Какъв мач? :unsure:Ох, нещо съм пала на криво върху рамото ми и ме болииииии цял ден :41: А не виждам да имам криви транзити
12 човека едновременно четат първата тема ''говорилня''!!..какви са тия закъсали хора бе!! :rolleyes:
Цитат на: Vision в Октомври 01, 2010, 05:00:53 am12 човека едновременно четат първата тема ''говорилня''!!..какви са тия закъсали хора бе!! :rolleyes:Хахах,е от къде знайш,може да се забавляват хората на стари теми и бърборилни
Хаха,аз пък по принцип като играят националите например след втория гол,който им вкарат направо гася телевизора,че много се ядосвам,та така че не страдай,ще се оправят и Левски,и Цска(те не паднаха ли и те тая вечер от Порто?),ама не се знае кога
Вярно много хора я четат старата Говорилня в момента, има нещо странно тука. А гледам по Венера и Марс в Скорпион пак се явил нашия приятел и дал своя принос за бисерната тема.
Хаха,и аз някога много се ядосвах,че чак ми ставаше кофти деня,ама сега съм им била шута,къде им е проблема на тия хора?Футбол ли не знаят да играят,организация и треньор ли им липсва...знам ли ги,та хич не ги и гледам вече :rolleyes:
как му хрумват такива глупости,уникат :mellow:
Цитат на: Last_Kiss в Октомври 01, 2010, 05:34:12 amХаха,и аз някога много се ядосвах,че чак ми ставаше кофти деня,ама сега съм им била шута,къде им е проблема на тия хора?Футбол ли не знаят да играят,организация и треньор ли им липсва...знам ли ги,та хич не ги и гледам вече :rolleyes:знаят, и добри играчи имаме в момента, обаче мача се решава като при сумистите- още преди да започне първият сблъсък..битката е психологическа..нашите се бяха надъхали много след победата над гент, затова направиха една ситуация още в първата минута, но ония ги смотаха, смачкаха ги психологически, все едно са с двойно повече хора и нашите започнаха да правят грешка след грешка, даже сходни..гледах до края на първото полувреме, сега само слушам телевизора..още 15 мин. остават, сега ония почват да мотаят..играта е ясна..поне да няма още голове в нашата врата..то се е видяло иначе..не съм много наясно, не слушах коментарите, май мача не е много решаващ за нас като класиране за следващ кръг /това е за ''лига европа''/, ама все пак, ако се смачкат сега, значи в следващият кръг сме сигурни аутсайдери..а така се кефя като играе Левски някъде навън.. :lol:
Вмъкни ЦитатЦитат на: Last_Kiss в Днес в 11:38:15как му хрумват такива глупости,уникат Поет бе, Венерино чадо, какво искаш.
Левски ли падна 5:0?! Брех, докато бях на гости бяха едва нула на нула...кога успяха да ги обухат така. Сподели, аз съм свикнала с колегите ми, цял ден пред мен реват от мачове, съчувствам им най-редовно като им казвам да не гледат.