хахахааааааааааааааааааааааа отдавна не съм чувала тази дума :rolf: :rolf: :rolf:
аз не ща да го ощастливявам - искам спаринг... нещо много агресивно взе да ми става като вляза тука, та да си го изкарам на админа :57:
относно провокациите му, не му отговарям защото се връзвам, а просто искам да водим нормален диалог за да се научим на нещо все пак. обаче говедото не може да води диалог без да набие нечие канче, а аз не обичам да ми дават наклон на *уя и затова не се получават нещата... ако реша да го взема за ментор - ще го слушам, обаче аз не ща и не ща само да ми натяква разни простотии... нещата и аз ги знам, не само той, както и много от този форум ги знаят... ма бива ли все с рогите напред а :angry:
то не става дискусия с него, ами се опитва да ни държи като посрани деца пред майка си... ааааааааа без такива - вече пораснах и сама си бърша дупето :96:
нали ако говори нормално, ще се разкрие..а него го е толкова страх от това разкриване, че ще кажеш че нещо мръсно има, дето пази толкова да не го видим вътре в него..а едва ли е така..по- заблуден човек от него май не познавам..вместо да си говори с хората нормално и да им позволи да го опознаят, той де се завира в някакви дупки като опосум в къпинак..и нито той печели нещо от цялата ситуация, нито другите..а тази позиция губи/губи ми е възможно най- омразната..ама това е..каква е тази идеология така да промие мозъка на човека..направо намразвам кастанедианството като наблюдавам какво прави с хората..дано да я смени някога, да се развие малко и в други области..сега все едно е културист, който 20 години работи само за бицепси..и са му огромни, ама на хилавото телце го завличат и често пада назад и не може да си вдигне ръцете, толкова му тежат..ми да помпа, щом го влече..
а може и да се изразява някъде на друго място..където не е безличният Жином, а си е с името..професионални или форуми по интереси..може пък това тук да компенсира онова там, където е нежен и романтичен и пише стихове, които посвещава на млади, нежнооки поетеси..