Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1164418 Прегледи
*

Vision

• 3523
Re:Дърдорилня
« Отговор #6380 -: Октомври 01, 2010, 04:01:19 am »
сега къде ще го дават този мач, направо са ужасни.. :-X
Аврораа...тук ли си??

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #6381 -: Октомври 01, 2010, 04:03:25 am »
Какъв мач?  :unsure:

Ох, нещо съм спала на криво върху рамото ми и ме болииииии цял ден  :41:  
А не виждам да имам криви транзити  ;D ;D ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Vision

• 3523
« Отговор #6382 -: Октомври 01, 2010, 04:04:53 am »
Какъв мач?  :unsure:

Ох, нещо съм пала на криво върху рамото ми и ме болииииии цял ден  :41:  
А не виждам да имам криви транзити  ;D ;D ;D

уфф, намерих го..по про бг..Левски- Спортинг..айде, на хаирлия да е..Само Левски, Оле!! ;D ;D ;D ;D

п.с. аз спя още на отворен прозорец и всяка сутрин съм схваната, ама после се раздвижвам..
леле, за малко да вкараме гол още в първата минута!!..айде, изчезвам.. :-[

*

Vision

• 3523
« Отговор #6383 -: Октомври 01, 2010, 04:50:39 am »
не ни е ден днес.. :'( до последно се надявам, ама нещо им взеха страха портокалците ми се струва..пфу..  :angry:

*

Vision

• 3523
« Отговор #6384 -: Октомври 01, 2010, 05:00:53 am »
12 човека едновременно четат първата тема ''говорилня''!!..какви са тия закъсали хора бе!! :-\ :rolleyes:

« Отговор #6385 -: Октомври 01, 2010, 05:22:32 am »
12 човека едновременно четат първата тема ''говорилня''!!..какви са тия закъсали хора бе!! :-\ :rolleyes:

Хахах,е от къде знайш,може да се забавляват хората на стари теми и бърборилни ;D

*

Vision

• 3523
« Отговор #6386 -: Октомври 01, 2010, 05:25:56 am »

Хахах,е от къде знайш,може да се забавляват хората на стари теми и бърборилни ;D

сигурно търсят някаква футболна говорилня и попадат тук по грешка..че как ни ги нанизаха 4 гола тези спортинг, направо ме е яд да слушам, отказах се да гледам..все едно гледам как пребиват сакат човек.. :'( взеха ни огъня.. :(

« Отговор #6387 -: Октомври 01, 2010, 05:28:34 am »
Хаха,аз пък по принцип като играят националите например след втория гол,който им вкарат направо гася телевизора,че много се ядосвам,та така че не страдай,ще се оправят и Левски,и Цска(те не паднаха ли и те тая вечер от Порто?),ама не се знае кога  :-\

*

Vision

• 3523
« Отговор #6388 -: Октомври 01, 2010, 05:30:53 am »
Хаха,аз пък по принцип като играят националите например след втория гол,който им вкарат направо гася телевизора,че много се ядосвам,та така че не страдай,ще се оправят и Левски,и Цска(те не паднаха ли и те тая вечер от Порто?),ама не се знае кога  :-\

паднаха и те, ама с минимална разлика, а ние се изложихме мощно..събираме като мравки, серем като слонове..какво да ти кажа..два гола се обръщат, ама 4..направо се моля да не станат десет поне..

*

sunrain

• 6710
« Отговор #6389 -: Октомври 01, 2010, 05:32:41 am »
Вярно много хора я четат старата Говорилня в момента, има нещо странно тука.

А гледам по Венера и Марс в Скорпион пак се явил нашия приятел и дал своя принос за бисерната тема.  :P
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #6390 -: Октомври 01, 2010, 05:34:12 am »
Хаха,и аз някога много се ядосвах,че чак ми ставаше кофти деня,ама сега съм им била шута,къде им е проблема на тия хора?Футбол ли не знаят да играят,организация и треньор ли им липсва...знам ли ги,та хич не ги и гледам вече  :rolleyes:

« Отговор #6391 -: Октомври 01, 2010, 05:38:15 am »
Вярно много хора я четат старата Говорилня в момента, има нещо странно тука.

А гледам по Венера и Марс в Скорпион пак се явил нашия приятел и дал своя принос за бисерната тема.  :P

Аааа,моля те,бисера си е страшен,още като се сетя и ме тресе смях  ;D ;D ;D страшен мислител е обаче,как му хрумват такива глупости,уникат  :mellow:

*

Vision

• 3523
« Отговор #6392 -: Октомври 01, 2010, 05:40:45 am »
Хаха,и аз някога много се ядосвах,че чак ми ставаше кофти деня,ама сега съм им била шута,къде им е проблема на тия хора?Футбол ли не знаят да играят,организация и треньор ли им липсва...знам ли ги,та хич не ги и гледам вече  :rolleyes:

