Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1166231 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:Дърдорилня
« Отговор #5920 -: Септември 16, 2010, 09:01:25 pm »

Ние мислим любов въртиш, пък ти карти, не си губи времето.  :P ;)

Вие? хммм..разбирам   :rolleyes: ;D

Ами малко така се изразих, имах предвид във форума, но само предполагам...шегувам се, споко.  ;D ;)
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

holanda

« Отговор #5921 -: Септември 16, 2010, 09:03:21 pm »
Ам тъй де. Ко си се разкарточила. Врътни му една любов не се ослушвай.  :85:

казал рогатия..
гледам,махнал си подписа,сигурно те тресе това,от което се пазиш... :P

*

sunrain

• 6710
« Отговор #5922 -: Септември 16, 2010, 09:04:30 pm »
Внимание. Сега ще напише 3 хилядния си пост. Аз вече затаих дъх.  ;D

*

holanda

« Отговор #5923 -: Септември 16, 2010, 09:05:38 pm »

...шегувам се, споко.  ;D ;)

продължавам да разбирам,да   ;D

както и да е,теорията за Тао-то наистина действа xaxa

*

sunrain

• 6710
« Отговор #5924 -: Септември 16, 2010, 09:06:35 pm »
Значи все пак говорим за нещо по-пикант от карти, а и много разбрана си станала, само повтаряш да, да, да...нещо като навик се е образувал.  :P Поне сега не викаш, незнам "иначе" как си.  ;D ;D

*

holanda

« Отговор #5925 -: Септември 16, 2010, 09:10:52 pm »
само повтаряш да, да, да...нещо като навик се е образувал.  :P

;D хахха,някой му казват 'множествен оргазъм''
/tova e 6ega  ;D/

« Последна редакция: Септември 17, 2010, 05:59:28 pm от жълтолилава »

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #5926 -: Септември 16, 2010, 09:13:23 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 10:59:57 am от kris »

*

Vision

• 3523
« Отговор #5927 -: Септември 16, 2010, 09:38:33 pm »
ааааааааа и ся се сетих - нали помните Хело дето пускаше тука цитати от библията и дето пишело вътре всички астролози - в казана!!! 

ммм дааааааа, у тоя форум всички са в кюпа  :57:  а наздраве по случая  :49:

ами ще рискуваме, пък каквото сабя покаже... ;) ама кой е астролог е трудно да се каже.. ;D

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

elfidka

• 3129
« Отговор #5928 -: Септември 17, 2010, 08:05:37 am »
да ви се оплача пък  :rolf:

бях на кафе при една приятелка и тя ми подари една книга "Таро на търсещия". та тръгваме си от тях и срещам една комшийка от някаква съботянска секта или църква /идея си нямам/. много добра женица. като вижда книгата в ръцете ми и ме почва: това е от дявола! ти си обсебена! и прочее и с какво се занимавам аз...

та викам и, че се занимавам с езотерика, астрология и философия, а тя започва да ми обяснява, че няма прераждане и аз се занимавам с дяволски науки и ще горя в ада  ;D ;D ;D

при което и казвам, че ад няма и няма да горя никъде освен ако аз не си създам собствен ад... малиииииииииииииии и като ме метнаааа... пита ме кой е моят бог и аз и казвам, че е Абсолюта, а тя ме пита кой е тогава Исус. та и казвам, че е същност от високо измерение дето е дошъл да образова неверниците на тая планета...

и тя се почна еднааааааааааа  :rolf: :rolf: :rolf:  и като и казах, че и Луцифер е като него малиииии...

