астроложките, забелязах най-вече Скарлет и бившата Небесна, е да обяват, че за това се плаща! После на ЛС атакуват потребителя!

Преди отговаряха на всички нови потребители, пишеха за астрология, сега вземат пари за прогнози, не пишат нищо за астрология, за да не се научат другите на занаята и да ги изместят.
Явно преди няколко месеца са направили интригата и са се съюзили. Оооо, как им пречеха моите намеси, когато казваха на новите потребители, че се плаща. Всъщност, една нова преди време потребителка ме беше информирала, че на ЛС са и препоръчали да си направи хороскоп при Скарлет.

Еййй, хиени!

Не можеха да се хвалят и рекламират, докато аз бях във форума и изтипосвах истинския им образ.

Отгоре на форума трябва да пише: Внимание, хапят! Тук не се пише за астрология - който иска да се учи, да купува книги и да чете и да ходи на курсове! Тук не се правят безплатни хороскопи - за тях се плаща! За повече подробности във връзка с форума, обадете се на Скарлет и Небесна, без допълнителни импулси.

« Отговор #5704 -: Септември 12, 2010, 10:29:38 pm »
Олелее, Хело. Много ми е жал за теб. Честно.

« Отговор #5705 -: Септември 12, 2010, 10:31:27 pm »
Олелее, Хело. Много ми е жал за теб. Честно.

На мен пък никак не ми е жал за нито една от вас!

Продължавай с балалайката. Тумбала тумбала тумбалалайка Тумбала тумбала тумбалалайка

« Отговор #5706 -: Септември 12, 2010, 10:32:03 pm »
Ми, маЩай се тогава  ;D

« Отговор #5707 -: Септември 12, 2010, 10:34:43 pm »
Ми, маЩай се тогава  ;D

Мога и да продължавам да те дразня.  ;)

Отдавна не бях влизала във форума, влязох е какво откривам - пак сте ме обсъждали! Странно!

Ако в държавата се случва нещо лошо, Иван Костов е виновен! Ако във форума астроложките пак се изакат, Хелото е виновна.

Сега разбрах защо вече изобщо не се пише по темите за астрология и защо никой не иска да каже нищо смислено по въпросите на астрологията - астроложките вземат пари и не искат да си дават занаята! За това се плаща!!!!!

Щом влезе нов потребител, първото нещо, което правят астроложките, забелязах най-вече Скарлет и бившата Небесна, е да обяват, че за това се плаща! После на ЛС атакуват потребителя!

Преди отговаряха на всички нови потребители, пишеха за астрология, сега вземат пари за прогнози, не пишат нищо за астрология, за да не се научат другите на занаята и да ги изместят.
Явно преди няколко месеца са направили интригата и са се съюзили. Оооо, как им пречеха моите намеси, когато казваха на новите потребители, че се плаща. Всъщност, една нова преди време потребителка ме беше информирала, че на ЛС са и препоръчали да си направи хороскоп при Скарлет.

Еййй, хиени!

Не можеха да се хвалят и рекламират, докато аз бях във форума и изтипосвах истинския им образ.

Отгоре на форума трябва да пише: Внимание, хапят! Тук не се пише за астрология - който иска да се учи, да купува книги и да чете и да ходи на курсове! Тук не се правят безплатни хороскопи - за тях се плаща! За повече подробности във връзка с форума, обадете се на Скарлет и Небесна, без допълнителни импулси.

*

Asol

• 4140
« Отговор #5708 -: Септември 12, 2010, 10:35:22 pm »
Астро форумите не са място, където може да се научи астрология и то сериозно. Те могат да бъдат само основа.  ;)

« Отговор #5709 -: Септември 12, 2010, 10:37:46 pm »
Ми, маЩай се тогава  ;D

Е щом проявяваш такъв нездрав интерес към мен - заповядай.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5710 -: Септември 12, 2010, 10:56:44 pm »

Но пък си имаме Журнал за жената. Там се пише!  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #5711 -: Септември 12, 2010, 10:57:08 pm »
Ми, маЩай се тогава  ;D

Е щом проявяваш такъв нездрав интерес към мен - заповядай.

Като бях малка проявявах интерес и към червеите и ги слагах в капачка с пръст, за да видя дали наистина ядат пръст. И порастваха много само за дни.

Така че, проявявам интерес към всякакви твари.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #5712 -: Септември 12, 2010, 10:58:11 pm »

Еййй, хиени!

АУРОРА:
 ;D ;D
Ми, маЩай се тогава  ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #5713 -: Септември 12, 2010, 10:58:36 pm »

Но пък си имаме Журнал за жената. Там се пише!  ;D

Ми, понеже Луната е в Скорпион, направете си и Психиатричен журнал!  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5714 -: Септември 12, 2010, 10:59:36 pm »
Дневниците на един луд.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #5715 -: Септември 12, 2010, 11:00:25 pm »
Дневниците на един луд.

Абе, бутайте сайта, колкото и да е безсмислено от астрологична гледна точка, че някои печелят пари и зарибяват хора от тук!

« Отговор #5716 -: Септември 12, 2010, 11:02:31 pm »
Като бях малка проявявах интерес и към червеите и ги слагах в капачка с пръст, за да видя дали наистина ядат пръст. И порастваха много само за дни.

А после пускаше ли ги от буркана или ги гледаше как умират?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5717 -: Септември 12, 2010, 11:02:47 pm »
Има си и блогове за тази цел.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #5718 -: Септември 12, 2010, 11:03:19 pm »
.
« Последна редакция: Юни 10, 2011, 11:07:22 pm от priya »
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #5719 -: Септември 12, 2010, 11:08:26 pm »
.
« Последна редакция: Юни 10, 2011, 11:07:51 pm от priya »
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!