Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1163464 Прегледи
Re:Дърдорилня
« Отговор #5940 -: Септември 17, 2010, 08:18:18 pm »
   Малииии, това пак има да четаааа................
   Аз пиша и пускам, хииич не проверявам. Пък напоследък и не искам да пиша правилно,  просто съм уморена от това. Иначе с правописа и граматиката съм си 6.

*

Vision

• 3523
« Отговор #5941 -: Септември 17, 2010, 08:29:20 pm »
   Малииии, това пак има да четаааа................
   Аз пиша и пускам, хииич не проверявам. Пък напоследък и не искам да пиша правилно,  просто съм уморена от това. Иначе с правописа и граматиката съм си 6.

на мен не ми пука за точки, запетайки и главни букви..освен ако запетайката не променя смисъла..
но за подредбата на буквите в думата ми пука, струва ми се уважение към думите..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #5942 -: Септември 17, 2010, 08:57:40 pm »
Може ли такова нещо да ми се случва :41: :41: :33: , не ми стигат разгонените сладури у нас , ами сега искам и това....
чудо.....Някой гледал ли е такова животинче? Чинчила...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #5943 -: Септември 17, 2010, 09:00:11 pm »
Ооооо, котките много ще й се зарадват на тая чинчила  ;D ;D ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #5944 -: Септември 17, 2010, 09:07:09 pm »
Оооо, това си е тазманийски дявол в миша кожа.  :mellow:. На това няма котка дето да може да му вземе акъла. И куче също, пък за стопанин да не говорим. Направо си раздигай мебелите.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Марая

• 28287
« Отговор #5945 -: Септември 17, 2010, 09:09:29 pm »
Ооооо, котките много ще й се зарадват на тая чинчила  ;D ;D ;D

Много ми харесва Слънце , много...
А за тия педерунгели не ми се приказва...
Тоя манафляк се прибра като бит , е*ан и опорочен....Умрял от глад , с рани по лапата...Три дена ходи по доктори -вече има личен.На всичкото отгоре така го е пернал хормона , че реве като дете на което е отказана покупка на любима играчка ;D ;D, търси начин да избяга ....,Дааа...ама НЕ! Днес реших , че е по-добре да му бият и една инжекция за разгонване и да не са му уроки е заспал....
Абе голяма карма са ми животните- това е. На К6 телец- упр. венера , мунданен упр. Мерка/дребни животни- ;D ;D ;D ;Dдобре ,че не Юпитер ;D ;D/ , тук е Луната- нищо не е по-кармично от луната и Сатъра и Плуто пасти да ядат пред нея..., а тя в екзалтация и пърфект аспектирана...., та сега си искам чинчилааа...
Е , не е ли сладка-беличка със сиви ушенца, миличка и пухкава -бонбон само за гушкане! :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #5946 -: Септември 17, 2010, 09:11:11 pm »
Оооо, това си е тазманийски дявол в миша кожа.  :mellow:. На това няма котка дето да може да му вземе акъла. И куче също, пък за стопанин да не говорим. Направо си раздигай мебелите.

Какво искаш да кажеш Диана :unsure:? Всичко ли гризка? :rolleyes: ;D

*

Diyana

• 2705
« Отговор #5947 -: Септември 17, 2010, 09:24:21 pm »

Какво искаш да кажеш Диана :unsure:? Всичко ли гризка? :rolleyes: ;D

"Преди известно време реших да си купя чинчила и започнах да събирам информация относно това животно. Изчетох доста саитове, както и изписаното по форумите. Трябва да ви кажа, че се отказах с такава сила с каквато съм се отказвал от малко неща. Струва ми се че това животно не е съвсем с всичкия си.
Стигнах до заключението, че взаимоотношенията с това животно се свеждат до следното: Чинчила се опитва непрекъснато да се самоубие, а аз трябва всячески да го предотвратявам Защо мисля така:

1. Чинчила може да умре от топлинен удар, но чинчила непрекъснато се завира до парното, завива се с юргани и се препича на слънце, за да може да се загрее достатъчно и да умре. Чинчила не се мести на сянка или на хладно, трябва аз да я спасявам.