сега ще пали свещи и щяла да се моли за мен, защото съм била обсебена от дявола  :85: :85: :85: :85: :85: :85: :85: :85:

леле колко ми беше забавноооо  :rolf:

обясних и, че тя има право да си вярва в каквото си иска, но аз имам същото право и не е задължително да вярвам в библията като нея, обаче не и туй то - обсебена съм била  ;D

пита ме дали имам библия в къщи и аз и казах, че си имам достатъчно тоалетна хартия и тя щеше да се пръсне от възмущение  :rolf:

така, че да знаете - свещи ще ми палят   :57:

аааааааа и ми обяснява, че Дедо Боже е създал човеко и растенията преди точно 6000 години  ;D ;D ;D ;D ;D   лелееееееее попиках се от смях начи  :-[

Мале, Веще......
А ти представяш ли си това бабе да ти е в къщи ?
Все едно за моята майка слушам......
Навремето изхвърли всички мои книги с езотерична тематика. Включително, безобидните книги за йога и масаж !!! Наред с това и билковите томове на Петър Димков. Направо да не повярваш.
Постоянно ми се обясняват разни неща свързани с библията и разни персонажи от нея. И колко заблудена съм аз и как тя искала да ме спаси от погубление и невежество.
По време на една от нейните плеяди, взех, че си сложих една енергийна стена към нея и отидох да си легна. Спах като бебе, а на нея ѝ прилоша, тъй като не можа да се насмучи. Наложи се да викаме линейка. Пълен цирк...
И тъй като линейката закъсня, тя си го изкара на тях, след което нямаше и следа от предишното ѝ състояние. 
Върха на борчето беше, когато ме обяви за вещица, защото имах неблагоразумието да седна да ѝ обяснявам как да се излекува от енергийния си вампиризъм.
Искала съм била да я убия, аз съм била виновна. Какво съм ѝ била направила....дявола се бил вселил в мене....Сърди се една камара време, след което реши да вземе инициативата в свои ръце и да ме заведе при някакъв човек, дето щял да изгони бесовете от мен.....

Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #5929 -: Септември 17, 2010, 08:32:42 am »
Елфидка, отстрани е смешно, но представям си какво ти е. Нито миг нямаше да позволявам да ми ги говорят тия или може би нямаше въобще да споделям с нея заниманията си.

Днес е празник - Вяра, Надежда, Любов. Честито на именниците и на софиянци!

« Последна редакция: Септември 17, 2010, 08:43:44 am от sunrain »

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #5930 -: Септември 17, 2010, 12:02:38 pm »
Мале, Веще......
А ти представяш ли си това бабе да ти е в къщи ?
Все едно за моята майка слушам......
Навремето изхвърли всички мои книги с езотерична тематика. Включително, безобидните книги за йога и масаж !!! Наред с това и билковите томове на Петър Димков. Направо да не повярваш.
Постоянно ми се обясняват разни неща свързани с библията и разни персонажи от нея. И колко заблудена съм аз и как тя искала да ме спаси от погубление и невежество.
По време на една от нейните плеяди, взех, че си сложих една енергийна стена към нея и отидох да си легна. Спах като бебе, а на нея ѝ прилоша, тъй като не можа да се насмучи. Наложи се да викаме линейка. Пълен цирк...
И тъй като линейката закъсня, тя си го изкара на тях, след което нямаше и следа от предишното ѝ състояние. 
Върха на борчето беше, когато ме обяви за вещица, защото имах неблагоразумието да седна да ѝ обяснявам как да се излекува от енергийния си вампиризъм.
Искала съм била да я убия, аз съм била виновна. Какво съм ѝ била направила....дявола се бил вселил в мене....Сърди се една камара време, след което реши да вземе инициативата в свои ръце и да ме заведе при някакъв човек, дето щял да изгони бесовете от мен.....

Елфи, кво да ти кажа - ако бях на твое място една от двете ни щеше да си пази вярванията за себе си и това нямаше да съм аз  :rolf:

нямам нищо против всеки да си вярва в каквото поиска, но да не категоризира и абсолютизира и да се опитва да ме убеждава в глупости. добре, че майка ми е върл атеист и не вярва в нищо /за срамота на рибите  ;D / иначе не знам как щях да се оправям с нея. тя майка има много болести и понеже знам, че голяма част от тях са елементарни за лекуване ако се остави в ръцете ми - опитвала съм да разговарям с нея обаче оно не вдява и не разбира и аз се отказах. просто не е дорасла за това, а аз нямам право да я насилвам и затова оставих нещата така....

