Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1168788 Прегледи
*

abroad

Re:Дърдорилня
« Отговор #6260 -: Септември 26, 2010, 07:01:47 pm »
Kaya, по пълнолуние светна в зелено ;D

« Отговор #6261 -: Септември 26, 2010, 07:02:28 pm »
Аурора,  за брат'чеда  той има съвпад ЮВ със Сатурн в 7 дом  и ме пита кога щял да се жени ( ходил на астро консуалтация, но там не му казали)

мииии, дай да го огледаме брат'чеда по-отблизо....на хороскоп поне  ;D Явно с тоя съвпад в 7ми, колкото повече мисли, толкова повече се замисля.  :rolleyes:  Аз съм тъй с приятелствата, щото съвпада ми е в 11ти - няма лабаво там.
Със СЛВ вв 1ви може да предпочита свободата въпреки, че го тегли "спомена" за семейството.

Като гледам ми е наборче. Имам много оженени и разведени набори, ма то последните 20 години бяха много преломни... :rolleyes:

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #6262 -: Септември 26, 2010, 07:03:14 pm »
оооооооо, добро утро

не се смей на астролозите  :P
по- интересното е, че има бая обожателки и младее ( тоя сатурн и на другия край на възела пак помага против бръчки)

п.п. :49: то това  и следващото са ми все на светване :blink:
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #6263 -: Септември 26, 2010, 07:05:42 pm »
хм, забравих му годината :-X май 74

*

abroad

« Отговор #6264 -: Септември 26, 2010, 07:06:04 pm »
оооооооо, добро утро

по- интересното е, че има бая обожателки и младее ( тоя сатурн и на другия край на възела пак помага против бръчки)

:wub: ;D

тъй, тъй и аз така ;D

« Отговор #6265 -: Септември 26, 2010, 07:09:13 pm »
Нали знаеш, че то така "кога" не става. нЕкакси трябва отвътре да те тегли  ;D

*

Kaya

• 2893
« Отговор #6266 -: Септември 26, 2010, 07:13:33 pm »

предполагам, че дадените средства за астроконсулатция са го неудовлетворили ;D ;D ;D
 направили му психологически портрет от известна астроложкаааа= 30 страници  ала- бала " ти си спонтанен човек, склонен си да вземаш понякога недомислени решения и трябва да обърнеш внимание на ..." ей в този дух.. и 1 страничка за следващата година със следната конкретика- да се пази от инциденти и да внимава как подписва докименти

*

Divna

« Отговор #6267 -: Септември 26, 2010, 07:28:41 pm »
Здравейте и днес... Малко ми е смачкано... Вчера беше 12та годишнина от смъртта на дядо ми, както писах по-рано. Ходих до гробищата да занеса цветя, а там - изненада: някой откраднал плочата от гроба. Изкара 12 години, а сега - няма я никаква. Нищо не се вижда вече, чий е гроба, кога е умрял човекът... Тъжно ми стана...

От друга страна, май няма от какво да се учудвам... Онзи ден заклали тираджия, за да му гепат камиона с цветни метали, други хора къде по-нелепи нападения им се случват... Но да откраднеш от гроб?

Плочата беше от бразилски черен гранит, специално я бях поръчвала, че този камък не го работеха много по онова време...

И все пак, тъпо е някак... Някои хора явно съвсем без свян са останали...

Боже, и до там ли се стигна  :-X!

« Отговор #6268 -: Септември 26, 2010, 07:40:40 pm »
Момичета коя планета отговаря за лицето  :'( ....излезе ми ужасен херпес на лицето...гледам се и плача..поне да видя кой транзит ми докара тази напаст
Докато дишаш...надявай се!

*

Vision

• 3523
« Отговор #6269 -: Септември 26, 2010, 07:43:40 pm »

ще ме накараш да си признавам  :blink:
 мИсо не мога- алергийка

жалко, стана, опитах я даже..отидох да видя дали започва да омеква месото, а то вече пада от костите, зеленчука ми беше нарязан, всичко стана за нула време..просто идилия някаква.. :-[

ох, какво ще те правя тебее..чувала ли си за един метод, при който се взема венозна кръв и се бие в мускула на бедрото..това са го правили на свеки, като е била млада, излекувала се е с 10 процедури, които са всеки ден и се бие по 20 кубика кръв..обаче може и да не помни точно къде са и ги били, предполагам, че са и ги били в десен горен квадрант на д-то, както се бият и другите мускулни инжекции..това бил някакъв древен метод, който повечето съвременни лекари не са го и чували, но алергията и е била толкова лоша, че вече е ставало въпрос за инвалидизация, а се е оправила напълно, от тогава насам това не се е обадило никога повече..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

abroad

« Отговор #6270 -: Септември 26, 2010, 07:49:11 pm »
Момичета коя планета отговаря за лицето  :'( ....излезе ми ужасен херпес на лицето...гледам се и плача..поне да видя кой транзит ми докара тази напаст

Кожата - Сатурн
Лицето - Овен

Такива обриви Марс/Плутон/Сатурн/Луна

поне при мен е така

*

Vision

• 3523
« Отговор #6271 -: Септември 26, 2010, 07:49:57 pm »

имаше някъде една картинка кой знак точно коя част от лицето управлява, ама щом е херпес, не трябва ли и плутон да е замесен??

« Отговор #6272 -: Септември 26, 2010, 08:01:50 pm »
Мда ясно херпеса е на дясната буза под скулите и преди ми е излизал такъв но тогава не съм се интересувала от астрология за да намеря причината.Сега си гледам транзитите имам Марс в квадрат със Слънцето и Венера и транзитната Луна и тя е в квадрат с тях :(  Дано поне Сатурн като е в тригон със Слънцето да ми помогне да се оправя че утре съм на работа.
Докато дишаш...надявай се!

« Отговор #6273 -: Септември 26, 2010, 08:06:47 pm »
Слагай отгоре нарязан домат. Всичко ще изтегли. Мнооооого щииипееее  :41:

*

Vision

• 3523
« Отговор #6274 -: Септември 26, 2010, 08:15:40 pm »
мислех, че съм я запаметила тази картинка на компа, но май не съм..досега я търсих, някъде тук, в астро раздела е..
обаче намерих една снимка на Крис, ето я по- долу.. ;D

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #6275 -: Септември 26, 2010, 08:41:04 pm »
Здравейте,
знаете ли какви цветове(за дрехи) е хубаво да се носят,когато луната е в телец?

*

Asol

• 4140
« Отговор #6276 -: Септември 26, 2010, 08:56:25 pm »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #6277 -: Септември 26, 2010, 08:58:25 pm »
Бройте ме и мен сред травмираните бебета. ;D ;D Баща ми ме е обърнал с количката. ;D

;D Ми ти нали Водолей, значи си отсреща на нашата дата, има логика.  :P
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #6278 -: Септември 26, 2010, 09:09:14 pm »
Лелее ама какъв дъжд плющи  :rolleyes:

*

Vision

• 3523
« Отговор #6279 -: Септември 26, 2010, 09:09:23 pm »

Следващата серия по Нова би трябвало да е следващия петък от 20 ч.

сега изгледах чак първата серия на Хаус..надебелял е от миналия сезон и не става за образ на любовник, каква я мислят тези сценаристи!!дано от другата серия да си е стария Хаус.. :'(