знаят, и добри играчи имаме в момента, обаче мача се решава като при сумистите- още преди да започне първият сблъсък..битката е психологическа..нашите се бяха надъхали много след победата над гент, затова направиха една ситуация още в първата минута, но ония ги смотаха, смачкаха ги психологически, все едно са с двойно повече хора и нашите започнаха да правят грешка след грешка, даже сходни..гледах до края на първото полувреме, сега само слушам телевизора..още 15 мин. остават, сега ония почват да мотаят..играта е ясна..поне да няма още голове в нашата врата..то се е видяло иначе..не съм много наясно, не слушах коментарите, май мача не е много решаващ за нас като класиране за следващ кръг /това е за ''лига европа''/, ама все пак, ако се смачкат сега, значи в следващият кръг сме сигурни аутсайдери..а така се кефя като играе Левски някъде навън.. :lol:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #6393 -: Октомври 01, 2010, 05:43:29 am »
как му хрумват такива глупости,уникат  :mellow:

Поет бе, Венерино чадо, какво искаш.  ;D

« Отговор #6394 -: Октомври 01, 2010, 05:47:34 am »

знаят, и добри играчи имаме в момента, обаче мача се решава като при сумистите- още преди да започне първият сблъсък..битката е психологическа..нашите се бяха надъхали много след победата над гент, затова направиха една ситуация още в първата минута, но ония ги смотаха, смачкаха ги психологически, все едно са с двойно повече хора и нашите започнаха да правят грешка след грешка, даже сходни..гледах до края на първото полувреме, сега само слушам телевизора..още 15 мин. остават, сега ония почват да мотаят..играта е ясна..поне да няма още голове в нашата врата..то се е видяло иначе..не съм много наясно, не слушах коментарите, май мача не е много решаващ за нас като класиране за следващ кръг /това е за ''лига европа''/, ама все пак, ако се смачкат сега, значи в следващият кръг сме сигурни аутсайдери..а така се кефя като играе Левски някъде навън.. :lol:

Оф,като каза Левски играе навън и се сетих,когато играха с Барса преди време и ни вкараха 5 гола,преди околко 4 години да е било,ама беше за УЕФА май  :-\

Цитат
Вмъкни Цитат
Цитат на: Last_Kiss в Днес в 11:38:15
как му хрумват такива глупости,уникат 

Поет бе, Венерино чадо, какво искаш. 

Талантлив е човека,друго си е да можеш да боравиш с думите,а и с идеите ;D

*

Vision

• 3523
« Отговор #6395 -: Октомври 01, 2010, 05:57:20 am »
свърши..5:0  :(  къде изчезна този Хаус, да си поговоря с някого, който споделя чувствата ми поне.. :'(

*

sunrain

• 6710
« Отговор #6396 -: Октомври 01, 2010, 06:00:49 am »
Левски ли падна 5:0?! Брех, докато бях на гости бяха едва нула на нула...кога успяха да ги обухат така.  ;D Сподели, аз съм свикнала с колегите ми, цял ден пред мен реват от мачове, съчувствам им най-редовно като им казвам да не гледат.  :P

« Отговор #6397 -: Октомври 01, 2010, 06:05:35 am »
Аз ще лягам вече,че утре имам една главна задача,иначе за мен седмицата свърши  :rolleyes: а и крайно време е нещото дето го чакам да се случва,че да не му се случа аз  ;D ;D ;D

Айде,лека нощ и сладки сънища  :wub:

*

Vision

• 3523
« Отговор #6398 -: Октомври 01, 2010, 06:08:40 am »
Левски ли падна 5:0?! Брех, докато бях на гости бяха едва нула на нула...кога успяха да ги обухат така.  ;D Сподели, аз съм свикнала с колегите ми, цял ден пред мен реват от мачове, съчувствам им най-редовно като им казвам да не гледат.  :P

и аз имам един колега- стрелец..с него се дърляме по цял ден, но иначе сме големи приятели на маса и сме фенове на Левски..казах му след победата над Гент, че тук има хора, които могат да предположат с голяма точност изхода на мача чрез отговор на хорарен въпрос, той веднага се запали- да сте казвали, да пускаме еврофутбол, щели сме да делим, голяма далаверка, няма що..нали знаеш как са по алъш-вериша веднага..ама днес и двамата нямахме хубаво предчувствие и без хорарен въпрос, точно защото се е случвало и преди да се изцепим блестящо на един- два мача и после все едно сме от някой селски отбор на следващият..като власите- давим се накрай дунава..дано да не ни е тук секването, още в самото начало.. :(

*

sunrain

• 6710
« Отговор #6399 -: Октомври 01, 2010, 06:15:47 am »
Ти пък намери какво да му кажеш, сега ще нахлуе следващата вълна от желаещи да залагат.  ;D

Колегата също, с който най-добре върви и работа и всичко, също е Стрелец. Той си знае, че е огнен и все вика, че трябва да се поддържаме. Разказва вицове нон стоп, голям смях с него. От запалянковците е, но има и по-болни на темата, направо ходят кахърни цял ден като паднете или другите.  ;)