Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1167580 Прегледи
*

Vision

• 3523
Re:Дърдорилня
« Отговор #6100 -: Септември 23, 2010, 09:59:25 pm »

Бря, ам ний роднини шА излезем,бе....само остава да дойдешшшш...Е, тогаз вечеееее,нИ знам...голямата варненска група да се събира...
ААААААААааааааааааа, мога да шия, да плета, да тъка, да ти бродирам, обачеееее, няма да го Фъкам туй нещо...че аз и за мен си харесах...Много е голяма таксата тук, на митницата, иначееее...

ще видим, божа работа..към нова година ще имам вече право на отпуска.. ;) но никакви масовки, само с водолейски венери ви искам, да може моя марс да излезе от ретроградната си сянка най- накрая.. :72:

..тогава, тогава, предвиждам такъв Живот, че само си викам- дано-о-о-ооо.... :57: :49:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #6101 -: Септември 23, 2010, 10:38:48 pm »
Дейвид Бекъм

ръгбистът Мирко Бегамаско

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #6102 -: Септември 24, 2010, 04:21:06 am »
Това пълнолуние ме размазааааа  :41:

От 3 ч. съм будна и няма изгледи да се спи тая нощ.  :'( :'( :'(

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #6103 -: Септември 24, 2010, 08:07:12 am »
Това пълнолуние ме размазааааа  :41:

От 3 ч. съм будна и няма изгледи да се спи тая нощ.  :'( :'( :'(
Хм,това се замислих тази сутрин :-\
Аз спя много добре,непробудно.И имам чувството че пълнолунието не ми влияе на събитийно ниво.
Вчерашното е важно защото ми съвпад със слънцето-опозиция плутон в 9ти дом.Но нищо относно чужбина или символите на 9ти дом.
А имам чувството че ми влияят новолунията.
И се чудя дали не съм родена около новолуние и затова те повече да ми влияят.
Ще ми помогнете ли да разабера така ли е?
Значи в рождения хороскоп слънце ми е на 28.59 в риби,а луната на 24 телец.
Възможно ли е да съм родена няколко дни след новолуние?

*

Diyana

• 2705
« Отговор #6104 -: Септември 24, 2010, 08:30:52 am »
Добре дошла, Белика. Изчезна по време на торнадото и ни разтревожи тук. Как мина пътуването?
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Diyana

• 2705
« Отговор #6105 -: Септември 24, 2010, 08:32:07 am »
Дияна - на 30 септември?  :rolleyes:

Отличничка!  :wink2:

*

Diyana

• 2705
« Отговор #6106 -: Септември 24, 2010, 08:57:55 am »
Значи в рождения хороскоп слънце ми е на 28.59 в риби, а луната на 24 телец.
Възможно ли е да съм родена няколко дни след новолуние?

Да, родена си няколко дни след Новолуние, но достатъчно далече от него - практически на минимум два знака от него - 60 градуса, или средно 120 часа - тоест Новолунието се е случило МИНИМУМ 4-5 дни преди това. Във фаза на Луната Първа четвърт си и то по-близо до края й. Възможно е и да си Втора четвърт.

Иначе си провери къде в картата ти се е случило наистина новолунието преди твоето раждане - в кой градус и виж дали нямаш аспекти към него или чувствителни точки.
« Последна редакция: Септември 24, 2010, 09:03:46 am от Diyana »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #6107 -: Септември 24, 2010, 09:03:01 am »
Милкиуей, Луната ти е отдалечена на 55 градуса от Слънцето /ако правилно смятам/, родена си след новолуние, растяща е. Вече кое ти влияе повече, може ти да споделиш наблюдения, и аз се чудя при мен как е.

Моята понеже е във фаза преди новолуние, мисля, че и за мен ще се окаже, че новолунията повече ми оказват въздействие. Но то като погледнеш няма как да е така, защото, ако нещо наистина е започнато по време на този период, ще върви към приключване по пълнолуние - съвсем символично го приеми. Тоест по пълнолуние може би не е така ярко, а рутинно, за да го отчетем, а може би просто е съвсем незначително към момента, част от подготовката за какво да е след време, защото картата е в непрекъснато движение и ако сега ние не забелязваме нещо, то не значи, че не се осъществява някакъв етап от него. То на всяка лунация не може да се очакват знаменити събития, а и зависи от нашите очаквания и как гледаме на тях.
Тоест, ако сега ти си се настроила за раздвижване в определена област, а нещо друго е на дневен ред, спокойно може да пропуснеш фона около себе си, тъй като се взираш в съвсем друга посока, случва се.    
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #6108 -: Септември 24, 2010, 09:23:06 am »
.
« Последна редакция: Юни 10, 2011, 11:11:48 pm от priya »
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #6109 -: Септември 24, 2010, 09:31:43 am »
 ;D

