Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1163431 Прегледи
*

Vision

• 3523
Re:Дърдорилня
« Отговор #6160 -: Септември 25, 2010, 09:31:24 pm »

разбирам какво иска да каже, но нещо допускането му куца. никой не отрича матрицата - всички живеем в нея, но той е*ава майката на финалните по всички параграфи и забравя да допуска... поне държанието му е такова...

да повечето хора са такива. всички са такива, но някои от тях успяват да изплуват и са наясно с много неща и въпреки всичко си продължават да живеят... много важно, че имало матрица - важното е осъзнаването и допускането, а Жинома се е преборил само с първото - това е моето усещане... или пък е толкоз голяма драка, че не може да се въздържи да не се чопли за нещо, което пък от своя страна говори за лошо ориентиране на личната енергия  :P

мисля, че му допада ситуацията, в която някой се пали и му доказва, а той е хладнокръвен подпалвач- хвалипръцко..
като му се връзвате, поне му правите харашото..няма лошо.. кой не иска да ощастливи админа..:P ;D

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #6161 -: Септември 25, 2010, 09:35:44 pm »
"жертвам его за щастието и свободата на околните" - среща на ъгъла на Пиротска и Жданов по здрач пред Матрицата ;)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #6162 -: Септември 25, 2010, 09:37:36 pm »

разбирам какво иска да каже, но нещо допускането му куца. никой не отрича матрицата - всички живеем в нея, но той е*ава майката на финалните по всички параграфи и забравя да допуска... поне държанието му е такова...

да повечето хора са такива. всички са такива, но някои от тях успяват да изплуват и са наясно с много неща и въпреки всичко си продължават да живеят... много важно, че имало матрица - важното е осъзнаването и допускането, а Жинома се е преборил само с първото - това е моето усещане... или пък е толкоз голяма драка, че не може да се въздържи да не се чопли за нещо, което пък от своя страна говори за лошо ориентиране на личната енергия  :P

мисля, че му допада ситуацията, в която някой се пали и му доказва, а той е хладнокръвен подпалвач- хвалипръцко..
като му се връзвате, поне му правите харашото..няма лошо.. кой не иска да ощастливи админа..:P ;D

включи се и другият Плутон/Асц., таман моя влезе в ролята на палячо и ти бам истината, що ма спамиш

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #6163 -: Септември 25, 2010, 09:38:46 pm »
щастие- нещастие са състояния на едно и също нещо, гледано/оценявано от различни  позиции

Подобни мнения винаги са ме натъжавали.  :'(

Ако не сме се научили да разпознаваме щастието от нещастието, тогава за никъде не сме.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #6164 -: Септември 25, 2010, 09:39:00 pm »

хахахааааааааааааааааааааааа отдавна не съм чувала тази дума  :rolf: :rolf: :rolf:

аз не ща да го ощастливявам - искам спаринг... нещо много агресивно взе да ми става като вляза тука, та да си го изкарам на админа  :57:  

относно провокациите му, не му отговарям защото се връзвам, а просто искам да водим нормален диалог за да се научим на нещо все пак. обаче говедото не може да води диалог без да набие нечие канче, а аз не обичам да ми дават наклон на *уя и затова не се получават нещата... ако реша да го взема за ментор - ще го слушам, обаче аз не ща и не ща само да ми натяква разни простотии... нещата и аз ги знам, не само той, както и много от този форум ги знаят... ма бива ли все с рогите напред а :angry:  

то не става дискусия с него, ами се опитва да ни държи като посрани деца пред майка си... ааааааааа без такива - вече пораснах и сама си бърша дупето  :96:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Vision

• 3523
« Отговор #6165 -: Септември 25, 2010, 09:41:19 pm »

включи се и другият Плутон/Асц., таман моя влезе в ролята на палячо и ти бам истината, що ма спамиш

не бях прочела още надолу или нещо се объркАх..истината и само истината, цялата, докарай..голата истина на масата.. ;D :P

иначе що..щот та обичам!! :-[

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #6166 -: Септември 25, 2010, 09:42:55 pm »
да повечето хора са такива. всички са такива, но някои от тях успяват да изплуват и са наясно с много неща

Последно всички ли са такива и кои са тия, които са изплували? Или твоята стратегия е такава, когато кораба потъва, да се правиш че нищо не се случва. Ама той кораба си потъва...