2. Аз мога да се храня от кофите за боклук 2 седмици и нищо няма да ми стане, но чинчила изяжда парче лакирано дърво отхапано от някой шкаф и веднага умира. Чинчила изобщо не знае какво става за ядене и какво не.

3. Чинчила обича да гризе кабели по които тече 220 волта….тук е ясно какво следва.

4. Чинчила яде в продължение на 5 месеца една храна, но тази вечер неясно защо се отравя от храната и умира.

5. Чинчила може да умре от стрес. Като стресогенен фактор може да бъде рязко отваряне на врата, рязко затваряне на врата, вик, загасяне на лампа, включване на монитор, тежък поглед, щракане с пръсти, пръдня, звън на телефон…

6. Чинчила може да умре просто ей така.

Изобщо няма да споменавам трудностите по отглеждането, тук само изразявам нейният безумен стремеж към смъртта.
Струва ми се че това животно просто не става за домашен любимец и отглеждането му е истински тормоз както за стопаните, така и за него. Със сигурност това няма да е моето животно."

*

Diyana

• 2705
« Отговор #5948 -: Септември 17, 2010, 09:27:18 pm »
Това е мнение от форум само за илюстрация, но да - гризе всичко безразборно и има нужда от климатик през лятото.

http://forum.zoomania.org/viewtopic.php?f=99&t=1233

*

Марая

• 28287
« Отговор #5949 -: Септември 17, 2010, 10:19:58 pm »
Това е мнение от форум само за илюстрация, но да - гризе всичко безразборно и има нужда от климатик през лятото.

http://forum.zoomania.org/viewtopic.php?f=99&t=1233

Аз просто се отказах!  :-X
Мина ми мерака след всичко ,което прочетох, след тоя екшън , ако го допусна съм направо в менопауза....
Мерси Диана, с чинчилата приключих! :wub: :wub:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #5950 -: Септември 17, 2010, 10:32:32 pm »

5. Чинчила може да умре от стрес. Като стресогенен фактор може да бъде рязко отваряне на врата, рязко затваряне на врата, вик, загасяне на лампа, включване на монитор, тежък поглед, щракане с пръсти, пръдня, звън на телефон…

аааааааааааа не, тази точка направо ме разби  :rolf: :rolf: :rolf:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #5951 -: Септември 17, 2010, 10:34:39 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 10:59:13 am от kris »

*

Марая

• 28287
« Отговор #5952 -: Септември 17, 2010, 11:00:32 pm »
Kak да го....  :mellow: и животно живее не мога да разбера ?! ;D
Kak oцелява въобще видът му?

Не знам и аз , много ми хареса днес направо луднах по него , но добре , че беше Диана - нЕАм нерви и за тоя бомбон!
Ще мина и без него ;D ;D ;D.....

*

Kaya

• 2893
« Отговор #5953 -: Септември 18, 2010, 12:05:15 am »
Честит Празник на всички именници!

Много благодаря :blink: и на всички честит
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #5954 -: Септември 18, 2010, 12:11:35 am »
« Последна редакция: Декември 27, 2013, 01:18:17 pm от kris »

*

elfidka

• 3129
« Отговор #5955 -: Септември 18, 2010, 09:40:24 am »
« Последна редакция: Септември 18, 2010, 10:13:18 am от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #5956 -: Септември 18, 2010, 04:24:24 pm »
« Последна редакция: Декември 27, 2013, 01:17:42 pm от kris »

*

elfidka

• 3129
« Отговор #5957 -: Септември 18, 2010, 05:28:07 pm »
След дълги изследвания учените са стигнали до извода, че хората с недостатъчно умствено развитие четат този текст без да си махат ръката от мишката. Не си дърпай сега ръката - вече е късно !!

Крис, аз съм по-зле явно. Въобще и не понечих да си я махна от мишката, защото не можах да загрея за какво иде реч ... ;D ;D ;D ;D ;D ;D
пп. Е, вече загрях.... ;)
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Vision

• 3523
« Отговор #5958 -: Септември 18, 2010, 09:37:51 pm »
гледате ли Октай при Венетка?? :-X

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #5959 -: Септември 18, 2010, 09:47:27 pm »
Гледаме  ;)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.