Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1169839 Прегледи
*

kris

• 2298
  • (:
Re:Дърдорилня
« Отговор #6460 -: Октомври 04, 2010, 02:30:43 am »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 10:55:52 am от kris »

« Отговор #6461 -: Октомври 04, 2010, 02:32:30 am »

« Отговор #6462 -: Октомври 04, 2010, 02:34:59 am »

« Отговор #6463 -: Октомври 04, 2010, 02:35:29 am »
Слаб морал , низши интереси , пошлост , мутри на пиедистал и калпава държава . Любовта вече се измерва с бройки сексуални партньори , финансови изгоди , сексуални пози .....
Спомням си времето , когато да седнеш до момиче на 20 см разстояние и сърцето ти се разхлопа , а да я хванеш за ръка беше равностойно на подвиг , но сега ако не си "опрашил" някоя на първо четене си или педал или мухльо . По телевизията само разни Венетки , Златки ,Камелии , Скали  и разни мутрагени .
Как се създава национално самосъзнание като гледаме подвизите Рамбо и се кефим , отделиха средства за разни стъклени домове , но не направиха един филм за Левски , та да видят малките , че Рамбо е гола вода .

...............по-добре да си млъкна , че както я подхванах роман ще напиша ........

Много хубаво си го написал... Остава да ни споделиш ти лично какво правиш по въпроса нещата да сменят посоките си за теб лично поне или за общността...

Защото от просто констатиране не мисля, че е възможна голяма конструктивност...

Примерни опции, до които аз самата съм стигнала:

1. Най-лесната - изнасяш се в чужбина и се отказваш от действие, но поне късаш със средата и вредителството й към теб

2. Позволяваш на средата да те побоядиса, да не се чувстваш като извънземно толкова, и продължаваш с идеалите си по форуми и други места насаме, за личността алтернатива

3. Намираш някак си своята 0Незлатка0, с която създавате иглу на връх Вихрен и живеете щастливо в собствен безкрай

4. Интегрираш се физически в средата на златките и техните кавалери, с цел промяна отвътре, защото си силен и конструктивен Кардинален °Овен°...

Сигурно има и други опции, но простия ми неделен, изпълнен с бирени изпарения и песнопения *аз съм прост тенекеджиа, чукам аз коли наред, ти ще бъдеш най отпред* от *нечалга концерта*  снощи не ми позволяват по-широко разгръщане в момента... Другите ще се включат ;)

1 . Нямам желане
2. Средата не е в състояние да ме боядиса , щото боята ми не подлежи на пребоядисване .
3. Незлатки са рядкост или са омъжени , а и на мен не ми се пада да се женя имам да си оправдавам хороскопа .
Псувам политици , пиша по форуми , но сама птичка пролет не прави , а още ми се живее за да се занимавам с дейност , която да накара хора по върхушката да ме самоубият или да стана част от населението на някоя лудница .

Гледам в кафенетата как тоя де продава дрога си сърба кафенцето с полицая , хилят си се дружески . Дечурлигата са осеяли парка със спринцовки , бабите ровят по кофите да намерят нещо за ядене и ми иде да вия , щото като кажа , че на постовете в държавата са най-големите лекета все се намира някой "запален" и политически ориентиран , който тръгва да ми обяснява , че видите ли Бат Бойко ще оправи държавата . Комунистите и бай Тошо били гадове ......... ама ако ме питат на бай Тошо да му целуват задника , че имаше работа за всеки , имаше здравеопазване , имаше умни деца в училищата . Нямало е достъп до чужбина , но сега като го имам пак не мога да ида , в магазините се чакало на опашки , а сега стока бол , но я гледаме .

Е  , майната му и на управлението .......

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #6464 -: Октомври 04, 2010, 02:40:19 am »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 10:55:37 am от kris »

*

Divna

« Отговор #6465 -: Октомври 04, 2010, 02:41:51 am »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #6466 -: Октомври 04, 2010, 02:45:34 am »
Слаб морал , низши интереси , пошлост , мутри на пиедистал и калпава държава . Любовта вече се измерва с бройки сексуални партньори , финансови изгоди , сексуални пози .....
Спомням си времето , когато да седнеш до момиче на 20 см разстояние и сърцето ти се разхлопа , а да я хванеш за ръка беше равностойно на подвиг , но сега ако не си "опрашил" някоя на първо четене си или педал или мухльо . По телевизията само разни Венетки , Златки ,Камелии , Скали  и разни мутрагени .
Как се създава национално самосъзнание като гледаме подвизите Рамбо и се кефим , отделиха средства за разни стъклени домове , но не направиха един филм за Левски , та да видят малките , че Рамбо е гола вода .

...............по-добре да си млъкна , че както я подхванах роман ще напиша ........

Много хубаво си го написал... Остава да ни споделиш ти лично какво правиш по въпроса нещата да сменят посоките си за теб лично поне или за общността...

Защото от просто констатиране не мисля, че е възможна голяма конструктивност...

Примерни опции, до които аз самата съм стигнала:

1. Най-лесната - изнасяш се в чужбина и се отказваш от действие, но поне късаш със средата и вредителството й към теб

2. Позволяваш на средата да те побоядиса, да не се чувстваш като извънземно толкова, и продължаваш с идеалите си по форуми и други места насаме, за личността алтернатива

3. Намираш някак си своята 0Незлатка0, с която създавате иглу на връх Вихрен и живеете щастливо в собствен безкрай

4. Интегрираш се физически в средата на златките и техните кавалери, с цел промяна отвътре, защото си силен и конструктивен Кардинален °Овен°...