Радвам се, че се връщаш пълна с ярки впечатления, важното е, че натежават хубавите, приключенията и срещите с хора, които вдъхновяват. Ще разказваш още, пак така увлекателно.  ;)
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #6110 -: Септември 24, 2010, 01:14:37 pm »
belika, чакам с нетърпение разказите :blink:
 и се надявам да има тема не само за индианското общество
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #6111 -: Септември 24, 2010, 07:21:31 pm »
Почва Хаус по Нова

*

Stella

• 7765
« Отговор #6112 -: Септември 24, 2010, 08:15:04 pm »
Аурора ти ходи ли да ти леят куршум? И ако е "да" как се почувства? Щот аз май не се чувствам добре след като останах при майка нощта преди да почине.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #6113 -: Септември 24, 2010, 08:31:42 pm »
Да, ходих. Изля го 3 пъти. Два пъти ми каза, че съм падала. Аз като дете много се търкалях. Даже майка ми ми казваше, че пак трябва да ми се прави порщапелник.

На третото изливане ми каза, че са ме уплашили 2-3 човека. Просто страх от хора. И това е вярно, като се има предвид с колко враждебност ми е изпълнено ежедневието.

Каза, че трябва да се лее или веднъж или три пъти. Мислех да ходя пак, но  май няма да мога. :-\

Не мога да кажа, че съм се почувствала по-добре, защото не съм се чувствала зле преди да отида. Порсто при мен има много натрупано от миналото.

Но интересното стана при второто изливането. Когато трябваше да го разтапя втория път, щеше да забрави едата част от оловцето на масата. Добре, че я потитах дали и това трябва да се стопи.

На третото изливане. Започна да хълца. Тя докато лее бае. През цялото време нещо си мърмори. И като започна да хълца си викам -ааа, ето нещо й пречи да нарича  :( Рогатия си няма работа.

Според мен трябва да отида още два пъти, но не знам дали ще успея.  :rolleyes: Настъпиха промени в работата.

Не знам дали заради пълнолението вчера или защото на сутринта трябваше да изхвърля клечките и оловцето, което ми изля, но през нощта не можах да спя и ме цепеше главата. ДНес чак като го изхвърлих се почевствах по-добре.

За тези неща знам, че трява да мине време 9 дни, 20 дни, 40 дни.... :rolleyes:

*

Stella

• 7765
« Отговор #6114 -: Септември 24, 2010, 08:58:46 pm »
Аз знам от какво съм уплашена. Ама държа се точно като уплашена-гледам с широко отворени очи и постоянно ми е ревливо- аха, аха да ревна, усещам че изпадам в депресия. Чак сега ми избива напрежението след смъртта на майка. Споделих с колегите на работа и случайно се оказа, че моя колежка лее восък, вместо куршум. Ще пробвам при нея, че вече не останаха баби във Варна.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #6115 -: Септември 24, 2010, 09:04:15 pm »
моя колежка лее восък, вместо куршум.

Е ми то е същото. Успех.  :blink:

« Отговор #6116 -: Септември 24, 2010, 10:31:48 pm »
 :blink:

*

Kaya

• 2893
« Отговор #6117 -: Септември 25, 2010, 12:05:11 am »
Aurora, братовчед ми се оказа с кету съвпад Юв в 7 дом - не е женен, но кандидатури  100
какво да му кажа сега трябва или не да подписва?
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #6118 -: Септември 25, 2010, 12:09:25 am »
Aurora, братовчед ми се оказа с кету съвпад Юв в 7 дом - не е женен, но кандидатури  100
какво да му кажа сега трябва или не да подписва?

А бе да подписва  ;D не, че разбирам за какво става въпрос  ;D ;D ;D

« Отговор #6119 -: Септември 25, 2010, 08:35:47 am »
Аз знам от какво съм уплашена. Ама държа се точно като уплашена-гледам с широко отворени очи и постоянно ми е ревливо- аха, аха да ревна, усещам че изпадам в депресия. Чак сега ми избива напрежението след смъртта на майка. Споделих с колегите на работа и случайно се оказа, че моя колежка лее восък, вместо куршум. Ще пробвам при нея, че вече не останаха баби във Варна.

моя комшийка, бог да я прости, за уплах, както го наричаше тя, вземаше брашно от три къщи, правеше рядко тесто, тя си знаеше какво консистенция, и го хвърляше през рамо зад човека на стената и там се очертаваше това,от което човек се страхува :o

а за ревливото, нормално е, човек трудно свиква с мисълта,че сме тленни, времето лекува,първата
година е трудна след загуба на родител, чувството за празнота е болезнено, спомените също....
« Последна редакция: Септември 25, 2010, 08:39:59 am от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...