Милкиуей, Луната ти е отдалечена на 55 градуса от Слънцето /ако правилно смятам/, родена си след новолуние, растяща е. Вече кое ти влияе повече, може ти да споделиш наблюдения, и аз се чудя при мен как е.
Моята понеже е във фаза преди новолуние, мисля, че и за мен ще се окаже, че новолунията повече ми оказват въздействие. Но то като погледнеш няма как да е така, защото, ако нещо наистина е започнато по време на този период, ще върви към приключване по пълнолуние - съвсем символично го приеми. Тоест по пълнолуние може би не е така ярко, а рутинно, за да го отчетем, а може би просто е съвсем незначително към момента, част от подготовката за какво да е след време, защото картата е в непрекъснато движение и ако сега ние не забелязваме нещо, то не значи, че не се осъществява някакъв етап от него. То на всяка лунация не може да се очакват знаменити събития, а и зависи от нашите очаквания и как гледаме на тях.
Тоест, ако сега ти си се настроила за раздвижване в определена област, а нещо друго е на дневен ред, спокойно може да пропуснеш фона около себе си, тъй като се взираш в съвсем друга посока, случва се.