Слаб морал , низши интереси , пошлост , мутри на пиедистал и калпава държава . Любовта вече се измерва с бройки сексуални партньори , финансови изгоди , сексуални пози .....
Спомням си времето , когато да седнеш до момиче на 20 см разстояние и сърцето ти се разхлопа , а да я хванеш за ръка беше равностойно на подвиг , но сега ако не си "опрашил" някоя на първо четене си или педал или мухльо . По телевизията само разни Венетки , Златки ,Камелии , Скали и разни мутрагени .
Как се създава национално самосъзнание като гледаме подвизите Рамбо и се кефим , отделиха средства за разни стъклени домове , но не направиха един филм за Левски , та да видят малките , че Рамбо е гола вода .
...............по-добре да си млъкна , че както я подхванах роман ще напиша ........
Много хубаво си го написал... Остава да ни споделиш ти лично какво правиш по въпроса нещата да сменят посоките си за теб лично поне или за общността...
Защото от просто констатиране не мисля, че е възможна голяма конструктивност...
Примерни опции, до които аз самата съм стигнала:
1. Най-лесната - изнасяш се в чужбина и се отказваш от действие, но поне късаш със средата и вредителството й към теб
2. Позволяваш на средата да те побоядиса, да не се чувстваш като извънземно толкова, и продължаваш с идеалите си по форуми и други места насаме, за личността алтернатива
3. Намираш някак си своята 0Незлатка0, с която създавате иглу на връх Вихрен и живеете щастливо в собствен безкрай
4. Интегрираш се физически в средата на златките и техните кавалери, с цел промяна отвътре, защото си силен и конструктивен Кардинален °Овен°...
Сигурно има и други опции, но простия ми неделен, изпълнен с бирени изпарения и песнопения *аз съм прост тенекеджиа, чукам аз коли наред, ти ще бъдеш най отпред* от *нечалга концерта* снощи не ми позволяват по-широко разгръщане в момента... Другите ще се включат 
1 . Нямам желане
2. Средата не е в състояние да ме боядиса , щото боята ми не подлежи на пребоядисване .
3. Незлатки са рядкост или са омъжени , а и на мен не ми се пада да се женя имам да си оправдавам хороскопа .
Псувам политици , пиша по форуми , но сама птичка пролет не прави , а още ми се живее за да се занимавам с дейност , която да накара хора по върхушката да ме самоубият или да стана част от населението на някоя лудница .
Гледам в кафенетата как тоя де продава дрога си сърба кафенцето с полицая , хилят си се дружески . Дечурлигата са осеяли парка със спринцовки , бабите ровят по кофите да намерят нещо за ядене и ми иде да вия , щото като кажа , че на постовете в държавата са най-големите лекета все се намира някой "запален" и политически ориентиран , който тръгва да ми обяснява , че видите ли Бат Бойко ще оправи държавата . Комунистите и бай Тошо били гадове ......... ама ако ме питат на бай Тошо да му целуват задника , че имаше работа за всеки , имаше здравеопазване , имаше умни деца в училищата . Нямало е достъп до чужбина , но сега като го имам пак не мога да ида , в магазините се чакало на опашки , а сега стока бол , но я гледаме .
Е , майната му и на управлението .......