Отдавна не бях влизала във форума, влязох е какво откривам - пак сте ме обсъждали! Странно!
Ако в държавата се случва нещо лошо, Иван Костов е виновен! Ако във форума астроложките пак се изакат, Хелото е виновна.
Сега разбрах защо вече изобщо не се пише по темите за астрология и защо никой не иска да каже нищо смислено по въпросите на астрологията - астроложките вземат пари и не искат да си дават занаята! За това се плаща!!!!!
Щом влезе нов потребител, първото нещо, което правят астроложките, забелязах най-вече Скарлет и бившата Небесна, е да обяват, че за това се плаща! После на ЛС атакуват потребителя!
Преди отговаряха на всички нови потребители, пишеха за астрология, сега вземат пари за прогнози, не пишат нищо за астрология, за да не се научат другите на занаята и да ги изместят.
Явно преди няколко месеца са направили интригата и са се съюзили. Оооо, как им пречеха моите намеси, когато казваха на новите потребители, че се плаща. Всъщност, една нова преди време потребителка ме беше информирала, че на ЛС са и препоръчали да си направи хороскоп при Скарлет.
Еййй, хиени!
Не можеха да се хвалят и рекламират, докато аз бях във форума и изтипосвах истинския им образ.
Отгоре на форума трябва да пише: Внимание, хапят! Тук не се пише за астрология - който иска да се учи, да купува книги и да чете и да ходи на курсове! Тук не се правят безплатни хороскопи - за тях се плаща! За повече подробности във връзка с форума, обадете се на Скарлет и Небесна, без допълнителни импулси.