Сигурно има и други опции, но простия ми неделен, изпълнен с бирени изпарения и песнопения *аз съм прост тенекеджиа, чукам аз коли наред, ти ще бъдеш най отпред* от *нечалга концерта*  снощи не ми позволяват по-широко разгръщане в момента... Другите ще се включат ;)

1 . Нямам желане
2. Средата не е в състояние да ме боядиса , щото боята ми не подлежи на пребоядисване .
3. Незлатки са рядкост или са омъжени , а и на мен не ми се пада да се женя имам да си оправдавам хороскопа .
Псувам политици , пиша по форуми , но сама птичка пролет не прави , а още ми се живее за да се занимавам с дейност , която да накара хора по върхушката да ме самоубият или да стана част от населението на някоя лудница .

Гледам в кафенетата как тоя де продава дрога си сърба кафенцето с полицая , хилят си се дружески . Дечурлигата са осеяли парка със спринцовки , бабите ровят по кофите да намерят нещо за ядене и ми иде да вия , щото като кажа , че на постовете в държавата са най-големите лекета все се намира някой "запален" и политически ориентиран , който тръгва да ми обяснява , че видите ли Бат Бойко ще оправи държавата . Комунистите и бай Тошо били гадове ......... ама ако ме питат на бай Тошо да му целуват задника , че имаше работа за всеки , имаше здравеопазване , имаше умни деца в училищата . Нямало е достъп до чужбина , но сега като го имам пак не мога да ида , в магазините се чакало на опашки , а сега стока бол , но я гледаме .

Е  , майната му и на управлението .......

:clap: :clap: :88:
Няма демокрация , която да не е преминала през диктатура!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #6467 -: Октомври 04, 2010, 02:48:02 am »
Хвани Богат
;D
:85: :85: :85: Ботев не е връх,бе!!!  ;D ;D ;D

Това пък е едно интервю с тях:

http://www.youtube.com/watch?v=ZITqGMiny38&feature=related

;D

Ох,какви индивиди са тези трите,особено Вярчето  ;D ;D ;D

*

Divna

« Отговор #6468 -: Октомври 04, 2010, 02:51:27 am »
Зъболекар, имам желание да видя радикса ти. Би ли ми направил това удоволствие, ако обичаш?!

*

abroad

« Отговор #6469 -: Октомври 04, 2010, 03:24:14 am »
Слаб морал , низши интереси

Гледам в кафенетата как тоя де продава дрога си сърба кафенцето с полицая
.........

Е  , майната му и на управлението .......

Наистина точни и обективни съждения, за все още здравомислещия човек. Но, се чудя, ако взема да си го повтарям, условно казано всеки ден, какво ли ще постигна :-\, не дай боже пък да го изписвам..., т.е. има смисъл ако подходиш ментално или по Марс, например :blink:

« Отговор #6470 -: Октомври 04, 2010, 03:33:31 am »
Зъболекар, имам желание да видя радикса ти. Би ли ми направил това удоволствие, ако обичаш?!
15.04.1974 . Стара Загора 04.40ч по малките часове

« Отговор #6471 -: Октомври 04, 2010, 03:59:34 am »

Док, ми твоя Нептун точно върху Слънцето ми и тригон към мерка ти, и възлите ни обърнати в близки градуси, нема нужда от думи, усещането е телепатично,тригон на Венерите
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Asol

• 4140
« Отговор #6472 -: Октомври 04, 2010, 04:11:22 am »
Как ли се чувства човек, на който транзитните тежкари му аспектират ъгловите домове в близост до куспидите ?

« Отговор #6473 -: Октомври 04, 2010, 04:16:19 am »
Мерка влезна във Везни.  :blink:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #6474 -: Октомври 04, 2010, 04:17:23 am »
Как ли се чувства човек, на който транзитните тежкари му аспектират ъгловите домове в близост до куспидите ?

Имам спомени....не са от най-приятните....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #6475 -: Октомври 04, 2010, 04:19:00 am »
О, ужасно. Познавам такъв случай с преживявания от лятото. Смяна на работа поне 3 пъти за  2 месеца. Не му платиха на едното място. На другото някаква смежна заплата. Ниско самочувствие. 

« Отговор #6476 -: Октомври 04, 2010, 04:24:21 am »

като седнал на трикрако столче,клатещо и несигурно ;)особенно ако е К4
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Марая

• 28287
« Отговор #6477 -: Октомври 04, 2010, 04:29:07 am »
Мерка влезна във Везни.  :blink:
Крайно време беше....,тоя градус дето заседна в Дева, е*аси боксуването.... ;D ;D

« Отговор #6478 -: Октомври 04, 2010, 05:07:00 am »
А посоките не можем да ги сменим. Светът отива натам, където му е най-лесно да отива.

Аурора, недей така...  :(  А къде отива смисълът на Кардиналните значи и аспектите на действието? На един прост Сатурн ли ще оставим цялата пица? :-\

Сега гледам Черният рицар и чух една интересна реплика от Жокера - "Вие можете да бъдете толкова добри, колкото светът ви позволява". Мисля, че е точно така.

*

Divna

« Отговор #6479 -: Октомври 04, 2010, 05:10:40 am »

Мерси!