и отново стигаме до нивата на проявление  ;D  всеки каквото му е дадено... просто ви споделих за този случай понеже ми беше за първи път такъв директен сблъсък, но поне ми беше забавно  ;D ;D ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #5931 -: Септември 17, 2010, 01:16:19 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 27, 2013, 01:18:25 pm от kris »

*

Diyana

• 2705
« Отговор #5932 -: Септември 17, 2010, 01:32:10 pm »
Ниасниат удиитлвено!
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #5933 -: Септември 17, 2010, 01:48:37 pm »
хахаха ама, че вярна дивотия  :rolf:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #5934 -: Септември 17, 2010, 02:27:58 pm »

Смей се ти , аз чак сега обърнах внимание какво е написала Диана и се изумих.... ;D ;D
Ниасниат удиитлвено!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
« Отговор #5935 -: Септември 17, 2010, 02:46:54 pm »
Честит Празник на всички именници!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #5936 -: Септември 17, 2010, 04:58:51 pm »

Елфи, кво да ти кажа - ако бях на твое място една от двете ни щеше да си пази вярванията за себе си и това нямаше да съм аз  :rolf:

нямам нищо против всеки да си вярва в каквото поиска, но да не категоризира и абсолютизира и да се опитва да ме убеждава в глупости. добре, че майка ми е върл атеист и не вярва в нищо /за срамота на рибите  ;D / иначе не знам как щях да се оправям с нея. тя майка има много болести и понеже знам, че голяма част от тях са елементарни за лекуване ако се остави в ръцете ми - опитвала съм да разговарям с нея обаче оно не вдява и не разбира и аз се отказах. просто не е дорасла за това, а аз нямам право да я насилвам и затова оставих нещата така....

и отново стигаме до нивата на проявление  ;D  всеки каквото му е дадено... просто ви споделих за този случай понеже ми беше за първи път такъв директен сблъсък, но поне ми беше забавно  ;D ;D ;D

Мммм, да....
Аз отдавна не се занимавам с нея, така , че нейните проблеми са си нейни.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Крис, къде го изнамери това ?
Интересно е
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Vision

• 3523
« Отговор #5937 -: Септември 17, 2010, 06:37:33 pm »

Веще..като започнеш на новата работа, точно тази дивотия ще ти коства много усилия и непрекъсната концентрация на вниманието върху всяка буква..трябва да го имаш предвид.. :(

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #5938 -: Септември 17, 2010, 06:50:49 pm »

Веще..като започнеш на новата работа, точно тази дивотия ще ти коства много усилия и непрекъсната концентрация на вниманието върху всяка буква..трябва да го имаш предвид.. :(

ооооооо споко! в това отношение съм абсолютен педант. когато пишех романите си съм ги проверявала поне по 10 пъти само за правописни грешки. не твърдя, че знам перфектно пунктуацията, но това което знам ми помага доста... по отношение на правилното изписване съм по-зле и от девите и май ми доставя удоволствие  ;D ;D ;D

*

Vision

• 3523
« Отговор #5939 -: Септември 17, 2010, 07:29:40 pm »

ооооооо споко! в това отношение съм абсолютен педант. когато пишех романите си съм ги проверявала поне по 10 пъти само за правописни грешки. не твърдя, че знам перфектно пунктуацията, но това което знам ми помага доста... по отношение на правилното изписване съм по-зле и от девите и май ми доставя удоволствие  ;D ;D ;D

добре, защото от опит знам /въпреки че обожавам думите/ колко ми е трудно да следя точно за правилното изписване на буквите в тях..понякога, като си прочета старо мнение виждам разместени букви в бързината, които не съм видяла, защото обикновено гледам преди да пусна или веднага след това даже- и пак не съм забелязала..а непрекъснатата концентрация на вниманието страшно изморява..затова го споменах..но и аз мисля, че ще се справиш..може би и в тази работа се изгражда някаква рутина, която помага след време.. ;)