« Отговор #6167 -: Септември 25, 2010, 09:43:24 pm »
щастие- нещастие са състояния на едно и също нещо, гледано/оценявано от различни  позиции

Подобни мнения винаги са ме натъжавали.  :'(

Ако не сме се научили да разпознаваме щастието от нещастието, тогава за никъде не сме.
я пак, натежават ти викаш :rolleyes:

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #6168 -: Септември 25, 2010, 09:45:03 pm »
обаче говедото не може да води диалог без да набие нечие канче, а аз не обичам да ми дават наклон

Т.е. не е важно дали зная 1 милиард работи повече от теб. Важното е никой да не ти дава наклон.  :85:

« Отговор #6169 -: Септември 25, 2010, 09:45:47 pm »

не бях прочела още надолу или нещо се объркАх..истината и само истината, цялата, докарай..голата истина на масата.. ;D :P

иначе що..щот та обичам!! :-[

ето това признание откога го чаках :kissd: :72: споделено е ;) ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #6170 -: Септември 25, 2010, 09:46:49 pm »
да повечето хора са такива. всички са такива, но някои от тях успяват да изплуват и са наясно с много неща

Последно всички ли са такива и кои са тия, които са изплували? Или твоята стратегия е такава, когато кораба потъва, да се правиш че нищо не се случва. Ама той кораба си потъва...

абе ти тиква ли си /че ако си тиква, то Хелоин наближава  :P / или се правиш на тиква  :angry:  под всички са такива имах в предвид, че всички са обременени по един или друг начин от нормите в обществото, семейството или прочие - това, което ти визира в някой от предишните си постове и тва което е коментирала потребителката и което аз цитирах!  обаче има и хора, които го надрастват и проглеждат и се освобождават...

тююююююююю колкото ме мързи да пиша... ше ти оскубя четината начи  :97:

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #6171 -: Септември 25, 2010, 09:47:18 pm »

Така ли ще възпитаваме децата? Като ги учим, че щастието е въпрос на гледна точка?

« Отговор #6172 -: Септември 25, 2010, 09:49:24 pm »

абе ти тиква ли си /че ако си тиква, то Хелоин наближава  :P / или се правиш на тиква  :

де да беше, ще го настържем за един тиквеник да нахраним гладните... :mellow:

*

Vision

• 3523
« Отговор #6173 -: Септември 25, 2010, 09:49:39 pm »

хахахааааааааааааааааааааааа отдавна не съм чувала тази дума  :rolf: :rolf: :rolf:

аз не ща да го ощастливявам - искам спаринг... нещо много агресивно взе да ми става като вляза тука, та да си го изкарам на админа  :57:  

относно провокациите му, не му отговарям защото се връзвам, а просто искам да водим нормален диалог за да се научим на нещо все пак. обаче говедото не може да води диалог без да набие нечие канче, а аз не обичам да ми дават наклон на *уя и затова не се получават нещата... ако реша да го взема за ментор - ще го слушам, обаче аз не ща и не ща само да ми натяква разни простотии... нещата и аз ги знам, не само той, както и много от този форум ги знаят... ма бива ли все с рогите напред а :angry:  

то не става дискусия с него, ами се опитва да ни държи като посрани деца пред майка си... ааааааааа без такива - вече пораснах и сама си бърша дупето  :96:

нали ако говори нормално, ще се разкрие..а него го е толкова страх от това разкриване, че ще кажеш че нещо мръсно има, дето пази толкова да не го видим вътре в него..а едва ли е така..по- заблуден човек от него май не познавам..вместо да си говори с хората нормално и да им позволи да го опознаят, той де се завира в някакви дупки като опосум в къпинак..и нито той печели нещо от цялата ситуация, нито другите..а тази позиция губи/губи ми е възможно най- омразната..ама това е..каква е тази идеология така да промие мозъка на човека..направо намразвам кастанедианството като наблюдавам какво прави с хората..дано да я смени някога, да се развие малко и в други области..сега все едно е културист, който 20 години работи само за бицепси..и са му огромни, ама на хилавото телце го завличат и често пада назад и не може да си вдигне ръцете, толкова му тежат..ми да помпа, щом го влече..
а може и да се изразява някъде на друго място..където не е безличният Жином, а си е с името..професионални или форуми по интереси..може пък това тук да компенсира онова там, където е нежен и романтичен и пише стихове, които посвещава на млади, нежнооки поетеси.. ;)

« Отговор #6174 -: Септември 25, 2010, 09:50:06 pm »

Така ли ще възпитаваме децата? Като ги учим, че щастието е въпрос на гледна точка?

