да ви се оплача пък :rolf:
бях на кафе при една приятелка и тя ми подари една книга "Таро на търсещия". та тръгваме си от тях и срещам една комшийка от някаква съботянска секта или църква /идея си нямам/. много добра женица. като вижда книгата в ръцете ми и ме почва: това е от дявола! ти си обсебена! и прочее и с какво се занимавам аз...
та викам и, че се занимавам с езотерика, астрология и философия, а тя започва да ми обяснява, че няма прераждане и аз се занимавам с дяволски науки и ще горя в ада

при което и казвам, че ад няма и няма да горя никъде освен ако аз не си създам собствен ад... малиииииииииииииии и като ме метнаааа... пита ме кой е моят бог и аз и казвам, че е Абсолюта, а тя ме пита кой е тогава Исус. та и казвам, че е същност от високо измерение дето е дошъл да образова неверниците на тая планета...
и тя се почна еднааааааааааа :rolf: :rolf: :rolf: и като и казах, че и Луцифер е като него малиииии...
сега ще пали свещи и щяла да се моли за мен, защото съм била обсебена от дявола :85: :85: :85: :85: :85: :85: :85: :85:
леле колко ми беше забавноооо :rolf:
обясних и, че тя има право да си вярва в каквото си иска, но аз имам същото право и не е задължително да вярвам в библията като нея, обаче не и туй то - обсебена съм била 
пита ме дали имам библия в къщи и аз и казах, че си имам достатъчно тоалетна хартия и тя щеше да се пръсне от възмущение :rolf:
така, че да знаете - свещи ще ми палят :57:
аааааааа и ми обяснява, че Дедо Боже е създал човеко и растенията преди точно 6000 години
лелееееееее попиках се от смях начи 
Мале, Веще......
А ти представяш ли си това бабе да ти е в къщи ?
Все едно за моята майка слушам......
Навремето изхвърли всички мои книги с езотерична тематика. Включително, безобидните книги за йога и масаж !!! Наред с това и билковите томове на Петър Димков. Направо да не повярваш.
Постоянно ми се обясняват разни неща свързани с библията и разни персонажи от нея. И колко заблудена съм аз и как тя искала да ме спаси от погубление и невежество.
По време на една от нейните плеяди, взех, че си сложих една енергийна стена към нея и отидох да си легна. Спах като бебе, а на нея ѝ прилоша, тъй като не можа да се насмучи. Наложи се да викаме линейка. Пълен цирк...
И тъй като линейката закъсня, тя си го изкара на тях, след което нямаше и следа от предишното ѝ състояние.
Върха на борчето беше, когато ме обяви за вещица, защото имах неблагоразумието да седна да ѝ обяснявам как да се излекува от енергийния си вампиризъм.
Искала съм била да я убия, аз съм била виновна. Какво съм ѝ била направила....дявола се бил вселил в мене....Сърди се една камара време, след което реши да вземе инициативата в свои ръце и да ме заведе при някакъв човек, дето щял да изгони бесовете от мен.....