а ти твойте как ги възпитаваш,сподели :rolleyes:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #6175 -: Септември 25, 2010, 09:50:59 pm »
обаче говедото не може да води диалог без да набие нечие канче, а аз не обичам да ми дават наклон

Т.е. не е важно дали зная 1 милиард работи повече от теб. Важното е никой да не ти дава наклон.  :85:

мчи да! аз ако искам ще приема твоята версия /ако си нямам моя/ и във всеки един момент ако реша мога да я отхвърля. обаче когато си имам моя версия няма да приема твоята и ако опонента ми пожелае дискусия бих привела съответните подкрепящи факти на моята версия, както бих и изслушала без да обвинявам версията на опонента. и дори и да не се съглася с него просто ще му кажа, че не съм съгласна и точка.

толко ли е трудно да водиш нормален диалог бре  :angry:

и що си мислиш, че знаеш 1 милиард неща повече от мен  :-\  това звучи много странно от уста на посветен  :P

*

Vision

• 3523
« Отговор #6176 -: Септември 25, 2010, 09:52:21 pm »

не може да не си го прочела между редовете, но искаш потайният ми плутон в първи дом да го вербализира.. :-[

:kissd:

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #6177 -: Септември 25, 2010, 09:53:54 pm »
..каква е тази идеология така да промие мозъка на човека..направо намразвам кастанедианството като наблюдавам какво прави с хората..дано да я смени някога, да се развие малко и в други области..сега все едно е културист, който 20 години работи само за бицепси..и са му огромни, ама на хилавото телце го завличат и често пада назад и не може да си вдигне ръцете, толкова му тежат..ми да помпа, щом го влече..
:rolf:

Абе вие и от културизъм ли почнахте да разбирате?  :57: :rolf:

« Отговор #6178 -: Септември 25, 2010, 09:55:01 pm »

не може да не си го прочела между редовете, но искаш потайният ми плутон в първи дом да го вербализира.. :-[

:kissd:

ето това е щастие - реално, изпитвам го в момента ;D :kissd:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #6179 -: Септември 25, 2010, 09:55:39 pm »

нали ако говори нормално, ще се разкрие..а него го е толкова страх от това разкриване, че ще кажеш че нещо мръсно има, дето пази толкова да не го видим вътре в него..а едва ли е така..по- заблуден човек от него май не познавам..вместо да си говори с хората нормално и да им позволи да го опознаят, той де се завира в някакви дупки като опосум в къпинак..и нито той печели нещо от цялата ситуация, нито другите..а тази позиция губи/губи ми е възможно най- омразната..ама това е..каква е тази идеология така да промие мозъка на човека..направо намразвам кастанедианството като наблюдавам какво прави с хората..дано да я смени някога, да се развие малко и в други области..сега все едно е културист, който 20 години работи само за бицепси..и са му огромни, ама на хилавото телце го завличат и често пада назад и не може да си вдигне ръцете, толкова му тежат..ми да помпа, щом го влече..
а може и да се изразява някъде на друго място..където не е безличният Жином, а си е с името..професионални или форуми по интереси..може пък това тук да компенсира онова там, където е нежен и романтичен и пише стихове, които посвещава на млади, нежнооки поетеси.. ;)

хехееееееееее представих си нежните пУетеси как точат лиги пред ефирният словоредец  ;D ;D ;D

не знам кво го провокира към такова прикривачество, но това е уморително нещо и не ми се връзва с мързела  :-\  туй да си следиш всяка дума и действие си е ебаси гадорията... нИ могЪ аз тъй... аааааааа да си нарушавам рахатлъка заради дивотии...  ;D